Her er hva du kan bruke med en svart skjorte - Inckredible (2023)

Her er hva du kan bruke med en svart skjorte - Inckredible (1)

Hva skal man ha på seg med en svart skjorte?

Alle har forskjellige farger som de elsker å ha på seg – kanskje bevisst eller ubevisst. Det er alltid den spesielle fargen som får dem til å skille seg ut. Men å ha en foretrukket farge betyr å kjenne til forskjellige stylingalternativer.

Svart er en farge de ikke kan klare seg en dag uten for noen mennesker – den er alltid i antrekket deres for dagen. Svart er sterk, fryktløs og attraktiv. Dette er grunner til at folk flest elsker dem, inkludert kjendiser og forretningsfolk. Enten for mannlig eller kvinnelig mote, går svart bra med noen andre farger, men det er hva man må og ikke må.

I en situasjon der du må velge en svart skjorte, som åpenbart er en av de vanligste plaggene som finnes, kan styling være et problem. Problemet er ikke fordi du ikke kan bruke det så praktisk som du vil, men du er ikke sikker på hvilket annet alternativ som virkelig ville være stilen din.

Målet med denne artikkelen er imidlertid å sørge for at du ikke fortsetter å gjenta den samme sorte skjorten med samme stil, men kan også prøve ut andre måter. Nedenfor er en guide til hva du bør vurdere før du bruker en svart skjorte og 15 måter å bruke dem stilig på.

Hvordan bære en svart skjorte

Hvis du lurer på hvordan du skal bruke den svarte skjorten din, må du vite et par ting som vil hjelpe deg når du styler. De inkluderer:

Svart er perfekt med andre farger

Det første du trenger å vite før noe annet er at svart er perfekt med alle farger. Det er en av de beste fargene som kan matche nesten alt. Men hva du matcher det med avgjør om du blir for tydelig eller ikke.

For eksempel, styling av en svart skjorte med en rød bukse setter den svarte i en nøytral posisjon og den røde i det åpenbare. På den annen side, hvis du styler en svart skjorte med svarte eller falmede blå jeans, blandes begge klærne. Likevel er begge sorte skjortestiler flotte.

Du trenger hudfargen for det

En annen informasjon du må vite er at svart krever at du har hudfarge for det. Evnen til å rocke en svart skjorte riktig er så avhengig av hudtonen din, for hvis du kan trekke den av med tonen din, kan du gjøre nesten hva som helst med den.

Middels til mørkhudede personer vil sannsynligvis ta av seg svarte skjorter som styler bedre enn personer med lys hud. De er det settet med mennesker som kan bruke fargen best.

På den annen side er ikke svarte skjorter med lyse hudtoner også dårlige – bare at det skjuler ansiktet, men får personligheten til å skille seg ut.

Svart er sesongvennlig

Svart er årstidenes farge. På et tidspunkt kan du bruke den om sommeren, men vinterperioder er den beste tiden. Svart kan holde på kroppsvarmen og sørge for at du er varm hele tiden.

I hovedsak vil ikke svarte skjorter være et problem for deg under alle værforhold.

Svart velger ikke hårfargen din.

I likhet med hudtonen din, bestemmer ikke svart hvilken hårfarge som er perfekt eller ikke – det går for alt. Imidlertid passer svarte skjorter perfekt med mørkt eller brunt hår.

Hvis du har mørkt hår og mørk hud, bør du vurdere å bruke en svart skjorte som en total kill.

15 antrekksideer med en svart skjorte

1.Hvite bukser

Her er hva du kan bruke med en svart skjorte - Inckredible (2)

Før i dag har svart og hvitt alltid vært to kontrasterende farger, men et matchende sett uansett. Ideelt sett er kombinasjonen av begge grå, som er en annen stilig farge alene.

Les mer: 25 Cottage Core-klærmerker du bør sjekke ut

Når du tenker på å kombinere antrekk, det vil si svarte skjorter med noe annet, bør du vurdere hvite bukser. Kombinasjonen er en av de beste i motehistorien, selv om det er forskjellige stiler du kan prøve ut med dem. For eksempel, hvis du har en vanlig svart skjorte, kan du matche den med en vanlig hvit eller mønstret bukse.

Prøv denne klassiske kombinasjonen hvis du har begge deler.

2.Svart jakke og kaki

Her er hva du kan bruke med en svart skjorte - Inckredible (3)

I fargeblanding finnes det en rekke farger som kan matche svarte antrekk. Svart er en nøytral eller generell farge som også kan matche med kaki. Det er en klassisk sammenkobling fordi den gir den kule gutten vibe. Det som gjør den enda kulere er å kombinere duoen med en tykk skinnjakke. Triokombinasjonen er faktisk enestående.

Svart skjorte med svart jakke og kaki er et godt valg for enhver ung mann som ønsker å vinne en jente eller være på moten. Det viser enkelhet, men stor selvtillit. Den sorte skjorten skal imidlertid helst være rund eller V-hals, med tillegg av fargematchende støvler og tilbehør.

3.Striper

Her er hva du kan bruke med en svart skjorte - Inckredible (4)

Striper er en fantastisk design som skriker ut en persons smak i mote. Det er en av de mange stilene som er på moten i dag for mange unge menn som ønsker å føle seg trygge og fasjonable.

Ideelt sett er striper vanskelig å velge fordi du må være forsiktig med hva du kombinerer dem med. Heldigvis går Stripes bra med svarte skjorter eller t-skjorter. De har en enestående kombinasjon som nærmest presenterer seg som gentleman- eller "kingpin"-looken.

Svart skjorte bør kombineres med enten en stripete bukse eller stripete dress. Med enten kombinasjon og en oxford-sko kan du oppnå et flott resultat.

4.Mørk denim

Her er hva du kan bruke med en svart skjorte - Inckredible (5)

En viktig informasjon å vite er at svarte skjorter opprinnelig ble designet for jeans. Kombinasjonen av de to er spesiell – slik at du enten kan bruke skjorten tucked eller untucked – uansett vil det fortsatt gå bra.

En av de beste typene jeans å ha på denne svarte skjorten er mørk denim. Det er en perfekt kombinasjon for semi-formelle og uformelle omgivelser. Du kanha den på til fest, for å møte en date eller jobbarrangement.

Når du går med denne stilen, bør du sørge for at skjortelengden er lang. Kortermede skjorter passer noen ganger ikke.

5.Mørk blazer

Her er hva du kan bruke med en svart skjorte - Inckredible (6)

En mørk blazer er en go-to hvis du trenger noe som matcher den svarte skjorten din fra en semi-formell til en formell anledning. Dette plagget er det motsatte av et par denimjeans fordi det gir en mer selvsikker stil eller utseende.

Mørke blazere med svarte skjorter er en utrolig kombinasjon fordi stilen ser heftig, ren og dristig ut. Du kan bruke den til en cocktail eller kontorbegivenhet og til og med møte opp med en date. Uten tvil vil du få gode komplimenter for å kunne style den svarte skjorten din enkelt, men perfekt.

På samme måte, sørg for at skoene og tilbehøret og armbåndsurene dine er ganske tøffe ettersom de utfyller antrekket ditt.

6.Arbeidsbukser

Her er hva du kan bruke med en svart skjorte - Inckredible (7)

Svart er en vakker farge, og det er fascinerende å se den passer perfekt til arbeidsantrekk. Tenker du på hva du skal kombinere neste mandag til jobb? Du kan kombinere en svart skjorte med arbeidsbukser, som ville være den perfekte looken for dagen.

Selv når det finnes forskjellige typer formelle arbeidsbukser, vil du finne en god del av dem som passer fint til svarte skjorter – t-skjorter, lange eller korte ermer. Det er imidlertid best å ikke glemme å trappe opp denne stilen ved å kombinere den med et par fine sko – loafers eller oxfords. Du kan også velge et svart armbåndsur å ha på dette antrekket.

Les mer: 90-tallsmote for menn: 30 beste 90-tallsdrakter for menn

7.Hullete jeans

Her er hva du kan bruke med en svart skjorte - Inckredible (8)

Når vi snakker om jeans, en annen utrolig type er også ganske trenden du kan kombinere med en svart skjorte-rippet jeans. Det er en perfekt stil for uformelle eller utendørs anledninger – du kan for eksempel bruke den når du vil ta et par drinker med vennene dine.

Valget av svart skjorte betyr imidlertid noe når du kombinerer det med ripede jeans, fordi det må passe sammen med stil. Den mest passende og stilige svarte skjorten å bruke er en kroppsnær t-skjorte eller v-hals. Grunnen er at denne skjorten vil få frem musklene dine eller gi deg selvtillit i kroppen. Dessuten er komboen lett å ha på seg.

8.Svarte shorts

Her er hva du kan bruke med en svart skjorte - Inckredible (9)

Det er så mange antrekksideer, og du vil finne deg selv i å prøve nye ting eller lære å kombinere et klesplagg med et annet. En av de tingene du kan gjøre en dag er å bruke shorts – det vil si hvis du er en fan av dem. Shortsen er pustende og behagelig; de er enkle å ha på seg på grunn av deres enkelhet. En god måte å rocke shorts på er imidlertid med en svart skjorte.

Hvis du har svarte eller khaki shorts, gir det til og med mye mening for svarte skjorter – bortsett fra å komplementere fargen, får det deg til å se moteriktig ut. Du kan legge til et par loafers eller sandaler, og de ser flotte ut til veldig uformelle anledninger.

9.Lang frakk

Her er hva du kan bruke med en svart skjorte - Inckredible (10)

For hvert antrekk eller plagg er det alltid en konge av stil. For svarte skjorter krever å opprettholde stilens konge at du bruker en lang frakk. En kåpe er alltid desperat bruk om vinteren, siden den gir god varme. Med en sort skjorte får du ekstra varme og føler deg fin i perioden.

Mens kombinasjonen av frakk og svart skjorte gir et nivå av varme, opprettholder du også en følelse av stil som setter deg på et veldig flott sted – den kongelige moten. Du kan trappe opp stilen ved å legge til et par hvite joggesko og børste håret pent.

10. Regn- eller snøstøvler

Her er hva du kan bruke med en svart skjorte - Inckredible (11)

Å kombinere den svarte skjorten din med noe annet betyr ikke at du bare må vurdere buksene dine; noen ganger må du vurdere skoene dine nøye. Det er ganske mange valg som vil passe godt til den svarte skjorten din og få deg til å føle deg veldig trygg på stilen din, og til slutt, deg selv.

En av de mange skoene som matcher en svart skjorte er et par regn- eller snøstøvler. Som forventet kan du rocke denne looken eller stilen om vinteren. Så mens alle sliter med kulde, håndterer du det hele på en moteriktig måte – det føles bra, er en type måte.

11. Et par hvite snøreløse sko

Her er hva du kan bruke med en svart skjorte - Inckredible (12)

Et annet sett med sko som vil gå bra med en svart skjorte er et par hvite sko. De er enkle og smarte, spesielt når de er motsatte farger, og skaper dermed en perfekt blanding.

Generelt er det forskjellige typer sko basert på ulike faktorer som produsent, snøring eller ingen snøring osv. Men hvis du trenger et godt forslag til hva slags hvite sko du kan bruke med en svart hettegenser eller t-skjorte, så en uten snøring er perfekt – snakk om en av disse populære Vans.

Les mer: 26 EDC-antrekksideer

Totalt sett kan du kanskje opprettholde det klassiske og smarte utseendet med den svarte skjorten din bare med et fantastisk par hvite lisserløse sko.

12. Camo jakke eller bukser

Her er hva du kan bruke med en svart skjorte - Inckredible (13)

Det er ikke mye forskjell mellom kakibukser og camobukser. Uansett hvilken stil du vil ha eller prøve ut med kakibukser, kan du gjøre det samme med camo.

Når det er sagt, kan du rocke den svarte skjorten din med camo-bukser og ha det smarte militærmannsutseendet. Denne militærinspirerte moteideen har vært populær i en stund nå.

Det vil gjøre det enda bedre stilig hvis du har en camo-jakke som et alternativ hvis du ikke har et par camo-bukser. Dermed kan du prøve å ha på deg en jakke, en svart skjorte og en svart bukse for å opprettholde noe kulere.

Hvis du har Chelsea-støvler som matcher antrekket ditt, er det enda bedre.

13. Røde joggere

Her er hva du kan bruke med en svart skjorte - Inckredible (14)

Hva om du hadde et svart-på-svart antrekk? Hva kan du rocke best med den? Det er mange ideer om hva du skal ha på deg, men en spesiell en som vil være ganske fashion statement er et par røde joggere.

Svart er en sterk farge, men en lysere farge gjør den enda mer merkbar. Rødt er en av de lyse fargene som setter kjolemote på et godt sted; å kombinere den med den svarte skjorten din vil være en god idé.

På den annen side er joggere fancy sko som bæres av kjendiser og folk som forstår hva mote er. Derfor vil et par gode røde joggere gjøre en ting på den svarte t-skjorten din.

14. Olivengrønne bukser

Her er hva du kan bruke med en svart skjorte - Inckredible (15)

Ikke alt trenger å være formelt, tilfeldig eller semi-formelt. Noen ganger kan du trenge den perfekte tingen å ha på innendørs eller på treningsstudioet. Selvfølgelig må det være noe enkelt og behagelig.

Svarte skjorter er også et av de gode alternativene å bruke av denne typen grunn. Imidlertid må du kanskje koble dem sammen med noe annet som passer perfekt til anledningen. I så fall er olivengrønne bukser en fantastisk idé. De passer perfekt sammen med en svart t-skjorte som gir et heftig, men beundringsverdig utseende til den som har den på seg.

Med kombinasjonen av duoen kan du også legge til et par hvite joggesko.

15. Miniskjørt

Her er hva du kan bruke med en svart skjorte - Inckredible (16)

Så lenge i denne artikkelen har du stort sett sett hvordan menn kan rocke en svart skjorte med hell; men det er noe annet for kvinner som elsker skjørt. Svart er en farge som passer nøyaktig til alt, og som inkluderer til og med et miniskjørt.

En svart skjorte på et miniskjørt virker som den perfekte stilige ideen, men valget av skjorte betyr mye. Hvis du må ta på en svart skjorte på et skjørt, bør du sørge for at det er en langermet. Å kombinere de to med en sko med flat såle er en god en og et passende valg for uformelle anledninger.

Konklusjon

Hvis du ikke har lagt merke til det, er det mye politiarbeid i dag rundt skjorter – spesielt svarte fordi du må ta på deg de riktige antrekkene for å holde deg i stil. Men ovenfor er en liste over måter å style den svarte skjorten din med bukser, jeans, skjørt eller sko moteriktig. Forhåpentligvis vil du finne bedre ideer om hvordan du kan bruke den svarte T-skjorten din fra en av dem.

Relaterte innlegg:

50 Matchende Thanksgiving-pyjamas for familien din90-tallsmote for menn: 30 beste 90-tallsdrakter for menn19 beste asiatiske streetwear-motemerker for mennBeste sko å bruke med shorts

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Trent Wehner

Last Updated: 23/11/2023

Views: 6017

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Trent Wehner

Birthday: 1993-03-14

Address: 872 Kevin Squares, New Codyville, AK 01785-0416

Phone: +18698800304764

Job: Senior Farming Developer

Hobby: Paintball, Calligraphy, Hunting, Flying disc, Lapidary, Rafting, Inline skating

Introduction: My name is Trent Wehner, I am a talented, brainy, zealous, light, funny, gleaming, attractive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.