Den komplette stylingguiden for kvinner med slappe armer (2023)

Den komplette stylingguiden for kvinner med slappe armer (1)

De fleste kvinner har en tendens til å samle fett på armene når de går opp i vekt, og noen av oss merker at armene våre vokser seg større etter hvert som vi blir eldre. Siden jeg har enpetite kleslinje, får jeg tilbakemeldinger fra tusenvis av kundene mine, hvorav mange har nevnt at de leter etter klær for å redusere de lubne overarmene.

Basert på tilbakemeldingene deres om hva som fungerer best, har jeg satt sammen denne guiden med 16 beste måter å kle seg på hvis du har slappe armer, og du vil umiddelbart føle deg mer selvsikker.

Innholdsfortegnelse

Bruk skulderavlastende stykker

Den komplette stylingguiden for kvinner med slappe armer (2)

Trekk oppmerksomheten bort fra slappe armer, og før den opp mot skuldrene med deler som fremhever skulderområdet ditt.

Den beste måten å oppnå dette målet på er å bære av skulderen eller kald skulderdesign for å dekke det brede området av armer med en åpen hals for å vise litt hud.

Bådeav skulderenog kald skulder er veldig populært, så du har mange alternativer i topper, kjoler og til og med gensere å velge mellom gjennom hele året.

Off the shoulder topper eller kjoler er universelt flatterende for enhver kroppstype, og spesielt smigrende hvis du tilfeldigvis har enpæreformet kropp. Denne typen topper skaper en horisontal linje på skuldrene for å balansere ut de bredere hoftene.

Bruk V-hals

Få oppmerksomhet til ansiktet og halsen med v-utringninger er en fin måte å distrahere fra større armer.

Åpne utringningerfremhev midten av kroppen din, vekk fra armene dine, og bryter opp plassen på øvre halvdel. De fleste kvinner med større armer har ogsåstore pupper, som er en av dine beste eiendeler.

Når du bærer en V-hals, spesielt en dyp V, vil du trekke oppmerksomheten til de fulle brystene dine og armene dine vil være mye mindre merkbare.

Fremhev midjen din

Dette er en lignende strategi for å lede oppmerksomheten bort fra armene dine ved å fremheve eiendelene dine. Du kan fjerne fokus fra problemområdet ditt ved å fremheve en annen del av kroppen din, som midjelinjen.

Legg til et morsomt belte eller velg en kjole med en tydelig definert midjelinje for å legge til en pop til den midtre delen av kroppen din. Ikke bare distraherer dette fra armene, men det skaper mer plass mellom kroppen og armene.

Den komplette stylingguiden for kvinner med slappe armer (4)

Bruk mørke farger på toppen

Mørke farger er slankende, noe som gjør dem ideelle å ha på den øverste halvdelen av kroppen, spesielt rundt armene.

Hvis du vil at armene dine skal se slankere ut, så er mørkere farger de beste valgene for toppene. Gi formen din en illusjon av mer balanse ved å bruke lyse eller lyse farger på den nedre halvdelen for å legge til kontrast til mørke farger.

Selvfølgelig er det motsatte også sant, det vil si at hvis du bruker en lys farge på toppen, trekkes mer oppmerksomhet til toppen din. Det betyr at du bør være veldig forsiktig med lysere topper hvis du ikke vil at armene dine skal bli fokus for antrekket.

¾ Lengde ermer

En universelt flatterende ermelengde, ¾ er spesielt god til å skjule slappe armer.

Magien med 3/4-ermene er at den trekker fokus til håndleddet ditt, den minste delen av overkroppen vår. Dette er en av de mest feminine måtene å kle seg på, enten du er bekymret for å ha store armer eller ikke.

Fordi noe av håndleddsområdet er eksponert, legger denne ermestilen til enfeminin estetikktil utseendet og trekker oppmerksomheten bort fra øvre halvdel av armen.

Den komplette stylingguiden for kvinner med slappe armer (6)

Fladderermer

Legg til interesse og stil til antrekket ditt med flagermer.

Dette er en annen ermestil som har god plass til å være både smigrende og behagelig for kvinner med større armer. Ikke bare gir de dekning til slappe armer, men de får armene til å se mindre ut på grunn av den "fladderende" effekten som flyter rundt våpen.

Bruk Bolero Style

Den komplette stylingguiden for kvinner med slappe armer (7)

Hvis du er selvbevisst om at armene dine ikke ser stramme nok ut, så abolero stiljakke er din beste venn. Denne typenfrakk/jakke kalles noen ganger også skuldertrekk. De er virkelig allsidige ettersom du kan sette dem på toppen av ethvert kortermet eller ermeløst plagg for å kamuflere armen.

Hvis du har en formell anledning der du ønsker å bruke en aftenkjole, kan du legge til en bolerojakke på toppen for den siste touchen.

Faktisk mangebrudens mor kjolerkommer i to deler med en kjole og et skuldertrekk, en perfekt kombinasjon for alle kvinner som vil ha armene dekket mens de har på seg en formell kjole.

En bolero-jakke kan ikke bare brukes med en formell kjole, men du kan også bruke den med en ermeløs topp sammen med bukser eller jeans i et uformelt antrekk. De er et godt alternativ året rundt for alle som ikke vil ha armene eksponert.

Rene ermer

Når du bruker rene ermer, vil det gjøre de slappe armene mye mindre merkbare. Dette er et perfekt valg for dressede anledninger der du ikke vil at armene dine skal være helt dekket, men heller ikke vil ha dem helt eksponert.

Mangekjoler for modne damerkommer med rene ermer, som er et flott alternativ til å dekke armene fullstendig.

Bruk Kimono Style

Den komplette stylingguiden for kvinner med slappe armer (8)

Hvis du har store armer, vil en topp med ermer i kimonostil ikke bare være smigrende, men også behagelig for deg. Slike ermer har god plass og er ikke tettsittende. Ingen vil legge merke til hvor store armene dine er når du bruker disse.

Legg til tilbehør til håndleddet

Styling kvinner med slapp armer trenger ikke alltid å fokusere på armene.

Faktisk er det motsatte sant.

Å bruke tilbehør for å distrahere er en flott strategi for å smigre formen din.

Å style visuell interesse for håndleddet ditt, med tilbehør som armbånd, fjerner oppmerksomheten fra bicepsområdet. Fordi tilbehøret sitter lavt på armen, er det der fokuset naturlig trekkes.

Håndleddet er den slankeste delen av armene dine. Ved å tiltrekke håndleddet ditt vil du skape en illusjon av å ha slank i stedet for armer.

Den komplette stylingguiden for kvinner med slappe armer (9)

Statement øredobber

En annen enkel måte å trekke fokus vekk fra armene er ved å bruke øredobber. Naturligvis gir øredobber visuell interesse til ansiktet ditt og trekker øyet opp mot den delen av kroppen din.

Jo større og dristigere øredobbene dine er, jo bedre vil de tjene formålet med å fremheve ansiktet ditt og i sin tur gjøre de store armene dine mindre lagt merke til.

Legg til statement-kjeder

Den komplette stylingguiden for kvinner med slappe armer (10)

Å ha på seg statement-stykker nær ansiktet ditt er en fin måte å smigre kvinner med prangende armer. I likhet med øredobber vil ethvert kjede som er dristig og merkbart trekke oppmerksomheten til ansiktet ditt og gjøre armene dine mye mindre merkbare.

Statement halskjeder er en av de største trendene de siste årene, og kvinner med større armer bør nyte denne trenden helt fordi de fungerer veldig bra på deg.

Unngå tettsittende ermer

Den komplette stylingguiden for kvinner med slappe armer (11)

Det sier seg selv hvis du ikke vil at de slappe armene dine blir lagt merke til, så bør du holde deg unna alt som trekker oppmerksomheten til dem.

Ermer som er hudtette til armene vil fremheve problemområdet ditt.

Velg i stedet ermer som har litt slingringsmonn for dem som kimono-ermet eller flager-ermet jeg nevnte tidligere.

På denne måten skummes plaggene over armene uten å kvele dem.

Unngå ermeløse klær

Ermeløse skjorter og kjoler vil fremheve armene dine, og bringe mye av oppmerksomheten til slappe armer.

Å velge klær med dekning til armene vil dekke området på en måte som er mye mer flatterende.

I tilfelle du trenger å bruke ermeløse kjoler for en mer oppkledd anledning, så bruk en lett cardigan eller bolerojakke over ermeløse stykker som jeg nevnte tidligere.

Unngå hettehylser

Den komplette stylingguiden for kvinner med slappe armer (13)

Capsermer ligner veldig på ermeløse plagg når du styler brede armer.

På grunn av hvor hettehylsene lå på armen, stopper de rett på den bredeste delen av armene og fremhever det området av armene.

I stedet for capsermer, vurder alternativer som ligger like under den største delen av armen din.

Unngå noe som helst uten stropper

Stroppløse klær er kjent for å eksponere armer, skuldre og brystområdet på kroppen.

Når det er sagt, er dette ikke en ideell silhuett å kle seg til flatere, slappe armer. Siden både skuldrene og armene dine vil være totalt eksponert, er det stor sannsynlighet for at de blir sentrum for oppmerksomheten. Hvis det ikke er din hensikt, er klær med ermer mye mer flatterende og distraherer fra brede armer.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Margart Wisoky

Last Updated: 25/12/2023

Views: 6021

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Margart Wisoky

Birthday: 1993-05-13

Address: 2113 Abernathy Knoll, New Tamerafurt, CT 66893-2169

Phone: +25815234346805

Job: Central Developer

Hobby: Machining, Pottery, Rafting, Cosplaying, Jogging, Taekwondo, Scouting

Introduction: My name is Margart Wisoky, I am a gorgeous, shiny, successful, beautiful, adventurous, excited, pleasant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.