25 kjoler å bruke til et bryllup (2023)

av 25

Svarte macys med krysshals

Gull lamme rynket kjole

Klaffkjole sølv lord and taylor

Macys med lilla pyntet hals

Svart og sølv dillard kjole

Rynket midje kjole bryllup gap

Mangokjole med åpen skulderprikk

Jacquard sort kjole asos

Rynket blomstret midikjole

Blomsterkjole med bøying rygg asos

Åpen arbeidskjole svart mango

Midikjole med utskåret rustning asos

Mangokjole med volangermer med blonder

Blå floral forever 21 kjole

Adelaide blondekjole ruche

Svart blondekjole til bryllupsloft

Grønn grimekjole lulus

Organza blå blondekjole bananrepublikk

Rosa blomsterkjole til bryllupsloft

Multifarget v-hals kjole den begrensede

Mønstret grønn kjole bananrepublikk

Lilla dobbel v kjole loft

Astrid rosa kjole antropologi

Flutterermet kjole bryllupsloft

Grønn blondekjole til bryllup

25 kjoler å bruke til et bryllup

Det er alltid vanskelig å finne den perfekte kjolen å bruke til et bryllup som gjest, men det er mange gode alternativer der ute. Så i dag tar vi gjettingen ut av det ved å dele 25 av våre favorittkjoler perfekt for å delta i et bryllup. Les videre for å sjekke dem ut.

1. Trekvartsermet blonderkjole

25 kjoler å bruke til et bryllup (26)

Denne blondekjolen har en vakker kombinasjon av et grønt blondeoverlegg på toppen av et lyseblått fôr, og skaper et veldig unikt mønster. De tre kvart lange ermene ville være perfekte for et høst- eller vinterbryllup, når været er litt kjøligere. Kjøp den påFrancesca sin.

2. Blue Flutter Sleeve Dress

25 kjoler å bruke til et bryllup (27)

Hvis du er ute etter en konservativ kjole, vil denne kjolen med rund hals med volangermer være perfekt. Den blå fargen ser pen ut på de fleste hudfarger, og stilen ville være perfekt for å vise frem ditt favoritt statement-kjede. Kjøpe dether.

3. Åpen blondekjole

25 kjoler å bruke til et bryllup (28)

Denne nydelige rødrosa kjolen har en nydelig blondedesign med åpen vevd stil og en flatterende midjestil. Spaghetti-stroppene gir den en delikat følelse, til tross for full dekning og beskjeden lengde. Gå over tilAntropologifor å se alle detaljene.

4. Dobbel V-kjole

25 kjoler å bruke til et bryllup (29)

Denne undervurderte, men vakre kjolen kan kles opp eller ned, avhengig av hvilken type bryllup du skal på. Den har en V-formet utringning både foran og bak, og den er tilgjengelig i flere farger. Gå over tilLoftå sjekke det ut.

5. Kortermet tee-kjole

25 kjoler å bruke til et bryllup (30)

Denne stilige militærgrønne kjolen ville være perfekt for et mer uformelt bryllup, og du kan krydre den med noen ankelstøvletter som vist på modellen ovenfor. Polystoffet gjør det enkelt å pakke hvis du er på reise. Drar motBanan republikkå lese om alle detaljene.

6. Plissert A-line kjole

25 kjoler å bruke til et bryllup (31)

Denne fantastiske abstrakt mønstrede kjolen har en unik kombinasjon av farger, alt fra rosa til rødt til blått. Kjolen har en mer formell følelse, takket være sin mørkere nyanse og plisserte skjørtstil. Gå over tilThe Limitedfor å finne ut mer informasjon.

7. Floral ermeløs knyte midje kjole

25 kjoler å bruke til et bryllup (32)

Hvis du liker blomstermønstre, kan dette feminine rosa og rødme-alternativet passe perfekt. Knyt i midjen gir den en behagelig, lettgående følelse, mens den åpne halsen legger til litt seriøs stil. Gå over tilLoftfor å finne ut mer om denne vakre kjolen.

8. Kortermet organzakjole

25 kjoler å bruke til et bryllup (33)

Dette blondenummeret har en vakker floral tekstur, takket være et vakkert organza-overlegg. Fôret stopper ved skuldrene, så ermene har en nydelig åpen blondelook. Og marinefargen gjør den passende for en rekke forskjellige typer bryllup. Kjøpe dether.

9. Skoggrønn grimekjole

25 kjoler å bruke til et bryllup (34)

For en mer luftig stil, prøv denne livlige skoggrønne kjolen. Halterhalsen viser skuldrene dine, mens den innskårne empire-midjen gir en flatterende silhuett. Stoffet er veldig luftig og fritt, og gir det en avslappet atmosfære. Få det over klLulus.

10. Kjole med blonder

25 kjoler å bruke til et bryllup (35)

For et mer formelt bryllup vil denne vakre, svarte blondeskjoldekjolen være et flott alternativ. Nedkanten av kneet gjør den passende for et valgfritt bryllup med svart slips, men også for en semiformell affære. Finn ut mer om det påLoft.com.

11. Blå Adelaide-kjole

25 kjoler å bruke til et bryllup (36)

Denne blondekjolen med åpent arbeid har en vakker periwinkle-blå farge, og fremheves av unike heklede striper langs midten av bodice og over midjelinjen. Og falden strekker seg lavere enn fôrkanten, for en morsom vri. Kjøp den påHive.

12. Blå kjole med blomstertrykk

25 kjoler å bruke til et bryllup (37)

Denne nydelige kjolen med blomstertrykk har en fyldig blå farge som gir en dristig bakgrunn for det røde og salviegrønne blomstermønsteret som dekker hele delen. Knyt i midjen gir en ekstra bit stilig stil. Gå over tilAlltid 21for å sjekke ut detaljene.

13. Blondekjole med volangermer

25 kjoler å bruke til et bryllup (38)

Hvis du elsker blonder, kan denne rødbrune blondekjolen være et godt alternativ for deg. Den runde halsen er forskjøvet av dekorative volanger som omkranser sidene av overdelen. Den mørke rødvinsfargen ville være perfekt for et høstbryllup. Gå over tilMangoå sjekke det ut.

14. Cutaway Armour Trim Midi-kjole

25 kjoler å bruke til et bryllup (39)

Midi-kjoler er på topp akkurat nå, så hvorfor ikke bli med på trenden med denne vakre kjolen fra Asos? Toppen i grimestil har noen intrikate utsmykninger, mens det jevne flytende skjørtet oppveier det. Hodet på overherfor å se alle detaljene.

15. Open-Work-kjole

25 kjoler å bruke til et bryllup (40)

Denne svarte teksturerte kjolen ville være perfekt for ethvert bryllup som er litt mer på den formelle siden, takket være dens mørke farge og kledelige stil. Det øverste laget er et moderne, geometrisk utseende på blonder, lagt over et svart fôr som er litt kortere på toppen og bunnen. Kjøpe dether.

16. Bow Back Floral Dress

25 kjoler å bruke til et bryllup (41)

Denne unike kjolen har litt 1950-tallsfølelse over seg, med en moderne lengde og utringning. Det overdimensjonerte blomstertrykket er veldig iøynefallende uten å være overveldende, mens fargene er dempede og elegante. Gå over tilAsosfor å finne ut mer om denne skjønnheten.

17. Blomstret Midi-kjole

25 kjoler å bruke til et bryllup (42)

Her er en annen blomsterkjole, denne gangen i et dristigere fargevalg og en annen silhuett. Dette ganske lille nummeret har en grime-hals og når toppen av leggen, noe som gjør det til en tilgjengelig versjon av midi-trenden. Sjekk det ut klHive.

18. Svart Jacquard kjole

25 kjoler å bruke til et bryllup (43)

Denne svarte kjolen har en unik kombinasjon av en gull-aksentert jacquard-topp, sammen med et plissert, flytende svart skjørt. Nedkanten er et spill på høy-lav-looken som har vært populær i det siste, og et innebygd belte fullfører utseendet. Gå over tilAsoså kjøpe den.

19. Åpen skulderkjole

25 kjoler å bruke til et bryllup (44)

Vis frem skuldrene dine med denne unike looken fra Mango. Det mørkerøde stoffet har et bitteliten svart-hvitt mønster som dekker det, mens de lange ermene er gitt litt sexiness med de utskårne skuldrene. Gå over tilMangofor å sjekke ut detaljene.

20. Shirred Swing Dress

25 kjoler å bruke til et bryllup (45)

Hvis du er en fan av paisley, vil du elske denne søte lilla kjolen fra Gap. Bærestykket er rynket for å skape noen ekstra detaljer på toppen, mens et sett med lommer og knyte i midjen gir dimensjon. Gå over tilGap.comfor å lese alt om detaljene i dette vakre tallet.

21. Sort og sølvmønstret kjole

25 kjoler å bruke til et bryllup (46)

Denne elegante sorte og sølvkjolen har litt ekstra personlighet, takket være det energiske mønsteret som trekker oppmerksomheten opp til ansiktet ditt. Halterhalsen gir en flatterende look, mens kantkanten faller et par centimeter over kneet. Få det over klDillards.

22. Kjole med lilla pyntet hals

25 kjoler å bruke til et bryllup (47)

Denne nydelige, livlige lilla kjolen har en nydelig rynket sidesøm, sammen med et vakkert glitrende område over den blondepyntede halsen. Et nøkkelhull gir en unik siste touch til utseendet. Gå over tilMacy'sfor å sjekke ut alle detaljene.

23. Flapper Style Cocktailkjole

25 kjoler å bruke til et bryllup (48)

Hvis du liker 1920-tallets flapper girl-stil, vil du garantert elske dette diskrete alternativet som minner om stilen på begynnelsen av det tjuende århundre. Spaghetti-stroppene gir den et moderne preg. Gå over tilLord og Taylorå sjekke det ut.

24. Metallisk rynket midjekjole

25 kjoler å bruke til et bryllup (49)

Denne vakre kjolen har et diskret utseende som er den perfekte balansen til det dristige utseendet til gull-lamé-stoffet. En subtil rynket del på den ene siden av midjen gir et skreddersydd utseende, noe som gjør den enda mer flatterende. Gå over tilLord og Taylorfor å lese mer om det.

25. Cross Neck Dress

25 kjoler å bruke til et bryllup (50)

Og sist, men absolutt ikke minst, denne fantastiske av en svart kjole har en vakker krysshalsstil som trekker oppmerksomheten til halsen. Det utsvingte skjørtet gir det et ekstra feminint utseende. Gå over tilMacy'sfor å sjekke ut alle detaljene til denne vakre brudekjolen.

FAQs

Hvilke kjoler kan man bruke i bryllup? ›

Det burde være ingen tvil om at dersom kleskoden er smoking, så skal bryllupet være formelt og elegant! Menn skal kle seg i smoking, og kvinnene skal kle seg i kjoler som er i midi eller maxi lengde. Velg et materiale som utstråler litt ekstra eleganse som sateng, chiffon eller silke.

Kan man ha blomstrete kjole i bryllup? ›

Blomstrete kjole til bryllup

Blomstrete kjoler kan passe til alle kleskoder, men står det galla, smoking eller mørk dress på dresscode-etiketten, sørg for at kjolen du velger er knelang eller fotsid.

Hva har man på seg i sommerbryllup? ›

Til sommerbryllupet er en blomstret omslagskjole en sikker vinner. Det fine med denne kleskoden er at du enkelt kan bruke kjolen om igjen til andre anledninger. Når det gjelder menn kan de gå for en pen bukse, skjorte og dressjakke. Til sommerbryllup er også lyse bukser eller en lys dress gode alternativer.

Kan man gå med kort kjole i bryllup? ›

De vanligste kleskodene er dress, mørk dress, smoking og galla. – Det som gjør jakten enda enklere er at reglene for bryllupsgjestenes antrekk er mye «løsere» i dag enn det gjerne var før. Nå er det, for eksempel, helt greit å bruke kort kjole i mange bryllup, forklarer stylisten.

Kan man kle seg i sort i bryllup? ›

Sort redder oss ofte fra en kleskrise, men fargen er litt for dyster til en fest i kjærlighetens navn. Bryllupsgjestene bør derfor styre unna sort - det gjelder selvfølgelig ikke for dem som kler seg i dress eller smoking.

Kan damer gå i dress i bryllup? ›

Pent antrekk

Her tillater kleskoden lysere og mer fargerike antrekk også. Kvinner kan også komme i en pen buksedress. For menn kan du velge en lys dress, eller pen dressbukse med jakke til. Det er også lov å eksprimentere med ulike stoffer som lin.

Hvilken farge skal man ikke ha i bryllup? ›

Å stille opp i hvitt er kanskje det folk vil reagere mest på, da det er bruden som skal gjøre det og ikke du. Men også rødt og svart er to farger man helst skal styre unna. Rødt er en farge som tar mye plass og oppmerksomhet, og dette er kanskje ikke den beste dagen å gjøre det på.

Hvor mye skal man gi i bryllupsgave? ›

I familiære relasjoner øker beløpet til rundt 1500 kr. Selv om du ikke regner deg som nær venn av paret så anbefales det generelt ikke å bruke under 500 kr på en gave. Dersom du er en kollega eller fjern bekjent så vil en grei sum å forholde seg til være rundt 500-800 kr.

Kan man gå med bukse i bryllup? ›

Du kan absolutt velge å gå i bukse til et bryllup.

Kan man bruke sandaler i bryllup? ›

Hvis bryllupet skal holdes utendørs, kan det være lurt å gå for sko som er impregnert eller tåler å bli våte hvis det er fare for regn. Er det meldt varmt vær, er det fint med et par åpne og luftige høyhælte sandaler som puster og ikke gjør deg klam og for varm på føttene.

Kan man bruke gul kjole i bryllup? ›

Kjoler i nydelige gultoner passer like godt til brudens mor, som til brudepikene og bryllupsgjesten. Det finnes mange fine kjoler i de nye kolleksjonene akkurat nå, og både By Timo, Bubbleroom, By Malina og ASOS har lekre, gule kjoler.

Kan man bruke brune sko i bryllup? ›

Man kan bruke både brune og sorte skinnsko, men i et mer formelt bryllup er det derimot sorte sko som gjelder. Kompletter med et belte i samme farge som skoene.

Er det lov med rød kjole i bryllup? ›

SE HER, JENTER: Fargen rød er også helt forbudt som kvinnelig gjest i et bryllup. Dersom en av jentene dukker opp i rød kjole betyr det at hun har hatt sex med brudgommen.

Hva betyr lang kjole bryllup? ›

Blir du invitert til bryllup med kleskoden galla eller smoking, bør kjolen være lang. Står det derimot mørk dress eller dress på invitasjonen kan antrekket være mindre formelt – og skjørtet kortere, hvis du ønsker det.

Hva er pent antrekk for damer? ›

Når det kommer til kleskoden «pent antrekk», er en vid bukse med en blazer eller en pen skjorte til, like riktig som en kjole. Det samme gjelder om du foretrekker en oversized fremfor en figurnær passform på kjolen.

Kan man bruke beige kjole i bryllup? ›

Dersom du er i tvil om kjolen din er for lys bør du spørre bruden selv. For alt du vet kan det hende at bruden ikke har gått for hvitt, men valgt en brudekjole i en annen dus farge. Da er det helt krise om du kommer i en beige/kremhvit kjole. Sort er som sagt en farge som symboliserer sorg.

Hva bruker folk på bryllup? ›

Vanligvis bruker brudepar mellom 50.000 og 150.000 på selve brullupsfeiringen. I tillegg kommer kostnader til invitasjoner, takkekort, brudekjole og klær til brudgommen. I 2017 planla par som gifter seg å bruke i snitt 60.000 kroner på bryllupet sitt, ifølge en undersøkelse gjennomført av Ipsos for DNB.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg O'Connell

Last Updated: 02/12/2023

Views: 5629

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg O'Connell

Birthday: 1992-01-10

Address: Suite 517 2436 Jefferey Pass, Shanitaside, UT 27519

Phone: +2614651609714

Job: Education Developer

Hobby: Cooking, Gambling, Pottery, Shooting, Baseball, Singing, Snowboarding

Introduction: My name is Greg O'Connell, I am a delightful, colorful, talented, kind, lively, modern, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.