7 farger du kan bruke til et bryllup (og 7 du bør ikke) (2024)

Når det kommer til et bryllup, er det noen farger du bør bruke, og det er noen du virkelig bør unngå.

42+ morsomme engasjementssitater

42+ morsomme engasjementssitater

Innhold forestilling

Det kan avhenge av tiden på året, temaet eller hvor bryllupet er satt som vil påvirke fargen du bestemmer deg for å bruke.

7 farger du kan bruke til et bryllup (og 7 du bør ikke) (1)

Imidlertid er bryllup morsomme dager med feiringer og en spesiell dag for alle som er involvert i det. Fra det lykkelige paret til allebryllupsgjester som var invitert.

Hvis du er heldig nok til å bli invitert til en venns eller et familiemedlems bryllup, må du være klar over hvilke farger som fungerer best for et bryllup og fargene du bør unngå.

Denne artikkelen vil hjelpe deg å forstå hvilke farger du bør styre mot. Samtidig som du får vite hvilken farge du ikke bør ha på deg i et bryllup snart.

Farger du kan bruke til et bryllup

Ideelt sett kan du bruke stort sett alle farger til et bryllup, så lenge det passer til temaet og dagens stemning.

Nedenfor har vi satt sammen noen av de beste fargene du bør ha på deg til et bryllup, som viser hvor mye du bryr deg om paret.

Rosa

Det er nok en av de opplagte fargene å velge, men den fungerer virkelig bra i et bryllup. Rosa er fargen som folk flest forbinder med romantikk, kjærlighet og femininitet.

Det er ulike nyanser av rosa som du også kan velge mellom. Du kan bruke en myk rosa, til vakre nyanser av rose, eller du kan gå med en lys rosa.

Dette er en vakker farge som ofte brukes til et bryllup. Dette er fordi det er en rekke nyanser, og de er alle den ideelle brudekjolefargen.

Det er faktisk vanlig at bruder velger rosa brudepikekjoler. Noen kan til og med ha på seg en lyserosa kjole på den store dagen sin også, siden den bare skriker romantikk og kjærlighet.

Hvis du er klar over at brudefesten har et rosa tema, sørg for at du har på deg en annen nyanse av rosa.

På denne måten ser du ikke ut som du burde være en del av bryllupsfesten, men du vil fortsatt se vakker ut som gjest.

Pulver blå

Pudderblått er en allsidig farge som kan fungere til både sommer- og vinterbryllup. Det er en farge som er ganske blek, men den gir også rikelig med varme.

Vanligvis er denne fargen assosiert med ro og komfort, spesielt ettersom den passer med nyanser fra en klar himmel. Denne fargen er ikke for lys eller for mørk, den passer akkurat for enhver hudtone.

Du kan gjøre et godt utsagn ved å bære enpudderblå kjolesom bryllupsgjest. Dette er en annen vanligbrudepikekjolefarge.

Imidlertid kan en bryllupsgjest også rocke denne fargen. Sammen med sølv eller hvite detaljer kan du få et veldig stilig og elegant antrekk.

Se også Hvor mye koster det å leie stoler og bord til et bryllup?

Marineblå

Marineblå er et utrolig populært valg. Hvis du har vært i mange bryllup før, vil du ha sett et stort antall mennesker iført denne fargen.

Marineblå regnes som en veldig dyp farge, men også en veldig flatterende farge som passer til alle hudtoner.

Du kan være noen som ikke liker å bruke lyse farger. Derfor er marineblått det perfekte alternativet når du vil ha en mørkere farge, men ikke svart.

Grønn

Grønn er en annen allsidig farge som har forskjellige nyanser som du kan velge mellom. Denne fargen er flott for ethvert bryllup, uansett årstid.

Det som også gjør grønt til et så godt valg for et bryllup, er at det symboliserer harmoni, vekst og nye begynnelser.

Alle disse tingene er hva bryllupsdagen handler om. Ved siden av det, for noen mennesker, er grønn fargen på flaks. Dermed har paret litt ekstra flaks når de starter et nytt liv sammen.

Som vi har nevnt ovenfor, finnes det et bredt utvalg av grønne nyanser som en bryllupsgjest kan velge å bruke.

Noen av de mer populære nyansene av grønt inkluderer smaragd, mynte og til og med mosegrønt.

For å fullføre et grønt utseende, par den med sølvtilbehør. Dette vil gi et delikat og attraktivt utseende.

Gul

Gult har blitt et veldig populært valg å brukes i bryllup nylig. Det kan ikke være overraskende, siden gul er en så glad farge.

Ikke bare ser en gul kjole eller antrekk fantastisk ut på deg og på bilder. Men også fargen gul løfter folks humør, så den gir deg mer energi til å virkelig nyte dagen.

Noen har til og med sagt at fargen gul kan få deg til å se mye yngre ut også.

Det er også veldig enkelt å tilbehør et gult antrekk, som det går med en rekke andre farger. Du kan holde det enkelt med svarte eller nakensko.

Eller du kan legge til en ny fargetone som blå eller rosa til utseendet ditt. Gul er en flott farge som kan brukes hele året i bryllup.

oransje

Når vi sier fargen oransje, snakker vi ikke om den slående lyse fargen. Vi foreslår dempede toner og nyanser av oransje som ringblomst, gulrot og aprikos.

Ofte sett på som en høstfarge, men denne fargen kan også brukes til et sommerbryllup. Dette blir sett på som fargen på vitalitet og glede som bringer et smil på ansiktet til alle.

Det er kjent at oransje passer veldig bra til mørkere hudtoner. Det er også enkelt å kombinere denne fargen med gulltilbehør, noe som får deg til å føle deg elegant.

Pastellfarger

Pastellfarger har blitt veldig populære i lang tid nå. Det er ganske enkelt å legge til litt pastell til antrekket ditt. Ofte sett på som et veldig vakkert, beroligende og fredelig utvalg av farger.

Når det kommer til pastellfarger, er det mange som velger et blomstertrykk eller en ensfarget som fersken ellerlavendel.

Du kan lage et ekte moteuttrykk med disse fargene, som også ser nydelige og feminine ut, akkurat som fargen rosa.

Se også Hva bør en brudepike ha på seg til en øvingsmiddag?

Farger som skal unngås i bryllup

7 farger du kan bruke til et bryllup (og 7 du bør ikke) (2)

Det er visse farger du bør prøve å unngå å bruke når du deltar i et bryllup. Ellers kan du opprøre brudeparet på den store dagen deres.

elfenbein

Hvit, inkludert elfenben, er et stort nei for enhver bryllupsgjest. Det siste du vil gjøre er å bruke en farge som kan matche brudens kjole.

Det er best å overlate alle nyanser av hvitt til bruden, slik at de kan føle seg spesielle på sin store dag.

Svart

Svart begynner å bli en populær farge for brudekjoler, men dette avhenger av stilen til paret. For bryllupsgjester er det imidlertid best å unngå denne fargen.

Dette er fordi svart ofte forbindes med døden, som er det motsatte av et bryllup. Et bryllup handler om å feire nye begynnelser og kjærlighet.

For noen mennesker er det å bære svart i et bryllup et tegn på uflaks.

Denim

Å ha på seg dongeri til et bryllup er misfornøyd, siden det blir sett på som for uformelt for en slik formell begivenhet. Ved å bruke denim vil du virkelig stikke ut, mens alle de andre gjestene har gjort en skikkelig innsats i sine smarte dresser og kjoler.

For et bryllup må du gjøre litt innsats for brudeparet. Ved å bruke dongeri kan det se ut til at du ikke bryr deg om paret, og du kan bli bedt om ikke å vises på noen bilder.

Men for noen landbryllup er denim passende, men bare i de sjeldne tilfellene kan du slippe unna med det.

Gyldent og glitrende

ENgylden og glitrende kjolekan se bra ut og høres ut som en god idé. Imidlertid er de også veldig slående, og dermed kan du fange alles oppmerksomhet bort fra brudeparet.

I stedet for å bruke en gyllen og glitrende kjole, bruk gyldne og glitter-medarbeidere. For eksempel glitrende øredobber eller gyldne sko eller neglelakk.

Det er andre måter å bære denne fargen uten å ta oppmerksomheten fra det lykkelige paret.

Lyse nyanser av beige

Vanligvis er champagne eller beige nyanser igjen forbrudens mor. Vi forstår at gull og champagne er virkelig fristende farger, siden de ser fantastiske ut på bilder.

Imidlertid er denne fargen vanligvis reservert for brudens mor.

rød

Rødt er ofte forbundet med kjærlighet og romantikk, som er hva bryllup handler om. Likevel er det kjent at du bør holde deg unna dempede fargetoner av rødt eller jevnerøde trykket kjolernår du deltar i et bryllup.

Hvis du skal delta i et asiatisk bryllup, er det best å unngå fargen rød for enhver pris. Dette er fordi rødfargen i de fleste asiatiske kulturer er fargen på bruden.

Derfor er det fargen hun skal ha på seg, så det er best å unngå fargen slik at fokuset er på henne.

I vestlige kulturer, hvis du ønsker å bruke rødfargen, foreslår vi at du holder den så subtil som mulig. Du kan gjøre dette ved å bruke en lys nyanse av rødt eller bruke lys rødt tilbehør.

Neon

På et tidspunkt var neon veldig populært. Likevel har noen mennesker fortsatt disse lyse nyansene når de går ut på fest. Det er imidlertid ikke passende for et bryllup.

Se også Hva skal du ha på deg til et pakistansk bryllup?

En neon kjole eller antrekk, fungerer bare ikke for noen årstid, eller tema for et bryllup. Det kan få deg til å skille deg ut på de verste måtene.

Fargen kan også fange oppmerksomheten fra det lykkelige paret, som er det siste du bør gjøre når du deltar i noens bryllup. Derfor er det best å unngå det for enhver pris.

Tips å huske

  • Hold deg unna hvitt med mindre paret sier noe annet.
  • Unngå virkelig mørke og dype farger og svart.
  • Prøv å unngå å bruke samme farge som bruden (se også:Hva bør jeg ha på meg på en brudeutstilling?)fest, med mindre du er en del av det.
  • Hvis du kan, prøv å følge fargene og temaet for bryllupet, slik at du ikke skiller deg ut for mye.
  • Unngå å bruke glitrende kjoler.
  • Tenk på når bryllupet er. På denne måten bør du sikte på lysere farger om dagen og mørkere farger om kvelden.
  • Å matche hårfarge, øyenfarge og hudtone med antrekket ditt er viktig. Det vil hjelpe deg å skape et mer enhetlig utseende.
  • Tenk på skoene du skal bruke. Du vil være komfortabel. Mange kvinner vil bruke hæler, men det er også verdt å ta med et par flater du bytter til når du har fått nok av hælene på kvelden.
  • Match skoene dine til antrekket eller tilbehøret ditt for å lage en virkelig fullendt look.
  • Kle deg passende for tiden på året og hvor bryllupsseremonien finner sted. Hvis det er et kirkebryllup, må du være riktig kledd. Hvis det er et sommerbryllup utenfor, så bruk noe lett og løst for ultimat komfort.

Konklusjon

Det finnes ulike farger og kombinasjoner du kan velge mellom for å velge ditt ideelle bryllupgjesteantrekk.

Neste gang du skal velge et antrekk til et bryllup, prøv å velge å komplimentere hudtonen din og hva du liker å ha på deg. Noen ganger vil tiden på året eller temaet for bryllupet gi deg noen ideer.

Vi håper vi har hjulpet deg med å velge en farge du vil bruke når du skal delta på ditt neste bryllup. Samtidig som det hjelper deg å vite hvilke farger du bør unngå.

  • Forfatter
  • Siste innlegg

Lisa Plaitt

Hei, jeg heter Lisa Plaitt og jeg har vært gift med min fantastiske mann i nesten fem år. Vi møttes for nesten et tiår siden nå, og jeg elsker ham mer hver dag. Men på bryllupsdagen min – dagen som skulle handle om å feire oss – var jeg altfor stresset til å nyte det.

Mannen min fridde til meg i løpet av våren, og det var en veldig lavmælt setting, i bakgården vår uten at noen andre hadde sett det. Det var et perfekt forslag. Men så ble alt virkelig, og jeg ble plutselig satt i planleggingsmodus.

Siste innlegg av Lisa Plaitt(se alt)

  • Full oversikt: Hvor mye koster Disney-drømmebryllupet ditt egentlig?– 13. april 2023
  • Magisk begynnelse: 11 trinn for å planlegge Disney-drømmebryllupet ditt– 8. april 2023
  • 40 unike gaver til datteren på bryllupsdagen hennes– 25. mars 2023
7 farger du kan bruke til et bryllup (og 7 du bør ikke) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arline Emard IV

Last Updated:

Views: 5569

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arline Emard IV

Birthday: 1996-07-10

Address: 8912 Hintz Shore, West Louie, AZ 69363-0747

Phone: +13454700762376

Job: Administration Technician

Hobby: Paintball, Horseback riding, Cycling, Running, Macrame, Playing musical instruments, Soapmaking

Introduction: My name is Arline Emard IV, I am a cheerful, gorgeous, colorful, joyous, excited, super, inquisitive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.