6 forskjellige typer poloskjorter for bedrifter - TeemiPrint (2024)

Trenger du en poloskjorte til jobben, til en sosial anledning eller til en spesiell anledning? Hvis du ikke er sikker, kan det være på tide å begynne å tenke på garderoben din på en annen måte. En poloskjorte er et viktig klesplagg som enkelt kan kles opp eller ned, og kan brukes til å legge til et nivå av raffinement til ethvert antrekk.

I denne artikkelen skal vi se på fire forskjellige typer poloskjorter som er perfekte for forretningsformål. Så enten du leter etter noe formelt eller mer uformelt, har vi deg dekket!

Typer poloskjorter

1. Wicking poloskjorter

6 forskjellige typer poloskjorter for bedrifter - TeemiPrint (1)

Idrettsutøvere vet at f*ckttransporterende poloskjorter er nøkkelen til en komfortabel treningsøkt. Wicking poloskjorter er et godt valg for virksomheten. Men hva er egentlig denne stoffteknologien og hvordan fungerer den?

Vektende stoffer er laget av syntetiske materialer som er designet for å flytte svette bort fra huden til overflaten av plagget hvor den kan fordampe raskt. Denne prosessen bidrar til å holde kroppen kjølig og tørr, noe som gjør den ideell for aktiv bruk.

Wicking poloskjorter er et populært valg for idrettsutøvere, grupper, bedrifter og mer, fordi de gir overlegen komfort og pusteevne. Stoffet er lett og lar luften sirkulere, og holder kroppen kjølig selv under intens aktivitet. Og fordi svette raskt trekkes bort fra huden, er det ingen risiko for gnagsår eller ubehag.

Enten du går på treningsstudioet eller treffer på lenkene, er en f*ckttransporterende poloskjorte et godt valg for enhver aktiv person.

2. Poloskjorter i 100 % bomull

6 forskjellige typer poloskjorter for bedrifter - TeemiPrint (2)

Poloskjorter har blitt en fast garderobe de siste årene. Men er de virkelig bra for virksomheten? La oss ta en titt på fordeler og ulemper med 100 bomullspoloskjorter.

Poloskjorter er vanligvis komfortable og pustende, noe som gjør dem ideelle for varmt vær eller aktive klær. De er også allsidige – du kan bruke dem uformelt med jeans eller kle dem opp med en bukse eller et skjørt. Og de kommer i en rekke farger og stiler, slik at du kan finne en som passer til ditt personlige merke.

På minussiden kan poloskjorter være mindre enn profesjonelle. Hvis du er i en mer formell forretningssetting, kan det være bedre å holde seg til en skjorte eller bluse med knapp ned. Og fordi de er laget av naturlige fibre, har bomullspoloskjorter en tendens til å krølle lettere enn syntetiske stoffer.

3. Poloskjorter i poly bomull

6 forskjellige typer poloskjorter for bedrifter - TeemiPrint (3)

Når det kommer til virksomhet, er førsteinntrykket alt. Måten du kler deg på kan si mye om deg og din bedrift. Poloskjorter er et populært valg for forretningsantrekk, men er en poloskjorte i polybomull det beste alternativet?

Poloskjorter i polybomull er laget av en blanding av bomull og polyesterfibre. Dette gjør dem mer slitesterke og lettere å ta vare på enn skjorter i 100 % bomull. De er også vanligvis rimeligere. Imidlertid er poloskjorter i polybomull kanskje ikke det beste valget for å gjøre et godt inntrykk.

Bomull er en naturlig fiber som puster godt og er behagelig å ha på. Polyester er en syntetisk fiber som ofte brukes i sportsklær fordi den er lett og hurtigtørkende.

4. Tunge poloskjorter

6 forskjellige typer poloskjorter for bedrifter - TeemiPrint (4)

Poloskjorter er en type skjorte som vanligvis er laget av bomullspiké. De har vanligvis to- eller tre-knapps stolper, og noen ganger har de en lomme på brystet. Poloskjorter brukes ofte i uformelle omgivelser, for eksempel når du spiller sport, men de kan også brukes i mer formelle omgivelser, for eksempel på jobb.

Tunge poloskjorter er et godt valg for bedrifter fordi de er profesjonelle og stilige. Det tunge stoffet er slitesterkt og vil tåle gjentatt bruk. Poloskjorten kan enkelt kles opp eller ned, noe som gjør den allsidig for enhver bedrift.

5. Flammehemmende (FR) poloskjorter

6 forskjellige typer poloskjorter for bedrifter - TeemiPrint (5)

Flere og flere bedrifter krever at de ansatte bruker flammehemmende poloskjorter. Men er dette virkelig nødvendig?

Det er fordeler og ulemper med å bruke FR-poloskjorter. På den ene siden gir de et ekstra lag med beskyttelse i tilfelle brann. På den annen side kan de være ganske varme og ubehagelige å ha på seg, spesielt i sommermånedene.

Så, hva er dommen? Er FR-poloskjorter bra for bedriften? Det avhenger av din bransje og arbeidsplass. Hvis du jobber i et miljø med høy risiko, er det sannsynligvis en god idé å bruke en FR-skjorte. Men hvis du jobber i et mer avslappet kontormiljø, trenger du kanskje ikke bry deg med dem.

6. Lette poloskjorter

6 forskjellige typer poloskjorter for bedrifter - TeemiPrint (6)

Noen lurer kanskje på om lette poloskjorter er passende for virksomheten. Svaret er at det avhenger av den spesifikke situasjonen og arbeidsplassens kleskode. Generelt er det imidlertid mer sannsynlig at en poloskjorte blir sett på som passende i et uformelt eller avslappet arbeidsmiljø.

Hvis du er usikker på om en lett poloskjorte er passende for din arbeidsplass eller ikke, er det alltid best å være forsiktig og kle seg mer formelt. Men i mange tilfeller kan en poloskjorte være helt akseptabelt forretningsantrekk.

Hvordan velge en rimelig poloskjorteprodusent for bedriften din?

For å velge enrimelig poloskjorteprodusentfor virksomheten din må du ta noen få faktorer i betraktning.

Først må du bestemme hvilken type stoff du vil at skjortene dine skal være laget av. Det finnes en rekke forskjellige stoffer som kan brukes til å lage poloskjorter, så du må finne ut hvilken som passer best for dine behov.

Når du har bestemt deg for stofftypen, må du velge en produsent som spesialiserer seg på det aktuelle stoffet.

Du må også ta hensyn til størrelsen og designet på skjorten. Poloskjorter kommer i en rekke størrelser og stiler, så det er viktig å velge en produsent som kan gi deg den spesifikke størrelsen og stilen du leter etter.

I tillegg vil du være sikker på at produsenten har erfaring med å trykke design på poloskjorter.

Hvorfor velge poloskjorteprodusenter i Kina?

Når det gjelder å finne den rette poloskjorteprodusenten, er det mange faktorer å vurdere. Men hvorfor velge enprodusent i Kina? Her er fire grunner:

  • Kostnadseffektiv produksjon: Poloskjorter er vanligvis laget av bomull eller syntetiske stoffer. Kina er en av verdens ledende produsenter av begge disse materialene. Som et resultat kan kinesiske produsenter produsere poloskjorter til en lavere pris enn produsenter i andre land.
  • Et bredt spekter av leverandører: Det er hundrevis av produsenter av poloskjorter i Kina. Dette gir kjøpere muligheten til å sammenligne priser og kvalitet før de foretar et kjøp.
  • Erfaren produsent: Kinesiske produsenter har mye erfaring og ekspertise i å produsere klær, så du kan være sikker på at kvaliteten på poloskjortene vil være utmerket.

Konklusjon

Det finnes mange forskjellige typer poloskjorter som kan brukes på forretningsreise. Avhengig av type virksomhet kan skjorten som brukes, variere. For eksempel kan en mer uformell virksomhet tillate sine ansatte å bruke en poloskjorte med en firmalogo på. På den annen side kan en mer formell virksomhet kreve at de ansatte bruker en hvit eller svart poloskjorte. Uansett hvilken type virksomhet, det er en poloskjorte som kan brukes.

6 forskjellige typer poloskjorter for bedrifter - TeemiPrint (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Lawanda Wiegand

Last Updated:

Views: 6087

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Lawanda Wiegand

Birthday: 1993-01-10

Address: Suite 391 6963 Ullrich Shore, Bellefort, WI 01350-7893

Phone: +6806610432415

Job: Dynamic Manufacturing Assistant

Hobby: amateur radio, Taekwondo, Wood carving, Parkour, Skateboarding, Running, Rafting

Introduction: My name is Pres. Lawanda Wiegand, I am a inquisitive, helpful, glamorous, cheerful, open, clever, innocent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.