20 elegante kongeblå brudekjoler (2024)

Fra forlovelsen, til dagene frem til bryllupsdagen, vil en av de største tingene du tenker påkjolen.Å velge og kjøpe din brudekjole er en passeringsrett, og en som mange ser frem til.

42+ morsomme engasjementssitater

42+ morsomme engasjementssitater

Innhold forestilling

Det eneste problemet er at det kan være vanskelig å finne en kjole som virkelig passer deg og din stil.

Det er bokstavelig talt millioner av brudekjoler å prøve og velge mellom, men midt i den bølgen av hvitt, krem ​​og elfenben finner du kanskje ikke en som virkelig snakker til deg.

Så hvorfor ikke velge en dristig farge, og prøv en vakker kongeblå kjole. Nå, før du begynner å tenkemen jeg må ha hvitt,la oss overbevise deg om noe annet. Hvit er den tradisjonelle fargen, men ikke hver brud er en tradisjonell brud.

Du kan ha en fargerik, sprudlende, opprørsk personlighet, og hvitt er bare ikke en farge du vanligvis bruker. Hvis blå er fargen din, hvorfor ikke prøve å bruke en blå kjole til bryllupet ditt, eller inkorporere kongeblå nyanser i bryllupstemaet ditt for et kongelig utseende.

Hvis du er usikker på dette, vil guiden vår komme godt med. Med 20 vakre kongeblå brudekjoler å velge mellom, vil du garantert finne din perfekte passform her. Les videre for å finne ut!

Hvorfor bruke kongeblått til et bryllup?

Selv om det kan virke rart å ha på seg alt annet enn en hvitkle deg i bryllupet ditt i moderne tid, dette var ikke tilfelle for år siden. Den valgte fargen for bruder var faktisk en gang blå.

I følge historiske opptegnelser var den første registrerte brudekjolen blå, ogdenne trenden fortsatte i mange år.

Bruder var ment å bære blått da det symboliserer renhet. I tillegg til dette var blåfargen ment å avverge det onde øyet, onde ånder, og brakte lykke for foreningen.

Fargen blå stod for kjærlighet, renhet og troskap, og derfor var den den valgte fargen for bruder i mange år og frem til 1800-tallet.

Det første hvite bryllupet var faktisk mellom dronning Victoria og Albert i 1840. Så, egentlig, når du sier det på den måten, er blå den tradisjonelle fargen!

En annen grunn til å bruke kongeblått til et bryllup er hvis du ikke er opptatt av en hvit brudekjole, men usikker på hva som vil se best ut eller passende.

En kongeblå brudekjole ville være iøynefallende, dristig og inspirerende på dagen, men den kan også være dinnoe blåttfor god lykke!

Så, med det i tankene, er du klar til å finne din perfekte kongeblå brudekjole?

Se også hvordan du kan utstyre en marineblå kjole til et bryllup [stilguide]

Kongeblå brudekjoler til bruden

Kongeblå ballkjole: 0-30

Hvis du leter etter en fantastisk ballkjole med alt av puffen og alle detaljene, så er denne broderte kjolen et flott alternativ.

Med lag av tyll, et helt skjørt, av skulderhalsen, vil denne kjolen vise frem din femininitet. Den har også et vakkert tog for et ekstra romantisk utseende.

Kongeblå brudekjole: 0-28 (kan lages etter mål for større størrelser)

Hvis du er helt opptatt av drama, så er dette brudekjolen for deg. Denne kjolen er et skue i seg selv, og vil definitivt ha kjevene som treffer gulvet. Laget med luksuriøs taft og organza, er denne kjolen ultralagdelt og flatterende for enhver form.

Med én skulderstropp er denne kjolen tilgjengelig med korsettrygg, lysbilder og ulike halsutskjæringsalternativer – den kan skreddersys etter dine behov.

Kongeblå brudekjole : 0-30

Denne vakre kjolen er inspirert av stjernene på himmelen. Hvis du er stjerneglad for partneren din, kan dette være kjolen for deg.

Med en stroppeløs design, innebygd bh og langt tog, vil denne ballkjolen i tyll få deg til å føle deg som kongelig, siden du vil se akkurat ut som en prinsesse.

Kongeblå prinsesse brudekjole: Laget etter mål

Hvis du vil føle deg som Askepott på bryllupsdagen, så er dette kjolen for deg. Denne kjolen er laget i en fantastisk dyp kongeblå som fascinerer øynene.

Med vakre blomsterdetaljer, en korsett-topp og flytende skjørt, vil du føle deg som ballen i denne kjolen.

Kongeblå Havfrue Off The Shoulder Gown: 2-26 (kan skreddersys)

Denne kongeblå blonde havfruekjolen er unik, med en off-shulder-kjæreste-hals og lange illusjonsermer for å få det til å se ut som om du nettopp har gått ut av et eventyr.

Den er veldig figurnær, men har et overskjørt for det flytende utseendet og ekstra drama.

Kongeblå Off The Shoulder-kjole: 0-26 (Kan spesiallages)

Hvis du ikke vil ha noe som klemmer figuren, vil denne kjolen få deg til å føle deg som den eteriske skjønnheten du virkelig er. Denne chiffon- og blondekjolen har blonder på ryggen, innebygd BH og er gulvlengde for en følelse av eleganse.

Med en ballkjole silhuett, perler og paljetter på overdelen, vil du definitivt være fokus for oppmerksomheten i bryllupet ditt.

Elegant kongeblå ballkjole: 0-26 (kan skreddersys)

Foretrekker du en tradisjonell, mer vintage-look? Denne kongeblå ballkjolen har et element av glamour fra 1950-tallet med sin illusjonsscoop-hals og skulderstroppene.

Laget av en elegant sateng, er denne blendende blå kjolen veldig voluminøs, med et flatterende skjørt som skiller seg ut med brede folder og en grasiøs lengde. For den ultimate eleganse, velg denne kjolen.

Stroppløs kjole med perler: 0-24

Elsker dramaet? Hvorfor ikke prøve denne vakre, stroppeløse ballkjolen med perler? Toppen i korsettstil og kjærestekjedet er utsmykket med forskjellige nyanser av blå rhinestones som sildrer ned i A-linjeskjørtet.

Dette er en skikkelig showstopper.

Lace A Line kjole: 0 – 26 (kan skreddersys)

Vi elsker alle en A-linjekjole. Flytende skjørt til anklene, og blondeermer med elegant utringning, denne kjolen har alt. Med feminin øyevippekant, V-utringning og rynket overdel, skriker denne kjolen overflod.

Hollywood Glamour kjole: Liten – 6X

Hvis du vil se blendende og glamorøs ut som en Hollywood-stjerne, så er dette kjolen for deg. Med en søylesilhuett og en helt glitrende kjole er dette et dristig valg.

Denne kjolen har en figursydd bodice, med dyp hals, naturlig midje og splitt opp til kneet. Den er fantastisk, formell og elegant.

Vintage kjole: 2 – 26 (kan tilpasses)

Vintage blonder går aldri av moten. Med en myk silhuett, har denne romantiske kjolen v-hals, capsermer og båndserp for et veldig søtt og subtilt utseende. Med et feiende tog tilfører det et snev av eleganse og drama.

Se også From Tiana to the Aisle: 15 Gorgeous Princess and the Frog Wedding Dresses

Blå kjole med perler: 0-20

Med broderte blonder, steinaksenter og en stretch-kappe, er dette kjolen for noen som vil ha alle øyne på dem. Denne kongeblå kjolen med perler har en flatterende silhuett i a-linje, draperingsermer utenfor skulderen, og har til og medlommer!!

Figurklemmende kjole: 0 – 28

For elegant raffinement og en vakker strømlinjeformet silhuett, viser denne blå kjolen skuldrene med utringning og capsermer, sammen med kjærestens detaljer.

Laget av elegante blonder, med perler hele veien, avgir denne den største glamour.

Regal blå kjole: 0-26 (kan tilpasses)

20 elegante kongeblå brudekjoler (1)

Vil du kanalisere Kate Middleton i en fantastisk gulvkjole? Se ikke lenger enn denne kongelige og kongeblå kjolen. Laget av skinnende charmeuse, en en-skulders bodice, A line skjørt og brusende volanger, vil du se og føle deg som en prinsesse.

Blå detaljert kjole: 0-26 (kan tilpasses)

20 elegante kongeblå brudekjoler (2)

Kanskje du vil ha en kongeblå kjole, men et snev av hvite detaljer for å gjøre den mer brude. Dette er kjolen for deg.

Med en dristig splitt for å vise frem bena, og brodert bodice for en mer brudefølelse, er dette en nydelig kjole som styrer rommet. Den øverste delen er laget av blondeapplikasjoner, mens skjørtene flyter for ekstra drama.

Enkel eleganse: 0-26 (kan tilpasses)

Ikke alle bruder vil ha en stor kjole i ballkjole. Hvis du er ute etter enkel eleganse, finner du det i denne elegante A-linjekjolen.

Med en mykt plissert kropp, V-utringning foran og bak, vil du finne formen din perfekt smigret. Chiffonen er en overdådig touch, og denne kjolen er en av bestselgerne ettersom den passer til enhver kroppsform.

Glitrende havfruekjole: 0-18

Nå har vi lagret en av de beste til sist. Denne glitrende kjolen får deg til å se ut som en sirene som dukker opp fra havet. Med et spektakulært snitt og havfrueform vil denne kjolen garantert vise kurvene dine.

Positivt bedazzled over hele kjolen, er dette glitrende mesterverket en snakkis. Den asymmetriske halsen er glamorøs, feminin og mildt sagt iøynefallende.

Kongeblå brudekjoler til gjester

V-hals delt kveldsco*cktailkjole

20 elegante kongeblå brudekjoler (3)

Denne kjolen oser bare av klasse og raffinement. Det er en enkel, gulvlang kjole med rynket mønster foran under bysten og i midjen for en flatterende look. Tilgjengelig i størrelsene Small-XL.

Halter hals ermeløs kjole

Hvis du vil ha noe elegant, med en havfruestil som omslu*tter midjen, så er denne kjolen for deg. Den perfekte kveldskjolen for co*cktailtimen i bryllupet, spesielt hvis du vil vise frem silhuetten din, som er tilgjengelig i størrelsene Small-XL.

Blondeapplikasjon Kjole Mor til Bruden

Hvis du erbrudens mor, på jakt etter noe sofistikert, elegant, men likevel iøynefallende og smigrende, så er denne kjolen i Mother Of The Bride-stiler vakker.

Hva betyr fargen kongeblå?

Farger kan tolkes på forskjellige måter da de alle har dypere betydninger bak seg. For eksempel betyr farger som rødt lidenskap, begjær eller ild, mens svart kan bety død, ondskap, ødeleggelse eller mørke.

Dette er grunnen til at noen farger anses som upassende for et bryllup.

På den annen side symboliserer farger som hvitt eller elfenben renhet, renslighet, fred og harmoni, og derfor er det ofte en populær farge for bryllup eller dåp.

En blå brudekjole kan symbolisere din femininitet, men betyr også stabilitet, lojalitet, trygghet og sikkerhet, som alle er gode kvaliteter å ha for din kommende bryllup.

Kongeblå fikk navnet sitt på grunn av sine forbindelser med den britiske kongefamilien. Dette er grunnen til at denne fargen ofte anses som veldig kongelig, kraftig og autoritativ.

Kongeblått kan også bety tillit, selvtillit, luksus og pålitelighet. Det er en forfriskende farge som virkelig fanger publikum. Hvis dette er egenskaper som stemmer overens med din personlighet, kan en kongeblå kjole være riktig for deg.

Se også 15 nydelige brudepikekjoler til høstbryllupet ditt

Er det greit å bruke kongeblått i bryllupet?

Når det kommer til bryllup er det så mange tradisjoner og forventninger. Så, hva med å bruke blått til bryllupet? Er det greit å ha blått som brud, eller til og med som gjest? La oss svare på disse spørsmålene for deg.

Som bruden

Det er helt greit å bruke kongeblått som brudekjole. Bryllupet ditt er nettopp det, det er din dag, du kan gjøre det som passer deg!

Det er bryllupsdagen din, og du får bare en sjanse til det, det nytter ikke å gjøre det alle andre ber deg om, eller forventer at du skal gjøre. Hvis du vil ha på deg en kongeblå brudekjole, så bør du det!

I tillegg blir blå brudekjoler stadig mer populære i disse dager, ettersom de skiller seg ut fra mengden, er unike, og som nevnt ovenfor var blå brudens foretrukne farge, historisk sett.

Hvis du elsker å være et lite alternativ, eller hvis du er alt annet enn tradisjonell, så en kongeblå brudekjole (se også:40 fantastiske marineblå brudekjoler) bør definitivt være på radaren din.

Likevel, hvis du spør dinbrudeselskap eller gjesterhvis du har på deg en bestemt farge som svart, vil du virkelig skille deg ut og være sentrum for oppmerksomheten i kjolen din med blå nyanse.

Som gjest

Som gjest går det generelt greit å bruke hvilken som helst farge så lenge fargen er godkjent av brudeparet. De fleste vil si å styre unna hvitt eller svart, da svart kan ses på som deprimerende, og hvitt er vanligvis forbeholdt bruden.

Men hvis bruden har på seg kongeblått, så kan det hende at den kongeblå også er forbudt for alle andre.

I tillegg vil noen par be bryllupsgjestene ha på segalt hvitteller helsvart til bryllupet, spesielt hvis det skal være en fokusfarge for at brudeparet skal skille seg ut fra mengden.

Hvis du er usikker på hva du skal gjøre, er det viktig at du spør brudeparet før du kjøper eller tar på deg antrekket.

Men generelt, hvis bryllupet er tradisjonelt, og bruden har på seg hvitt, kan en kongeblå kjole som gjest se fantastisk ut.

Sammendrag

For å oppsummere, i denne guiden, har vi tilbudt deg noen av de vakreste kongeblå kjolene som er tilgjengelige på markedet, sammen med å svare på alle spørsmålene dine om hva du bør og ikke bør gjøre ved å bruke kongeblå i et bryllup.

Kongeblå er en veldig kongelig farge, og en som krever mye oppmerksomhet ettersom den virkelig fanger øyet. Hvis du vil være en uforglemmelig brud, hvorfor ikke velge en av disse fantastiske kongeblå brudekjolene fra denne listen?

  • Forfatter
  • Siste innlegg

Lisa Plaitt

Hei, jeg heter Lisa Plaitt og jeg har vært gift med min fantastiske mann i nesten fem år. Vi møttes for nesten et tiår siden nå, og jeg elsker ham mer hver dag. Men på bryllupsdagen min – dagen som skulle handle om å feire oss – var jeg altfor stresset til å nyte det.

Mannen min fridde til meg i løpet av våren, og det var en veldig lavmælt setting, i bakgården vår uten at noen andre hadde sett det. Det var et perfekt forslag. Men så ble alt virkelig, og jeg ble plutselig satt i planleggingsmodus.

Siste innlegg av Lisa Plaitt(se alt)

  • Full oversikt: Hvor mye koster Disney-drømmebryllupet ditt egentlig?– 13. april 2023
  • Magisk begynnelse: 11 trinn for å planlegge Disney-drømmebryllupet ditt– 8. april 2023
  • 40 unike gaver til datteren på bryllupsdagen hennes– 25. mars 2023
20 elegante kongeblå brudekjoler (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kareem Mueller DO

Last Updated:

Views: 5557

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kareem Mueller DO

Birthday: 1997-01-04

Address: Apt. 156 12935 Runolfsdottir Mission, Greenfort, MN 74384-6749

Phone: +16704982844747

Job: Corporate Administration Planner

Hobby: Mountain biking, Jewelry making, Stone skipping, Lacemaking, Knife making, Scrapbooking, Letterboxing

Introduction: My name is Kareem Mueller DO, I am a vivacious, super, thoughtful, excited, handsome, beautiful, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.