Hvilken farge skjorte passer til marineblå bukser (30+ fargeideer) (2024)

Sist oppdatert på 8 måneder avSusan Mayrich

Blå er en av de vanligste fargene i verden, men hvilken farge passer skjorten til marineblå bukser? Det er et spørsmål vi får mange spørsmål.

Hvilken farge skjorte passer til marineblå bukser (30+ fargeideer) (1)

Mange mennesker har problemer med å velge riktig skjortefarge for sine blå bukser. Fargen på skjorten din kan gjøre en stor forskjell i hvor formelt antrekket ditt ser ut.

Lær hvordan du mestrer en hvilken som helst heklestift...

Lær hvordan du mestrer en hvilken som helst heklesøm

Feil skjortefarge kan få deg til å se ut som om du prøver for hardt, mens riktig skjorte kan ta antrekket ditt til neste nivå.

Innhold forestilling

Hvilken farge skjorte passer til marineblå bukser

For å vise deg den rette måten å bruke marineblå bukser på, har vi laget en liste med fire antrekk som du kan bruke som inspirasjon. Her er marineblå kombinasjoner som vi har funnet å være spesielt flatterende:

Blå semi-formell skjorte

Hvis du leter etter en enkel måte å kle opp et antrekk på, kan du prøve å legge til litt blått. En blå skjorte fungerer godt med nesten alle farger på bukser og er perfekt for uformelle anledninger.

Himmelblå skjorte

En himmelblå skjorte er et godt valg for et semi-formelt arrangement eller forretningsmøte. Det er ikke for lyst, men fanger likevel blikket nok til å gi utseendet ditt litt flair uten å være for distraherende fra resten av antrekket ditt.

Hvilken farge skjorte passer til marineblå bukser (30+ fargeideer) (2)

Syrinfarget skjorte

En syrinfarget skjorte fungerer godt med mørkere eller lysere farger, noe som gjør den perfekt for sammenkobling med marineblå bukser for en semi-formell anledning eller for å kle opp jeans på en uformell dag ute med venner eller familiemedlemmer.

Hvilken farge skjorte passer til marineblå bukser (30+ fargeideer) (3)

Aqua skjorte

Aqua er en flott farge å ha med marineblått. Det er en unik farge som skiller seg ut, men den kolliderer ikke med marineblått.

Hvilken farge skjorte passer til marineblå bukser (30+ fargeideer) (4)

hvit skjorte

Hvit er et annet flott alternativ for å bruke med marineblå bukser. Den hvite skjorten vil kontrastere fint med den mørke fargen på buksene.

Hvilken farge skjorte passer til marineblå bukser (30+ fargeideer) (5)

Hvis du bruker en hvit t-skjorte under kjolen, vil det bidra til å skape en iøynefallende look som kan få deg til å skille deg ut fra mengden.

Gul skjorte

Gult kan være litt dristig for noen mennesker, men hvis du liker dristige farger, kan dette være et godt valg for deg.

Hvilken farge skjorte passer til marineblå bukser (30+ fargeideer) (6)

Gult er en av de fargene som kan få ethvert antrekk til å slå ut, så det er verdt å vurdere hvis du vil ha noe lyst og iøynefallende i garderoben.

Mørk grønn

Mørkegrønn er en farge som fungerer godt med marineblå bukser. Mørkegrønn kan brukes som hovedfarge i en skjorte, sammen med hvit, eller til og med brukes som en aksentfarge.

Hvilken farge skjorte passer til marineblå bukser (30+ fargeideer) (7)

Olivengrønn

Olivengrønn er et annet godt valg for sammenkobling med marineblå bukser. Den er litt mer dempet enn mørkegrønn, men den har fortsatt den jordaktige følelsen som fungerer bra med denne fargepaletten.

Akkurat som mørkegrønn kan oliven brukes som hovedfarge i en skjorte eller brukes som aksentfarge i kombinasjon med andre farger.

Himmelblå

Himmelblå er et annet flott alternativ for sammenkobling med marineblå bukser. Himmelblå ligner på marinen i bruken av mørkere nyanser av blått, men den er mer levende og lysere enn marinen fordi den inneholder mer hvitt og mindre svart.

Som de andre fargene nevnt ovenfor kan himmelblå brukes som hovedfarge i en skjorte eller brukes som aksentfarge i kombinasjon med andre farger.

Grå skjorter

Grå er en flott farge for de som ønsker å bruke en skjorte som støtter fargen på buksene. Grå skjorter er perfekte å kombinere med marineblå bukser fordi de vil skape et dempet og profesjonelt utseende.

Hvilken farge skjorte passer til marineblå bukser (30+ fargeideer) (8)

Hvit klassiker

Hvit er en annen klassisk farge som kan brukes med marineblå bukser. Hvite skjorter har en tendens til å fungere best når de kombineres med mørke farger, som marineblått, men det er viktig å velge en hvit skjorte som ikke er for lys eller fargerik.

Rødbrun

Maroon er en annen nyanse du kan kombinere med marineblå bukser. Rødbrun er en jordfarge som passer godt med mange forskjellige nyanser og stiler av klær, men den ser spesielt bra ut når den kombineres med mørke farger som marineblå eller svart.

Hvilken farge skjorte passer til marineblå bukser (30+ fargeideer) (9)

Korallskjorte

Coral er en varm farge, og den passer godt sammen med marineblått. Det er også en god farge for våren og sommeren. Du kan bruke koraller med hvite bukser eller kakibukser for et enkelt antrekk som fortsatt ser satt sammen.

Lysebrun

Lysebrun ligner hvit ved at det også er en nøytral farge som fungerer godt med mange andre farger. Hvis du har på deg lysebrune bukser og ønsker å legge litt kontrast til antrekket ditt, kan dette være et godt valg for deg.

Beige skjorte

Beige skjorter er også ganske nøytrale. De er flotte for våren og høsten når du ikke vil ha noe for tungt eller varmt; de vil holde deg kjølig i varmere vær uten å få deg til å se ut som en eskimo.

Hvilken farge skjorte passer til marineblå bukser (30+ fargeideer) (10)

Blå semi-formell skjorte

Det mest klassiske alternativet er å bruke en blå semi-formell skjorte med marineblå bukser. Dette fungerer godt til mange forskjellige anledninger, inkludert bryllup og fester.

For menn er det best å gå for en langermet skjorte i stedet for en kortermet. Du kan også vurdere å ha på deg et slips hvis du vil gå all out.

Himmelblå skjorte

Et annet alternativ er å bruke en himmelblå skjorte med marineblå bukser. Dette vil gi deg et elegant, men uformelt utseende som fungerer godt for mange anledninger.

Du kan også vurdere å bruke denne kombinasjonen når du deltar på forretningsmøter eller intervjuer på jobben, så vel som andre formelle arrangementer som bryllup og fester der det er hensiktsmessig å bruke svart slips i stedet for hvitt slips eller kveldskjole (smoking).

Et blomstertrykk

Den ideelle skjorten å bruke med marineblå bukser er et blomstertrykk. Det vil se bra ut når det kombineres med mørke bukser.

Du kan velge en marineblå skjorte eller en med små blomster eller til og med et fullblåst blomstermønster. Alt handler om personlige preferanser, men du kan være sikker på at du vil se bra ut i denne kombinasjonen.

Oransje skjorte

En lys oransje skjorte kan brukes med marineblå bukser. Kontrasten mellom de to fargene er slående og ser flott ut på enhver mann eller kvinne. Du kan bruke den med selvtillit, da den definitivt vil skille deg ut fra mengden.

Hvilken farge skjorte passer til marineblå bukser (30+ fargeideer) (11)

Turkis

Turkis er en ekstremt allsidig farge som passer til nesten alle andre farger. Det er en av de fargene som kan brukes i alle årstider og i ethvert antrekk.

Hvilken farge skjorte passer til marineblå bukser (30+ fargeideer) (12)

For eksempel, hvis du har på deg en turkis skjorte, kan du legge til forskjellige nyanser av blått eller brunt for å komplementere det.

Lys gul

Lys gul er en annen flott farge å bruke med blå bukser. Denne gule nyansen fungerer bra med marineblått, men den passer også fint med svarte, grå og hvite skjorter.

burgunder

Burgund er en av de mest allsidige fargene som finnes. det ser bra ut med nesten alt! Burgund ser spesielt bra ut når den kombineres med marineblå bukser; men du kan også kombinere den med svarte eller brune sko for et elegant utseende.

Rosa skjorte

Rosa er en annen flott farge for herreskjorter, spesielt rosa poloer eller skjorter med knapper! Rosa går bra med mange forskjellige blånyanser (inkludert lyseblått, marineblått og mørkt denim).

Mint skjorte

Den mintgrønne skjorten er et flott supplement til de marineblå buksene da den får frem fargen på buksene og får deg til å se mer stilig ut. Hvis du vil bruke en mintgrønn skjorte med marineblå bukser, så gå for en chambray-skjorte eller en hvit button-down-skjorte.

Nakenskjorte

Dette er nok en flott kombinasjon og en som vi anbefaler ofte hos FashionBeans. En naken topp vil se bra ut med både lyse og mørke farger på jeans eller bukser samt chinos eller khakis, så enhver nyanse av krem ​​eller beige vil gjøre det.

Gullskjorte

Hvis du vil gi antrekket ditt litt glans, hvorfor ikke prøve å bruke en gulltopp sammen med de marineblå buksene dine? Ikke bare vil dette få frem fargen i toppen din, men det vil også legge til litt glamour til antrekket ditt også.

En kullskjorte

En kullskjorte passer perfekt til en marineblå dress. Denne kombinasjonen skaper et klassisk utseende som passer for en lang rekke anledninger og kan brukes av både menn og kvinner.

Lilla skjorte

Lilla er et flott supplement til marineblått fordi det gjenskaper det samme fargevalget som finnes i naturen. Kombinasjonen av lilla og marineblått skaper et elegant utseende som er perfekt for forretningsmøter og andre profesjonelle situasjoner.

Du kan også bruke disse fargene sammen når du skal ut på byen med venner eller familiemedlemmer som har lignende farger som din.

Svart skjorte

Du kan bruke svart med nesten hva som helst, og du kan ikke gå galt med svarte bukser.

Det eneste du trenger å være forsiktig med er å ikke bruke for mye sort på en gang, det har en tendens til å se litt strengt ut hvis det kombineres med mørke klær eller tilbehør.

Bruk den svarte skjorten din med marineblå bukser for en balanse mellom farge og stil.

Brun skjorte

Brun er en varm farge som passer godt til marineblå bukser fordi den utfyller dem uten å overvelde dem.

Brown har også en historie med å være assosiert med autoritet, noe som gjør det til et utmerket valg for forretningsantrekk eller andre formelle anledninger.

Hvilken farge skjorte passer til marineblå bukser (30+ fargeideer) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated:

Views: 6445

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.