Hvordan de best kledde menn bruker brune sko og svarte skjorter | Soxy (2023)

Hva skal jeg ha på meg 27. okt

Skrevet avStephanie Patterson

Hvordan de best kledde menn bruker brune sko og svarte skjorter | Soxy (2)

Stephanie Patterson

Les om vårredaksjonelle retningslinjer

Partnerskapet "Brown Shoes- Black Shirt" er en essensiell kombinasjon for hverdagsmennesket når vi beveger oss inn i et samfunn som alltid fokuserer på bærekraftig stil.

For de fleste menn er det å holde på en minimal kapselgarderobe, som dobler ned for både arbeid og lek, det ideelle scenariet for å huse denne kombinasjonen. En kapselgarderobe muliggjør uendelige antrekkstilpasninger, og betyr at hvert plagg fungerer sømløst med hverandre for å skape et evigvarende klesutvalg med en tidløs stil. Ved å bruke denne tilnærmingen kan garderoben din bli mer etisk hentet, siden du kan fokusere på å kjøpe mer bærekraftige plagg i stedet for å bidra til de raske motetrendene vi ser i dag.

Brune sko tilbyr et enkelt og diskret fargepreg til en ellers potensielt monokromatisk kolleksjon og kan absolutt bringe ungdommelighet og kreativ moro til antrekket ditt. Å velge den mest passende nyansen og stilen på brune sko har muligheten til å gi "passet og støvlet" en elegant kant, eller alternativt kle opp et mindre formelt ensemble.

Kanskje du tidligere har lurt på: kan jeg bruke brune sko med en svart skjorte?

Selv om noen kanskje ser på svart og brunt som et sammenstøtende fargevalg, tror vi at den velbevandrede blandingen av mørkere farger gir en velkommen følelse av trygghet i den noe glorete moteverdenen. Å bruke en svart skjorte kan ofte bringe en atmosfære av kultur og klasse til antrekket ditt, samtidig som du slapper av stilen din hvis den bæres utrukket eller litt løsere, for eksempel når skjorten kneppes opp. En svart skjorte er et trygt valg fordi det, i både formelle og uformelle situasjoner, ikke er mange anledninger til at dette klassiske valget fremstår som upassende.

Men hva kan det å kombinere en svart skjorte med brune sko tilføre antrekket ditt?

For det første har denne spesifikke kombinasjonen en tendens til å fungere året rundt. Det er klart at svarte og brune er vanligvis assosiert med høst og vinter, men på grunn av den klassiske karakteren til denne matchupen, vil du holde deg kjølig i publikums øyne også om sommeren.

Å bruke brune sko med en svart skjorte kan gi en moderne stil til ellers trist antrekk. I disse dager er det mange menn og kvinner som har en tendens til å holde seg unna alle nyheter om mote og trender, men å velge en dristig brun brogue sender et fyrtårn av stil til andre pent kledde personer i nærheten. Dette utseendet kan muligens forbedre din troverdighet som noen som er "kunnskapende" på utseende. Dette kan til og med være nyttig i kontorsituasjoner, for eksempel når du deltar på et jobbintervju eller ber om lønning, da den svartbrune ordningen utstråler selvtillit.

Til slutt, den svarte skjorten og de brune skoene er ikke akkurat nyskapende "nå"-kreasjoner. Vi ser sikkert alle tilbake på gamle fotografier med glorete trender som umiddelbart daterer oss, men disse grunnleggende plaggene i svart og brunt ville ikke våge å gå av moten. Den tidløse naturen til dette gjør at det er vanskelig å gå feil når du velger å kombinere brune sko med en svart skjorte.

Så, følgende retningslinjer er for menn som:

 • Er ute etter å finne ut nøyaktig hvilke stiler, former og nyanser av brune sko som passer sammen med svarte skjorter
 • Ønsker å bygge kapselgarderoben sin, men er usikker på stiftdelene
 • Vil du lære hvordan du raskt redigerer et antrekk for å forvandle det i uformelle situasjoner

Berømte ansikter med en svart skjorte med brune sko

Her har vi noen eksempler i to vidt forskjellige sammenhenger for å vise at kombinasjonen «brun sko, svart skjorte» virkelig kan fungere når som helst, hvor som helst.

Hvis du ønsker å ta litt stilinspirasjon fra den beryktede fotballspilleren, David Beckham, sjekk ut bildet ovenfor. Han har på seg et uformelt ensemble med forskjellige teksturer (skinn, bomull, etc.) i en veldig uformell stil. Den brune skoen tilfører bare et snev av farge, og bringer hele antrekket sammen og legger til den edgy finishen. Lignende antrekk bør brukes til uformelle begivenheter eller i hverdagsscenarier.

Hvis du vil finne flere geniale stiler som dettekakibukser og brune skocombo som Davids, er det enkelt å finne og følge noen hashtags på Instagram for antrekksinspirasjon å vises i feeden din. I dette tilfellet vil vi foreslå "#streetwear" eller "#menstreetstyle".

Alternativt har en svensk influencer Erik Kapanen på seg et semi-uformelt mørkt antrekk med en svart skjorte til lysebrune semskede eller imiterte semskede sko, og en kåpe i matchende farge. Nok en gang er dette en utmerket sammenkobling, og der buksene hans sitter rett over ankelen lar de virkelig skoene få oppmerksomhet. Selv om han har på seg en elegante bukse, legger Eriks brune sko et snev av uanstrengt, uformell stemning til utseendet, da de gir en kul følelse av stil til en vanligvis fryktet begivenhet – en tur til flyplassen.

Du kan finne lignende utseende på Instagram ved å følge relevante hashtags. For eksempel, hvis du leter etter stilinspirasjon til å bære ensvart dress med brune sko, prøv å søke etter og følg: '#suitedbooted' eller '#suitup'.

Svart skjorte og brune sko

Det er flere aspekter å tenke på når du skal velge din svarte skjorte. Disse vil inkludere:

 1. Materiale
 2. Stil
 3. Mønstring
 4. Klipp/pass

Foretrekker du utseendet og følelsen avbomull, lin, polyester eller en blanding? Disse materialene har varierende nivåer av pusteevne, mykhet, krymping og sannsynlighet for rynker, så det er viktig å velge det beste skjortematerialet for din livsstil og individuelle preferanser. I tillegg, hvis du leter etter en enkelt svart skjorte i kapselgarderoben din, er kanskje "vaskbarhet" en sterk faktor for å bestemme hvilket materiale du velger. Hvis du leter etter et jokertegn, hvorfor ikke prøve en svart denimskjorte eller rutete!

Leter du etter en formell svart skjorte å bruke med brune sko?ENsvart oxfordskjorte med knappervil gjøre det mulig for ditt formelle antrekk å få et slankt, sofistikert utseende. Eller kanskje en mer uformell stil fungerer bedre for deg. I så fall,en løsere, mer allsidig skjortekan bedre favorisere dine behov.

På noen kan det å bruke en svart skjorte skape en kontrast mellom hudfarge og klær. Enda bedre hvis du har enmørkere hudfarge eller mørkt hår, en svart skjorte vil ramme inn ansiktet dittog fremhev funksjonene dine godt!

Nå på de perfekte skoene for å matche!

Selv om begrepet "brune sko" kan vekke et kjedelig og gammelt bein i kroppen din; denne typen fottøy kan tilby deg alt annet enn kjedelige alternativer hvis du velger nøye. La oss ta en titt på noen eksempler:

SkotypeBeskrivelsePerfekt anledning
Disse skinn eller kunstskinnvingespisserskinner fra hustakene! Deres "ubehandlede tre"-følelse betyr at de kan gi en mer naturlig følelse til ethvert antrekk, så bruk dem hvis du er utenfor komfortsonen din!Formelle anledninger, for eksempel bryllup hvor du skal ha på deg en dress.
Skoene til venstre her er klassisk snittede og fargede brune sko. De er din hverdagslige herreform og vil gi en tidløs klasse til ethvert antrekk.Disse er perfekte for dine 9 til 5! Deres undervurderte natur komplimenterer kontormiljøet feilfritt.
Disse solbrune båtskoene er perfekte for en mer uformell affære. Tradisjonelt brukt om sommeren rundt havnen, vil dette paret garantert kle opp shortsene og skjortene dine i de varmere månedene.På ferie! Velg alltid båtsko fremfor sokker og sandaler!
Ligner på det første paret brogues; disse semsket-stripete, mørkebrune skoene etterligner «røffe og klare». Den ekstra teksturen bringer maskulin energi til enhver garderobe.Den mørkere fargen på dette paret krever å brukes om vinteren eller kaldere måneder, og kan brukes til enten å kle opp et uformelt antrekk, eller kle ned en mer formell dress.
Dette paret er jokertegnet vårt! En tilsynelatende klassisk passform og materiale (mørkebrunt skinn). Det brede grønne båndet rett før tåen kan gi komfort til de som får føttene gnidd i mer klassiske formelle brune skoKombiner disse skoene med anledninger som du synes passer! Siden de er vårt «jokertegn»-alternativ, spiller du etter dine egne regler, på egen risiko!

Dessverre er det ikke så enkelt. Skovalg er mer enn bare stil og farge, og det kan virkelig gjøre eller ødelegge hele utseendet ditt. For å forstå hvilken type sko som passer deg, er det best å tenke på din egen generelle stil så vel som anledningen du ønsker å bruke antrekket. Når dette er tatt i betraktning, lær hvordan du får frem utseendet nedenfor:

Hvordan kan jeg bruke brune sko med en svart skjorte?

Brune sko og en svart skjorte kan brukes på en rekke måter, og dette er bare noen:

 1. Bruk den preppy
 2. Legg til litt moro
 3. Ta det seriøst
 4. Vinteren kommer
 5. Smart tilfeldig

Bruk den Preppy

Eksemplet ovenfor ser preppy ut som en proff. Denne svarte turtleneck-skjorten er kombinert med en brun kåpe og en moteriktig veske, mens de smarte brune brogues holder seg tilkollegiet tema for 'Prep Style’. Tilsetningen av jeans her øker bare ektheten til antrekket; med deresrett ben passer både stilig og praktisk. Alt i alt passer dette antrekket til hipsteren eller den preppy mannen og er en flott blanding av smart og casual. Du kan ta dette til neste nivå med chinos i stedet for jeans! Ta inspirasjon fra denne looken hvis du er:

 • delta på klasser
 • skal på første date
 • henger i helgen

Legg til litt moro

Legg til noenmorsomme (men fasjonable) sokker! Finn noen foreslåtte paringer nedenfor for å bryte isen på en date eller bare holde deg komfortabel mens du holder føttene varme.

Navn på skoEksempelSokkevalg
VingespisserHvordan de best kledde menn bruker brune sko og svarte skjorter | Soxy (3)
Bildekilde:Soxy
Hvordan de best kledde menn bruker brune sko og svarte skjorter | Soxy (4)
Bildekilde:Soxy
Den doble munkenHvordan de best kledde menn bruker brune sko og svarte skjorter | Soxy (5)
Bildekilde:Soxy
Hvordan de best kledde menn bruker brune sko og svarte skjorter | Soxy (6)
Bildekilde:Soxy
BåtskoHvordan de best kledde menn bruker brune sko og svarte skjorter | Soxy (7)
Bildekilde:oakstreetbootmakere
Hvordan de best kledde menn bruker brune sko og svarte skjorter | Soxy (8)
Bildekilde:Soxy
 • Vingespisseneer et ganske seriøst par sko, vanligvis brukt til kontoret eller en annen profesjonell situasjon, for eksempel et kundemøte. Derfor er det viktig å være i tråd med det faglige temaet. Disse tynnstripetedress sokkerer det perfekte middelet for å holde tærne varme mens du får hodet ned på jobb. I tillegg vil dette diskrete utseendet ikke distrahere dine kunder eller kollegaer!
 • De doble munkeneer et smart, stilig skovalg for den suave mannen. Du kan bruke disse i et bryllup, og vil passe spesielt godt sammen med enlys grå dress med brune sko, sammen med den klassiske svarte skjorten din. Derfor dissesokker for mennpasse med det letthjertede, avslappede temaet for et bryllup ved å legge til noen funky mønstre til det ellers smarte antrekket ditt.
 • SidenBåtskoer en sommer stift, vil du vanligvis kombinere dem med en uformell svart t-skjorte og noen shorts. Men å bruke sko uten sokker betyr ikke bare at føttene har en tendens til detprodusere mer svette, men også sette deg i en høyere risiko for å utvikle vissesoppfotinfeksjoner. Derfor har vi valgt en pakke medmorsomme no-show sokkerfor å beskytte ekstremitetene dine uten å gå på bekostning av utseendet ditt.

Ta det seriøst

Den hellige gral av "Brown Shoe, Black Shirt" må være et egnet utseende for stilbevisste profesjonelle menn. Unngå motetabber på kontoret ved å velge å omslutte deg med en todelt skjorte. For å få frem denne looken, sørg for at dressen din er skreddersydd for å passe din kroppsfasong, da dette vil konturere dine beste egenskaper.

Noen ganger kan imidlertid en svart skjorte føles overslitt eller overdreven for visse situasjoner; i så fall er en kombinasjon av rød skjorte brune sko den perfekte erstatningen!Den varme naturen til rødt vil komplementere jordtonen til brune sko perfekt. I tillegg er det greit å eksperimentere med forskjellige skjortefarger så lenge du kan unngå fargesammenstøt mellom gjenstander.

Vinteren kommer

Om vinteren vil du sannsynligvis ha på deg lag på lag, men å velge å kombinere en svart genser med brune Chelsea-støvler er utmerket for været. Full av komfort; denne kombinasjonen sikrer at stilen din overlever gjennom et kaldt klima og gjør at du kan holde varmen mens du fortsetter å servere utseende året rundt. For å gå utover, kan du prøve ut denne looken med noen brune støvletter med høyere snitt, som f.eksTimberlands. Disse er stifter for kaldt vær og vil sementere utseendets vinternatur.

Smart Casual kleskode

Smart casual handler om å velge solbrune eller lysebrune sko for å komplimentere en uformell svart skjorte, for eksempel en t-skjorte. Som du kan se på bildet ovenfor, binder bruken av distressed denim utseendet sammen, men om sommeren kan du erstatte det i engrå skjorte med brune sko. Dette vil skape en avslappet stemning, men pass deg for svetteflekker på grått! En måte å bekjempe det varme været på er å bytte stoff!I stedet for ull, prøv linettersom det er et lettere stoff som gjør at luften kan strømme lettere, og derfor holder deg kjøligere lenger.

Lurer på...

 1. Hva synes sjefen din om "svart skjorte, brune sko"?
 2. Hva synes daten din om "svart skjorte, brune sko"?
 3. Hva synes vennene dine om 'svart skjorte, brune sko?

Hva synes sjefen din om "Svart skjorte, brune sko"?Å ha på seg en svart skjorte og brune sko på arbeidsplassen oser av en trygg følelse av selvtillit. Hvis du leter etter en lønnsøkning eller en forfremmelse, vil dette utseendet enkelt passe til formålet ditt, siden du kommer til å cruise rundt på kontoret og se smidig og sofistikert ut. Blandingen av mørkere farger i antrekket ditt formidler en veldig kraftig personlighet, og gjør at du effektivt kan gripe mulighetene dine på toppen av næringskjeden.

Hva synes daten din om "Svart skjorte, brune sko"?Å bruke svart og brunt til en date gir umiddelbart en "uanstrengt kul" stemning, ettersom daten din umiddelbart vil vite at du har stil. Husk at når du holder det uformelt, er det eneste verre enn å være overkledd å være underkledd! Hvis du slår opp til daten din så sammensatt som antrekket ditt ser ut, vil du umiddelbart slappe av atmosfæren og sette scenen for en god stund.

Hva synes vennene dine om 'Svart skjorte, brune sko?Hvis du henger med kamerater i helgen, kan det å bruke en svart skjorte med brune sko gi en minimal kant til utseendet ditt. Mens vennene dine kan beundre antrekket ditt på lang avstand, kan de også ende opp med å komme til deg for å få stilråd hvis du ser ut til at alle klassikerne ser ut som brune sko med en svart skjorte.

Koble det hele sammen innenfor din generelle stil

Mens kombinasjonen av svart skjorte og brune sko ikke trenger ytterligere introduksjon, kan den mer motebevisste leser foretrekke noen ekstra klesanbefalinger for å samle hele antrekket. For eksempel, hva skal du ha på nedre halvdel?

For en mer uformell affære, er den svarte skjorten, blå jeans-brune skokombinasjonen ideell.Denim er like klassisk som den sorte skjorten, brune skokombinasjonen vi allerede har etablert, og passer derfor perfekt til antrekket. Jeans gir en avslappet, tilbakelent følelse av stil, som vanligvis er et "trygt veddemål" for enhver anledning. Pluss, med over1 milliard par jeans for menn solgt globalt, vil du sannsynligvis finne et par i din egen garderobe.

I de varmere månedene kan et par chino- eller skreddersydde shorts fungere godt med en brun loafer eller båtsko.Shorts med lav lårlengde anbefalesfor å forhindre et altfor ungdommelig utseende siden dette er den mest universelt flatterende formen for menn. I utgangspunktet fokuserer det å bruke shorts på komfort, så du bør prøve en rekke stiler til du føler deg trygg og komfortabel.

Den ultimate touch til dette ville være inkludert en mørk, ellersvart belte med brune skofor å øke det generelle utseendet. Dette tilfører et kvalitetselement som kan balansere hele antrekket ditt. Denne gjenstanden er spesielt nyttig når du ønsker å legge til form til silhuetten din, fordi den vil knipe ved midjen og skape et tydelig skille mellom øvre og nedre halvdel av kroppen din.

Hvordan følge med på motetrender

Hvis du lurer på hvordan du kan holde tritt med de nåværende trendene og holde deg i tråd med det som fungerer, kan det å se på folk være et flott sted å begynne. Ved å se på eksisterende gatestil som er brukt av de rundt deg, bør du få en god ide om hvilke farger som er i sesong for øyeblikket, samt generelle stiler for topper, underdeler og fottøy. En tilnærming til å oppnå dette er å sitte på en kaffebar i en travel gate i en time eller så og enten skissere eller skrive en liste over antrekkskombinasjonene du ser at du synes fungerer, og som du også kan gjøre.

Både Instagram og Pinterest har også enorme samlinger av antrekksinspirasjon. Pinterest-søket ditt kan inneholde nøkkelord og setninger som:

 1. Svart skjorte brune sko
 2. Formell herrestil
 3. Uformelle sommerbrune sko menn

Alternativt, på Instagram, må du kanskje være mer kreativ med hashtag-søkene dine, siden disse ofte er kortere enn generelle søkeord. Her er noen eksempler:

 1. #brownloafers
 2. #svart skjorte
 3. #mensformell

Du kan også (vanligvis!) unngå mote-faux pas ved å ta inspirasjon fra bilder av kjendiser. Velg 5-10 kjente fashion-forward-figurer som du beundrer, og fullfør et raskt google-søk etter mennene. Husk å søke etter ulike scenarier, for eksempel «rød løper ser ut [kjendisnavn]» hvis du vil ha innsikt i mer formelle klær, eller «[kjendisnavn] på stranden» hvis du for eksempel leter etter badetøy.

Ikke desto mindre, hvis du er en mann som ønsker å bygge en langsiktig kapselgarderobe, kan bærekraft være en viktig faktor for deg å vurdere. Og du er kanskje ikke like interessert i de raske motetrendene som er populære i dag. I dette tilfellet vil det være mer fordelaktig for stilen din å velge mer hverdagslige plagg som kan kles opp, kles ned og resirkuleres til forskjellige antrekk. Disse inkluderer elementer som din klassiske svarte skjorte, brune skokombinasjoner.

Disse bruker begge nøytrale farger som utfyller de fleste andre fargekombinasjoner, noe som muliggjør lang levetid i garderoben din. Dette noen ganger enkle utseendet har tjent menn i flere tiår, så gå videre og eksperimenter for å finne stilen din!

Få tilgang til eksklusive tilbud

Abonner gratis for å få eksklusive tilbud i innboksen din. 100 % personvern

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated: 28/10/2023

Views: 5549

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.