Hvilke farger passer med brune klær? (2023 oppdatert) (2023)

Brun, som svart, kan brukes i en rekke sammenhenger. Dette er en må-ha-farge for enhver garderobe fordi den er tidløs og har vært populær av mange grunner. Brunt ser overraskende stilig ut når det kombineres med passende farger. Hvis du leter etter måter å piffe opp antrekket ditt på, prøv en av disse ideene og fargekombinasjonene som passer godt til de brune klærne dine.

Hvordan velge fargekombinasjoner

Hvilke farger passer med brune klær? (2023 oppdatert) (1)

Å velge de riktige fargevalgene for antrekket ditt kan ha en betydelig innvirkning på hvordan du ser ut totalt sett. Det er enkelt å oppnå et balansert og helhetlig utseende bare ved å kombinere passende farger.

Fargehjulet kan hjelpe deg med å velge komplementære og lignende farger som utfyller hverandre. Fordi de er så kraftige, brukes ofte delte komplementære fargetoner i stedet.

Farger på hjulet som er analoge har lignende toner og blander seg fint. Selv om hjulet kan være nyttig, bør det ikke være den eneste kilden til veiledning. Det krever øvelse og forståelse for å få de perfekte farge- og stilkombinasjonene.

Farger som passer godt til brunt

Hvilke farger passer med brune klær? (2023 oppdatert) (2)

Brown er ofte knyttet til sløvhet, men dette kan ikke være lenger fra sannheten. Hvis du har kunnskap om å kombinere det brune antrekket med de riktige fargetonene og tilbehøret, kan brunt bli din favorittlook. Brunt ser overraskende sofistikert ut når det kombineres med forskjellige andre farger, noe som gjør det til et utmerket alternativ til all-time favoritt sort.

Brun, som andre farger, varierer i pasteller eller metning. Det er vanligvis viktigst å matche nivået av pastell når man snakker farger. Lysere brune og brunfargede farger utfyller lyse nyanser som oransje, rødt, grønt, blått og selvfølgelig hvitt. Mørkere brune farger komplementerer burgunder, marineblå, skoggrønn, oliven, sennep, grå og svart, for å nevne noen.

Varmere toner som sepia, rust, krem, beige kan utfylle brunt.Varme rødesom tomatrød og sjenerøs greener som skogsgrønn kan også alle komplementere brunt.

Å kombinere brunt og svart er alltid en god idé. De to nøytrale utfyller hverandre effektivt for å skape et polert utseende. Armygrønn er en allsidig farge som kan brukes med praktisk talt alt og fungerer som en nøytral farge. Likevel synes vi den ser lekker ut med brune toner.

Hva du skal ha med brun topp

1# Brun skjorte med mørke jeans

Hvilke farger passer med brune klær? (2023 oppdatert) (3)

En brun skjorte vil se fantastisk ut når den kombineres med mørke jeans eller bukser for å oppnå et monokromatisk minimalistisk utseende, som for tiden er populært i moteverdenen.

2# Brun skjorte med hvite bukser

Hvilke farger passer med brune klær? (2023 oppdatert) (4)

En brun skjorte ser bra ut med forskjellige underdeler, inkludert hvit,marineblå,grå, og koksgrå.

3# Brun polo med hvite bukser

Hvilke farger passer med brune klær? (2023 oppdatert) (5)

En brun jakke eller polo parrede hvite bukser, marineblå bukser, grå og koksgrå bukser, off-white eller krem, vil gi en smart-casual look.

4# Brun pufferfrakk med off-white bukser

Hvilke farger passer med brune klær? (2023 oppdatert) (6)

Det beste alternativet ville være off-white bukser. De komplimenterer hverandre godt begge to. Off-white passer til alle farger. Når du er i tvil, bruk off-white.

5# Brun genser med hvite jeans

Hvilke farger passer med brune klær? (2023 oppdatert) (7)

Hvit vil også være et godt alternativ. Det vil være en fullstendig kontrast, men du trenger ikke velge den lyseste hvite.

6# Brun cordfløyelsuite

Hvilke farger passer med brune klær? (2023 oppdatert) (8)

Brun kordfløyelsuite, egnet for metro-seksuelle menn.

7# Brun kåpe med blekgul bukse

Hvilke farger passer med brune klær? (2023 oppdatert) (9)

Nyanser av lyseste blekgul ble hentet fra naturens kombinasjon som solsikker. [Hvilke farger passer til gule klær]

Hva du skal ha på deg med brun underdel

1# Hvit skjorte med brunt miniskjørt

Hvilke farger passer med brune klær? (2023 oppdatert) (10)

Kombinasjonen av en svart skjorte eller en hvit skjorte er fantastisk.

2# Denimjakke med brune bukser

Hvilke farger passer med brune klær? (2023 oppdatert) (11)

Brune bukser brukes sammen med en dongeriskjorte eller en dongerijakke for en casual look.

3# Blå skjorte med brune bukser

Hvilke farger passer med brune klær? (2023 oppdatert) (12)

Skjorter i lyse farger som himmelblå, blå oxford og grå anbefales. [Hvilke farger passer til blå klær?]

4# Flanellskjorte med brune bukser

Hvilke farger passer med brune klær? (2023 oppdatert) (13)

Den passer utmerket med flanellskjorter, cubanske skjorter og andre lignende klær.

5# Dress skjorter med brune bukser

Hvilke farger passer med brune klær? (2023 oppdatert) (14)

Det ser flott ut med både uformelle rutete skjorter og dressskjorter.

6# Løstsittende skjorte med brune bukser

Hvilke farger passer med brune klær? (2023 oppdatert) (15)

Når den brukes med en løstsittende skjorte som ikke er gjemt inn, ser den flott ut.

Farger å bruke med brune bukser

Brune i alle farger dominerer showet i moteverdenen for første gang på flere år. De fleste av oss er sannsynligvis ikke vant til å bruke brune, så vi kan være usikker på hvordan vi skal bruke brune bukser.

Hvis du nylig har kjøpt et par av årets fasjonable brune bukser, her er alt du trenger å vite om styling og fargematching.

Brune bukser med lyse farger

Hvilke farger passer med brune klær? (2023 oppdatert) (16)

For en semi-formell look, parer du lyse eller mørkebrune bukser med pastellfargede topper. Tenk på å bruke en lys topp med brun bunn når hudtonen din er varm eller kjølig.Rosa, eple- eller mintgrønn, og lavendel er alle eksempler på kule farger. Varme farger inkluderer toner som brunfarge og brent oransje.

Ensfargede klær kan være like figursmigrende når de bæres med en brun skjorte som er lysere eller dypere i tone enn den brune buksen din.

Brune bukser med medium brun nyanse og nøytralt tilbehør

Hvilke farger passer med brune klær? (2023 oppdatert) (17)

Mørkebrune bukser går bra med juveltonede farger som smaragd- eller safirgrønt, blått og lilla om høsten og vinteren. Bruk mønstrede brune topper, T-skjorter og skjorter med en klar fargeaksent i mønsteret for å bryte opp det generelle fargevalget.

Brune topper og brune bukser kan krydres med frills, utsvingte ermer eller sløyfer. Svarte eller brune bukser og topper ser bra ut med disse fargene.

Brune bukser med mørke nyanser

Hvilke farger passer med brune klær? (2023 oppdatert) (18)

Å bruke mørke topper med lysere brun underdel har blitt stadig mer trendy de siste årene eller to. Å ha på seg mørkeblått med riktig brunnyanse er for eksempel en moderne motetrend.

Hvis du for eksempel bruker mørke kaffebukser, kan du kombinere dem med noen topper i lyse, medium eller mørke farger. Lyse eller mellombrune bukser ser derimot best ut med mer lette skjorter siden en mørk topp og en lys bukse kolliderer. En blacktop, for eksempel, virker malplassert med hvite jeans.

Kombinasjoner i brunt og svart

Hvilke farger passer med brune klær? (2023 oppdatert) (19)

Gamle regler for hvilke farger som passer til brunt har blitt forlatt, siden alt nå avhenger av den spesifikke fargen eller tonen du går etter. Brown kan nå eksperimentere med hva som helst. Kombiner svart med noen få distinkte bruntoner hvis du vil fremstå som moteriktig og aktuell. Det er ingen grunn til at du ikke kan bruke dem sammen fordi de fleste brune bukser fungerer med alle farger på jakke eller belte.

Denim og brune bukser

Hvilke farger passer med brune klær? (2023 oppdatert) (20)

Lyse denimtopper passer godt til mørke eller lysebrune bukser. Med riktig fottøy kan du kle deg opp eller ned for enhver anledning. Bruk trendy sneakers eller flate sandaler på gaten, men svarte høye hæler for å jobbe for et mer profesjonelt utseende. Dessuten er flate, brune ankelstøvletter med matchende hæler den nyeste stilen for både arbeid og lek.

Iført brune farger om våren

Selv om brunt passer bra med varme farger som gult, oransje og rødt, kan det få deg til å se malplassert ut om våren fordi det etterligner et tre med skiftende blader. Bruk mørkere, rikere grønt, blått og dype jordnære lilla for å lage et fargevalg for våren.

En brun veske i semsket skinn ville se bra ut med en hvit button-down, en krem ​​cardigan, tynne blå jeans, et brunt semsket belte og elfenben Chuck Taylors.

For damer bør kvinner bruke en brun crossbody-veske i semsket skinn med en krem-sundress, et isblått slankt belte og mintgrønne floppy-sunnies med en brun semsket crossbody-veske. Selv om de lyse fargene kan få deg til å føle deg urolig i begynnelsen, vil du være Vogue-klar og søt som en knapp på kort tid.

Iført brunt om høsten

Å bruke nyanser fra den varmere siden av fargehjulet kan hjelpe deg med å holde deg på trenden og virke innbydende i de kjølige månedene fremover. Bruk noe i analoge farger om høsten (farger som ligner på hverandre på fargehjulet).

Uansett vær er en mørkebrun jakke og brune brogues med oransje bukser og en oransje t-skjorte en velkommen og tettsittende kombinasjon for menn i alle aldre. Når du har på deg et brunt skjerf med sennepsgul topp og kamelfargede bukser.

Hva å ha på seg med brun kjole

Hvilke farger passer med brune klær? (2023 oppdatert) (21)

Som svart, brunt, og dets mange varianter er flotte aksentfarger. Å gå med strømmen er enkelt når du har på deg kamel- eller kanelbrun og legger til fantastiske smykker. Bruk et skjerf med dyremønster med en gyllen crossbody-veske og dempede gullsko for å gi visuell interesse. En brun rutete skjortekjole med kampstøvler er en annen flott høststil. Bruk den på jobb med en gresskarkrydderlatte.

Hva å ha på seg med brune overdimensjonerte gensere

Hvilke farger passer med brune klær? (2023 oppdatert) (22)

Noe med monokromatiske brune ensembler øker stilen din umiddelbart. Gensere, som passer godt til de fleste lettvaskede jeans, jeggings og fleeceleggings, er spennende valg. En ankellang støvel, boyfriend-jeans og et gigantisk par solbriller med en overdimensjonert brun genser er alle fantastiske valg for å oppdatere og spennende vinterantrekket ditt.

Hva å ha på seg med brune shorts

Hvilke farger passer med brune klær? (2023 oppdatert) (23)

I stedet for å bruke den vanlige denimshorts eller hotpants, velg khaki shorts eller brune skinnshorts. Bruk en hvit skjorte til en formell begivenhet, for eksempel en konsert eller kveldsmat. Ta på en enkel tanktopp under et skuldertrekk (eller ikke), en rutete skjorte under den eller en bomberjakke for å pynte den litt.

Hva du skal ha med mørkebrune skjørt

Hvilke farger passer med brune klær? (2023 oppdatert) (24)

Blyantskjørt og pent innstoppede hvite skjorter er obligatoriske for bedriftskyndige jenter på toppen av motespillet deres. Pumper i nøytral eller pastellfarge utfyller dette ensemblet vakkert. En brun veske eller veske i skinn, fantastiske sølvsmykker eller en jakke vil legge til interesse for ensemblet ditt.

Hva du skal ha med brune leggings

Hvilke farger passer med brune klær? (2023 oppdatert) (25)

Denne vinteren er din nye bestevenn brune leggings, så si farvel til de kjedelige svarte leggingsene. De ser bra ut med overdimensjonerte pastellgensere, hvite T-skjorter, knehøye støvler, tunge, kjedelige gullsmykker, dyremønsterskjerf eller bluser, og så videre.

For et monotont ensemble, vurder brune leggings, en kamelgrøft og ankelstøvletter. Hvis du har vurdert å ha balayage eller karamellhøydepunkter, er det øyeblikket nå.

Konklusjon

Brun er helt oppe med svart når det gjelder eleganse. Alt du trenger er noen friske ideer og en vilje til å utforske nye alternativer for å holde ting spennende. Skal du style brunt, må du også vurdere de forskjellige fargene som passer godt til. Jeg håper dette innlegget om farger som passer til brune klær var nyttig i din søken etter det perfekte utseendet.

Hvilke farger passer med brune klær? (2023 oppdatert) (26)

Hvilke farger passer med brune klær? (2023 oppdatert) (27)

Jessica oliver

Jessica Oliver er en moteentusiast med mer enn ti års erfaring i bransjen. Hun drev tidligere sin egen klesbutikk i New York før hun ble trebarnsmor. Med lidenskap for bærekraft og et ønske om å dele klespleie og resirkuleringstips.

Relaterte innlegg:

  • Beste farger for å style opp svarte klær
  • Hvilke farger passer med solbrune klær?
  • Fantastiske farger som matcher oransje klær
  • Hvilke farger passer til lilla klær?
  • Den komplette guiden for å matche klær for gutter
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated: 11/10/2023

Views: 5551

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.