De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (2024)

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (1)

Vinteren er den desidert mest festlige tiden på året, og et bryllup bidrar bare til årstidens glede. Men før du kan feste med det lykkelige paret, trenger du et antrekk som lever opp til de festlige stemningene. Vi har samlet noen av våre favoritt bryllupsgjestekjoler for vinteren som umiddelbart vil sette deg i feststemning. Uansettkleskodeeller budsjettet ditt, vil du garantert finne en vakker kjole du kan bruke til et vinterbryllup akkurat her. Listen vår inkluderer sesongbaserte signaturstiler (tenk: luksuriøs fløyel, skinnende metallikk, rike juveltoner og lyse festlige fargetoner). Du vil også se massevis av trendy detaljer som statement-ermer, slips-kjole-silhuetter og halsutringninger.

Klar til å ta gjettingen ut avhva du skal ha på deg til et vinterbryllup? Fortsett å lese for våre beste steder å handle på nett og alle antrekksinspoene du kan trenge.

Hvor kan du kjøpe vinter bryllup gjestekjoler

For å gjøre ting enkelt, har vi listet opp 40 av de beste vinterkjolene for bryllupsgjester nedenfor. Men hvis du heller vil surfe på nettet selv, sjekk ut våre tre beste steder å handle et gjesteantrekk for vinterbryllup på nettet.

  • Adriana Papell:Adrianna Papells signaturstiler er fantastiske hele året, men de passer spesielt godt til vinteren. Detaljer som perler og paljetter gir en festlig finish til ethvert antrekk. Enten du deltar i en semi-formell affære ellersvart slips soaré, finner du noe her.
  • Lei rullebanen:Ikke klar til å forplikte dine hardt opptjente dollar til ett antrekk? Rent the Runway har mange vakre kjoler til vinterbryllup du kan leie og returnere for en brøkdel av prisen.
  • Hei Molly:Hei Molly vil gi skapet ditt seriøse kule jentevibber. Merkets sexy-møter-elegante midi- og maxi-kjoler er perfekte for bryllup. Og akkurat nå er det nok av vinterklare antrekk på siden i sesongmessige nyanser.

De beste kjolene å bruke til et vinterbryllup

Hvis du kom hit på jakt etter inspirasjon, bør du vurdere den som funnet. Vi har 40 lekre antrekk du kan velge mellom, enten du skal handle til en feiring i desember, januar eller februar. Stol på oss, noen av disse valgene vil gjøre deg til den best kledde gjesten i vinterbryllupet.

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (2)

1. Sølv paljetter

Delta i et bryllup på eller rundt nyttårsaften? Metalliske nyanser som gull, sølv og bronse er en fin måte å få den festlige stemningen på. Denne paljettkjolen vil garantert få mer enn noen få komplimenter. Det er en fantastisk formell kjole for et vinterbryllup.

Adrianna Papellekstra størrelse off-the-shoulder kjole med paljettperler i bly, $329,Adrianna Papell

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (3)

2. Lidenskapelige blomster

Det er noe utrolig romantisk med denne fløyelsmidikjolen. De dyprøde blomstene er bare så slående mot den svarte fløyelsbakgrunnen. Lekene puffermer og en kjæreste halsutskjæring gir en vakker balanse mellom søtt og sultent.

Høst AdeigboRowena floral fløyelskjole, fra $72 til leie,Lei rullebanen

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (4)

3. Uttalelse mini

Det er vinter, noe som betyr at juveltoner igjen er stjernene i showet. Et dramatisk langt slips i midjen og en asymmetrisk en-skulders halslinje gjør denne ermeløse passformen like deler glamorøs og sexy. Denne vinterens bryllupsco*cktailkjole minner oss om en utrolig luksuriøs gavepapir, noe som gjør deg til denbeste bryllupsgave ogden best kledde gjesten.

Hei MollyRunaway Charismata lilla kjole, $106,Hei Molly

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (5)

4. Vakker burgunder

I vintersesongen er både røde nyanser og juveltoner et passende valg. Denne burgunder midi tilbyr det beste fra begge verdener, og den er laget av figurnært jerseystoff, noe som betyr at den er behagelig å støvle. Hvis du er på jakt etter en vinterbrudekjole i plussstørrelse, kan dette være den.

Boohoopluss plisse midikjole foran i Berry, $105,Boohoo

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (6)

5. Metallisk midi

Sa noen gullpaljetter? Vikjærlighetet glimrende øyeblikk, og denne sjarmerende designerkjolen gir alt dette og mer. Den metalliske gullfargen er spesielt egnet for enNyttårsaften bryllup(men egentlig, det vil fungere gjennom hele høytiden). Takket være den strømlinjeformede midi-silhuetten passer den like godt til et co*cktailbryllup som for en formell affære.

HalstonRay paljettkjole, $495,Olivela

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (7)

6. Formell maxi

Hvis invitasjonen krever svart slips, er det sikreste alternativet å velge en hel kjole. Materialer som fløyel og sateng anses som passende for formelle arrangementer (pluss at de passer veldig bra til sesongen). Denne mørkelilla maxi-kjolen er akkurat den typen kongelig nyanse vinteren er kjent for. Den er tilgjengelig i en rekke inkluderende størrelser, inkludert pluss-størrelse og petite-alternativer.

Chi Chi Londonpluss-size sateng-slip cowl back maxi-kjole i lilla, $148,Chi Chi London

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (8)

7.Elektrisk blå

Denne ellers strømlinjeformede brudekjolen lar den dristige blåfargen gjøre alt. Lurer du på hvordan du skal fullføre looken? Stroppeløse kjoler ser fantastisk ut med en fuskepels-omslag eller delikat pashmina.

Dynamittmidi stroppeløs kjole, $60,Dynamitt

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (9)

8. Ombré-effekt

Her er et annet passende glitrende antrekk for et bryllup som finner sted rundt jul eller nyttårsaften. Den dype rosa fargen legger til et lekent element til denne forhøyede antrekket. Fuchsia blir til plomme i et iøynefallende ombré-øyeblikk som du kan garantere at du vil få komplimenter for.

Trina TurkAsandra jumpsuit, $468,Trina Turk

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (10)

9. Minimalistisk maxi

Du kan aldri gå galt med en enkel, men elegant crepe-kjole, spesielt hvis du velger en farge som hilser høytiden. Legg til et snev av glam til dette elegante antrekket med et par pumps med hæl og litt bling.

Birdy GreyAsh curve crepe kjole, $99,Birdy Grey

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (11)

10. Sulten slip

Når det gjelderhva man ikke skal ha på seg til et bryllup, mange gjester får feil oppfatning om fargen svart. I de fleste tilfeller er det helt greit å bruke svart til et bryllup, spesielt om vinteren når mørkere nyanser er på vei. Denne allsidige midikjolen har en slipssilhuett og halsutringning. Kle den opp med et par stroppehæler og noen statement-øreringer for et co*cktailbryllup.

Han dreptesilhouette silke cowl slip kjole, $208,Han drepte

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (12)

11. Blomstret fløyel

Vi vet ikke om deg, men denne kombinasjonen av blågrønn fløyel og mørke floraler sjekker alle boksene våre. V-utringningen gir en mulighet til å vise frem et fint halskjede.

BeståttEvenings With You mørk blågrønn floral fløyel asymmetrisk kjole, $66,Bestått

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (13)

12. Iøynefallende farge

Mens pudret lilla og rødme toner uten tvil er mer egnet for våren, kan du bruke rosa til et vinterbryllup hvis du vil. Trikset er å velge en nyanse som passer til årstiden, som fuchsia eller magenta. Kombiner denne rosa satengkjolen med en fuskepels-omslag eller skinnjakke for å bekjempe det kalde været. Barbie ville absolutt godkjenne det.

Gamle marinensateng smocked midi slip kjole i Raspberry Tart, $45,Gamle marinen

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (14)

13. Elegant jumpsuit

En jumpsuit er en utmerket (les: varm) vinterbryllupantrekkside, spesielt hvis en del av feiringen foregår utendørs. Satengmaterialet, silhuetten med brede ben og halsutringningen gir denne jumpsuiten en spesielt formell følelse. Siden den har korte ermer, anbefaler vi å kombinere den med en søt bolero for å holde kulden ute.

Berømmelse og partneredrapert maxi jumpsuit i Satin Black Twill, $349,Berømmelse og partnere

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (15)

14. Asymmetrisk en-skulder

De delikate blomstene på denne en-skulderkjolen minner oss om spirende blomster, mens den mørke svarte bakgrunnen holder den forankret i vintermånedene. Det er en utmerket brudekjole for slu*tten av februar eller begynnelsen av mars når grensene mellom vinter og vår er uklare.

Amurasymmetrisk en-skulder kjole, fra $72 til leie,Lei rullebanen

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (16)

15. Ruffled tiers

Blånyanser er også populære om vinteren, fra dype midnattsfarger helt til lyse isete toner. Denne marineblå vinterbryllupsgjestekjolen har en dyp hals og romantiske lagdelte skjørt. Utskjæringene og de fastlåsende detaljene gir litt boho-sjarm.

BeståttShow Your Affection marineblå lagdelt volanger maxikjole, $79,Bestått

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (17)

16. Kolonnesilhuett

Hvis du har blitt invitert til et bryllup med svart slips, kan det være på tide å investere i en elegant kjole du kan bruke igjen på fremtidige formelle arrangementer. Alt ved denne kolonnekjolen er perfekt for vinteren, fra den mørkegrønne nyansen og satengmaterialet til den elegante off-the-shoulder-stilen.

AmsalePryce off-the-skulder kolonne kjole, $495,Antropologi

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (18)

17. Satengdekor

Vi kan se for oss selve fru Claus i denne burgunderaktige co*cktailkjolen. Den røde nyansen og fløyelsmaterialet føles herlig festlig, mens satengkanten gir et overdådig preg. Det er lett en av de mest juleverdige brudekjolene vi har sett.

Adrianna Papellsateng-trimmet fløyelssmokingkjole i Burgund, $149,Adrianna Papell

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (19)

18. Nydelig syrin

Hvis du leter etter en kjole du kan bruke som gjest til et bryllup i februar, kan det være lurt å gå lenger enn festlige røde, grønne og metalliske farger. Denne støvete lilla kjolen er et vakkert overgangsstykke som ikke føles for vårlig takket være den mørkere fargen enn vanlig.

Anna NataEmily kjole i Dusty Lilac, $318,REVOLVE

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (20)

19. Sammensatt buksedress

Det er ingen tvil om at mørkegrønn er en festlig nyanse - det er tross alt fargen på juletrær. Med det i tankene er det en flott farge å gå med hvis du leter etter et antrekk å ha på deg som gjest i et desemberbryllup. Denne buksedressen tilbyr rikelig med dekning fra kaldt vær, men den dype halsen og buksene med splitt foran viser fortsatt litt hud. Det er et vågalt spinn på et sofistikert ensemble.

Latelliertie-vent blazer og bukser med splitt foran i mørkegrønn, $299,Latellier

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (21)

20. Uformell mini

Hvis du skal delta på et vinterbryllup med en uformell kleskode, vil denne søte fløyelsmidien gjøre susen. Denne elegante designen vil være et allsidig tillegg til garderoben din selv etter bryllupet. Den kommer i en rekke inkluderende størrelser, inkludert petite og pluss-størrelser.

AntropologiThe Somerset Mini Dress: Velvet Edition, $148,Antropologi

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (22)

21. Halvformell slire

For en semi-formell kleskode, vil du ha et gjesteantrekk for vinterbryllup som er mindre glitter-og-glam og mer subtilt og sofistikert. Denne slirekjolen får det riktig. Den høye halsen, de lange ermene og knelange skjørtet føles beskjedne, men ikke altfor formelle. En sølvfarget paljettkant rundt mansjettene gir subtil gnist. Kombiner den med sølvsmykker for å matche.

Tilkoblet klærchiffon ermet skjede kjole, $89,Nordstrøm

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (23)

22. Vinterromantikk

Hvem sa at romantiske, lunefulle stiler ikke kan styre de kaldere månedene av året? Ikke føl deg begrenset til lune silhuetter hvis det ikke er din stemning. Kombinasjonen av en isete blå nyanse med flørtende feminine detaljer gjør denne kjolen til et annet flott alternativ for senvinteren og tidlig på våren.

Hei MollySky Child stålblå maxi kjole, $82,Hei Molly

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (24)

23. Subtile knapper

Mørke nyanser av grønt som smaragd og skog er populære gjennom høsten og vinteren. Men hvis det ikke høres ut som din kopp te, er det måter å lyse opp uten å gå utenfor temaet. Utstilling A: Denne lange, mørkegrønne kjolen med et morsomt blomstertrykk. Store blomster i lyseblått og gult gir mye liv til denne vintervennlige looken. En slank passform og høy splitt gir mange muligheter til å vise frem figuren din.

ReformasjonFrasier kjole ES, $248,Reformasjon

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (25)

24. Dramatisk maxi

Leter du etter en showstopper? Vurder det funnet. Denne lange kjolen for en vinterbryllupsgjest faller dramatisk og elegant fra den høye halsen hele veien til den gulvfeiende falden. Den ermeløse grimehalsen er perfekt for å vise frem skuldrene (og et glitrende armbånd eller to).

Banan republikkStrålende maxikjole i svart, $220,Banan republikk

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (26)

25. Bærrød

Rødt er en annen farge som noen ganger kan føles litt for vågal til å ha på seg til et bryllup, spesielt hvis det er en ekstra levende nyanse. Men hvis det er én tid på året du absolutt kan klare det, er det høytidene. Denne stroppeløse jumpsuiten vil bidra til å spre sesongens jubel i et julebryllup.

BeståttPower of Love rød stroppeløs jumpsuit, $66,Bestått

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (27)

26.Ruched metallics

Denne sølvgrå midien minner oss om tinsel på juletreet (hvis det var litt mer forhøyet, selvsagt). En off-the-skulder halslinje gir plass til et statement-kjede, skulder-duster øredobber, eller begge deler hvis kleskoden er co*cktailantrekk. Det ruchede materialet omslu*tter kurvene dine i en tilpasset bodycon-silhuett. Tenk på at gjestekjolen din for desember er funnet!

City ChicLuminosity kjole i Gunmetal, $179,City Chic

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (28)

27. Mønstret mini

På jakt etter en uformell brudekjole for vinteren? Denne button-down-kjolen gir den uformelle estetikken uten å føles blid eller kjedelig. Et utsmykket allover-trykk gir festlige vibber, mens biskopermer og høy hals gir en forhøyet finish. Fullfør gjestelooken for vinterbryllup med hælsandaler og enkle øredobber som gir subtil gnist.

Esther & Co.Amalee kjole, $67,Esther & Co.

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (29)

28. Pene folder

Denne flytende stilen har fold over hele kroppen, en dyp hals og dramatiske klokkeermer. Velg maxi-lengden hvis du leter etter en formell vinter bryllupsgjestekjole, eller gå med midi-lengden hvis det er en semi-formell affære.

Berømmelse og partnereLarissa kjole i Light Georgette/Forest Green, $355,Berømmelse og partnere

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (30)

29. Helt glamour

Hvis nedtoning aldri har vært din stil, vil du bli glad for å høre at en co*cktailkleskode handler om å forsterke glamouren. Vinter bryllup co*cktail kjoler er generelt mer ekstravagante enn semi-formelle 'passer. Ta denne fabelaktige lilla midien, for eksempel. En stroppeløs utringning, figurnær silhuett og strutsefjær er omtrent så morsomt du kan bli. På tide å gå dansegulvet!

CurverLush Life lilla strutsefjærkjole, $73,Curver

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (31)

30. Fløyels jumpsuit

Det er ingen mangel på vinterklare bryllupsgjesteantrekk tilgjengelig på Rent the Runway. Denne fløyelsdressen vil definitivt hjelpe deg med å holde deg varm i kjøligere vær.

Adelyn RaeJeanine fløyels jumpsuit, fra $30 til leie,Lei rullebanen

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (32)

31. Utskjæringsdetaljer

Hvordan er dette for en festlig vinter brudekjole? Det silkemyke satengmaterialet og den dype røde nyansen er en match laget i himmelen, spesielt på denne tiden av året. Leter du etter langermede vinter bryllup gjestekjoler? Det har det også med. Hvis du heller vil velge et antrekk du kan bruke hele året, velg den sølvfargede salvie-nyansen.

ASTR etikettenQuinn langermet midikjole, $148,ASTR etiketten

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (33)

32. Ribbet midaxi

Støvete lilla nyanser er ekstra vakre i overgangsperioden mellom vinter og vår. Når du ikke er helt klar for lyse pasteller, men rike, mettede nyanser føles litt for mørke, er støvete mellomtoner din beste venn. Denne lange ermet ribbet maxi er et utmerket vinterbryllupantrekk for kaldt vær for januar og februar.

jeg snakketvridetalj ribbet kjole, $100,jeg snakket

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (34)

33. Subtil glamour

Her er en annen enkel, men sofistikert stil du enkelt kan bruke på nytt. Denne marine midien har en unik asymmetrisk fald og en trendy halsutringning.

Kronblad og valpCyrpus kjole i marineblå, $69,Kronblad og valp

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (35)

34.Nydelig en-skulder

I humør for et designerøyeblikk? Hvis du er forberedt på å kaste ut noe helt spesielt, sjekk ut dette Badgley Mischka-mesterverket. Statement en-skulder kjolen er stilig, med iøynefallende volanger over halsen, skuldrene og ermene. Resten av materialet er dyp svart fløyel. Bruk den til et formelt bryllup med klassisk tilbehør (tenk: svarte stiletter og diamantdråpeøreringer).

Badley Mischkaplissert fløyelskjole fra 80-tallet, $550,Olivela

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (36)

35. Blågrønn maxi

Det er så mange forskjellige typer vinterkjoler du kan bruke til et bryllup. Vi elsker denne strappy maxiens flytende A-linjeskjørt og dype blågrønne fargetone. Denne vakre fargen er et litt mer unikt alternativ til smaragdgrønn eller marineblå.

Abercrombie & Fitchplissert maxikjole, $200,Abercrombie & Fitch

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (37)

36. Wrap silhuett

Du kan virkelig ikke gå galt med en omslagskjole (eller falsk omslagskjole, i dette tilfellet), uansett årstid. Når det er sagt, er dette valget spesielt egnet for vinteren takket være tette lange ermer og en marine fargetone. Knyt i midjen legger til en søt, figurdefinerende detalj.

Bløtleggblouson langermet perfekt omslagskjole, $148,Bløtlegg

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (38)

37. Faux fjær

Snu hodene i denne ankelbeite maxi. Den klassiske svarte fargen føles absolutt formell nok for denne tiden av året, mens fjærkanten gir et morsomt, stilig preg. Hvis det er en vinter bryllupsco*cktailkjole du leter etter, fullfør looken med kostymesmykker. Siden halskanten allerede gir en uttalelse på egen hånd, unngå overdrevne juveler rundt halsen. Velg heller øredobber, armbånd eller et elegant hårpynt.

Rachel GilbertZion kjole i svart, $1695,Rachel Gilbert

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (39)

38.Vinterblomstrer

Grønt, rødt og hvitt pryder denne vakre floral maxi-kjolen - i utgangspunktet de primære fargene i høytiden. Satengmaterialet og den mørkegrønne nyansen gjør den til en fantastisk brudekjole for en formell vinterfeiring.

BeståttStill The One smaragdgrønn maxikjole i sateng med blomstertrykk, $94,Bestått

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (40)

39. Edgy slip

Olivia von Halle kombinerer luksuriøs eleganse med bare et snev av gatestil for å skape denne vakre slipsen. Bias-cut silke skummer over kroppen din i en luftig (men fortsatt flatterende) silhuett. Kronjuvelene til denne vinterbrudekjolen er gullkjedestroppene. Chunky gullsmykker vil koordinere perfekt.

Olivia av HalleBibi Fig silke sateng underkjole, $615,Olivia av Halle

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (41)

40. Isblå

Hvis Elsa fraFrossenvar gjest i et vinterbryllup, dette ville hun ha på seg. Denne te-lange festkjolen er laget av behagelig stretchsateng, og har en halsutringning, korsett bak og sidesplitt.

AzazieCeci stretch satengkjole i Dusty Blue, $99,Azazie

De 40 beste kjolene å bruke til et vinterbryllup som gjest (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tyson Zemlak

Last Updated:

Views: 5631

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tyson Zemlak

Birthday: 1992-03-17

Address: Apt. 662 96191 Quigley Dam, Kubview, MA 42013

Phone: +441678032891

Job: Community-Services Orchestrator

Hobby: Coffee roasting, Calligraphy, Metalworking, Fashion, Vehicle restoration, Shopping, Photography

Introduction: My name is Tyson Zemlak, I am a excited, light, sparkling, super, open, fair, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.