Kommer han tilbake etter at jeg dumpet ham? Alt du trenger å vite - Love Connection (2024)

Table of Contents
1) Hvorfor vil du ha ham tilbake? 2) Hva er din nåværende status? 3) Hvordan føler du deg når du tenker på ham? 4) Vil du ha råd tilpasset din unike situasjon? 5) Hvordan endte forholdet ditt? Hvorfor slo du opp med eksen din? Hvorfor vil du ha tilbake din ekskjæreste? 1) Jeg føler at han er hele livet mitt og jeg kan ikke leve uten ham 2) Jeg vil aldri finne noen andre 3) Jeg er ikke fornøyd alene Hva skjedde egentlig? Vær ærlig! Vil din ekskjæreste ha deg tilbake? Vi ønsker alle dypt følelsen av tilknytning Grunner til at eks-kjæresten din kan komme tilbake: Han likte forholdet ditt Din kjærlighet var ment å være Grunner til at din eks-kjæreste kanskje ikke kommer tilbake: Han liker å være singel Han foretrekker friheten ved å være singel Grunner til at eks-kjæresten din kan komme tilbake: Han føler seg heldig som har møtt deg Han savner deg virkelig Grunner til at din eks-kjæreste kanskje ikke kommer tilbake: Han flyttet til noen andre Han fant noen ny Grunner til at eks-kjæresten din kan komme tilbake: Han vil sørge for at du har det bra Han bryr seg fortsatt om deg Noen trinn for å få tilbake ekskjæresten din hvis du forårsaket bruddet 1) La tiden gå før du prøver å få kontakt med eksen din igjen 2) Ikke kontakt ham ennå 3) Test hvordan han har det nå 4) Møt ansikt til ansikt for å begynne å gjenopprette forholdet ditt 5) Gjenoppbygg tillit med enkle, korte tekster over tid 6) Lag nye ritualer og rutiner og øyeblikk 7) Diskuter hva dere begge kan gjøre for å være mer tilpasset hverandre 8) Feir din gjentilkobling Så, vil han komme tilbake etter at jeg dumpet ham? Samlivsbrudd er muligheter. Grip dette øyeblikket! Elsk deg selv først og alltid Kan en relasjonscoach hjelpe deg også?

Så du avbrøt det med mannen din. Kanskje føltes bruddet nødvendig på det tidspunktet. Det var krystallklart at du trengte noen andre, noe annet, noe annet.

Men nå savner du ham kanskje? Tviler du på avgjørelsen din og føler en flom av tristhet og anger?

Ikke bekymre deg, det er normalt å føle det slik. Samlivsbrudd er veldig vanskelig. Knust ånd og knuste hjerter er en del av risikoen for intimitet og dating.

Det kan føles helt naturlig og forståelig å elske og hate eks-kjæresten sin samtidig.

Kanskje du er fast på at duønsker å få tilbake kjæresten din etter at du slo opp med ham? Men er det verdt alt bryet?

Når du reflekterer over forholdet ditt til eksen din, ta deg tid til å stille deg selv følgende spørsmål ærlig:

1) Hvorfor vil du ha ham tilbake?

"Mot er kraften til å gi slipp på det kjente."

– Raymond Lindquist

Samlivsbrudd er aldri lett. De kan sette oss inn i en nedadgående spiral av tristhet, depresjon, anger og smerte.

En viktig forskjell å forstå når du vil ha mannen din tilbake er om du savner ham eller om du savner å være i et forhold.

Vurder alle hans positive og negative egenskaper. Var hans verste uttrykk og egenskaper noe du ville ønske velkommen igjen? En måte å se dette nærmere på er å skrive en liste over fordeler og ulemper over egenskapene hans.

2) Hva er din nåværende status?

"Med tre ord kan jeg oppsummere alt jeg har lært om livet: det fortsetter."

– Robert Frost

Er eks-kjæresten din fortsatt i livet ditt? Sender dere tekstmeldinger og snakker med hverandre? Er du fortsatt på talefot? Opptrer dere vennlig mot hverandre og tilbringer fortsatt tid sammen?

Gjordeoppfører du deg gal og skyver ham bort?

Hva er tonen i meldingene og stemmen hans? Er han optimistisk og sivil? Eller slår han ut på meldingene og spørsmålene dine og minner deg om smerte fra fortiden?

Eller ignorerer ekskjæresten din deg, nekter å snakke med deg,spøkelse, eller blokkerer deg? Hvis han ikke vil snakke med deg, kan det føles som om det er nesten umulig å gjøre opp.

Eller har dere gjensidig bestemt dere for å ta litt plass fra hverandre? Er dere begge aktive single? Dater han andre mennesker? Dater du andre mennesker? Hvis han nekter å gå videre, kan han være håpefull og venter på at du skal komme tilbake.

3) Hvordan føler du deg når du tenker på ham?

«Du spør alle du kjenner: Hvor lang tid tar det vanligvis å komme over det? Det er mange formler. Ett år for hvert år du datet. To år for hvert år du datet. Det er bare et spørsmål om viljestyrke: Den dagen du bestemmer deg for at det er over, er det over. Du kommer aldri over det."

– Junot Diaz

Prøv å tenke på den generelle følelsen av ditt tidligere forhold. Ta deg tid og still deg selv noen av følgende spørsmål:

 • Er det noe du ønsker velkommen tilbake i livet ditt igjen?
 • Følte du deg rolig og glad under den?
 • Følte du deg elsket og trygg?
 • Eller følte du deg tent og tent på livet?
 • Var du mest stresset, forvirret og på kant?
 • Sov du godt? Snakket du positivt om ham til andre mens dere var sammen?

Noen ganger kan vi venne oss til å føle oss ganske elendige i et forhold. Det kan føles som en normal opplevelse. Vi kan til og med nyte lidenskapen til drama og tumultariske interaksjoner fordi den følelsen er kjent for oss.

Når din ekskjæreste dukker opp, føler du deg såret og forvirret? Eller føler du deg nøytral eller til og med glad når du husker ham?

Hvilke følelser føler du når du for øyeblikket samhandler med ham eller tenker på ham?

Savner du ham? Eller de kjente intense følelsene av å være i et forhold med ham?

4) Vil du ha råd tilpasset din unike situasjon?

Mens denne artikkelen vil hjelpe deg med å finne ut omhan kommer tilbakeetter at du dumpet ham, kan det være nyttig å snakke med en relasjonscoach om situasjonen din. Spørsmålene over og under og ment å hjelpe deg å forstå deg selv først.

Men med en profesjonell relasjonscoach kan du få råd tilpasset din unike situasjon...

Forholdshelter et populært nettsted hvor høyt utdannede relasjonscoacher hjelper folk med å jobbe gjennom komplekse forholdsproblemer, som å komme sammen med en eks. Deres popularitet koker ned til hvor dyktige coachene deres er.

Hvorfor er jeg så sikker på at de kan hjelpe deg?

Vel, jeg opplevde nylig en tøff lapp i mitt eget forhold, og jeg tok kontakt med dem for å få hjelp. Fra det øyeblikket jeg tok kontakt, ble jeg gitt ekte, nyttige råd, og jeg kunne endelig se forholdsproblemene mine med ekte klarhet.

Jeg ble imponert over hvor snill og empatisk treneren min var.

I løpet av minutter kan du få livsendrende råd om hvordan du kan navigere og reparere problemene du står overfor med ekskjæresten din.

Klikk her for å komme i gang.

5) Hvordan endte forholdet ditt?

«Tristhet flyr bort på tidens vinger»

–Jean de La Fontaine

Da du dumpet ekskjæresten din, var samtalen varm og omsorgsfull? Eller følte du deg opphetet, emosjonell og full av sinne?

Sa du alt du trengte å si? Eller holdt du deg tilbake fra å kommunisere?

Hevet du stemmen? Si ting du nå angrer på? Handle på en måte som du ønsker å slette?

Du kan ha handlet overilet, for raskt, og avslu*ttet forholdet ditt med ham på grunn av følelser som nå har gått for lengst. Det kan være at angeren over avgjørelsen din hjemsøker deg.

Prøv å ikke handle i panikk. Og vær forsiktig med å bedømme følelsene dine når du nettopp har avslu*ttet det med noen. Smerten ved separasjon og tap kan fortsatt ligge tungt på hjertet ditt.

Han kan ha tryglet og bedt deg om å bli i forholdet, og dette kan ha utløst tvil og skyldfølelse hos deg.

Så du må gi deg selv tid til å bearbeide det som nettopp har skjedd. Det siste du vil gjøre er å gå unødvendig frem og tilbake med ham. Prøv å være tydelig på hvorfor du bestemte deg for å bryte opp i utgangspunktet og tillat deg selv å føle alle følelsene som følger med det.

"Når du er forelsket, og du blir såret, er det som et kutt - det vil gro, men det vil alltid være et arr."

– Soo Jie

Hvorfor slo du opp med eksen din?

Kommer han tilbake etter at jeg dumpet ham? Alt du trenger å vite - Love Connection (1)

"Det kreves en person for å tilgi, det krever to personer for å bli gjenforent."

– Lewis B. Smedes

Etter et brudd, kan vi gå gjennom en berg-og-dal-bane av følelser. Det er viktig å være ærlig med deg selv om følelsene dine. Hvorfor slo du opp med eksen din i utgangspunktet? Og hva føler du nå?

 • Hadde du en alvorlig kamp eller en grunnleggende misforståelse med eksen din?

Måten vi håndterer konflikter på kan raskt fortelle oss om vi er sammen med rett person. Hvis kjæresten din trekker seg tilbake og skyver deg unna etter en konflikt og ikke vil ha noe med deg å gjøre, kan det være trygt å si at han vil fortsette dette mønsteret. Forholdet må bety nok for dere begge til at det er verdt å anstrenge seg.

 • En av dere ønsker ikke å forplikte seg?

Et forhold krever to personer. Noen ganger vet vi på forhånd at vi ikke er interessert i et langsiktig forhold. Vi forteller det til partnerne våre, eller vi holder stille og er nysgjerrige på det. Hvis en av dere ikke er interessert i å forplikte seg, er det rett og slett ingen måte å gå videre i forholdet.

Det vil til slu*tt forårsake smerte for den som oppholder seg i og for den som blir presset ut. Noen ganger er en ren pause den mest humane og medfølende tingen å gjøre for dere begge.

 • Gresset ser grønnere ut

Hvis det å være singel ser mer attraktivt ut enn å være i et forhold, så var det sannsynligvis den rette ideen å avslu*tte forholdet. Det er ingen vits i å gjenopplive noe som ikke var oppfylt.

 • Noen andre fanget øyet ditt

Det er helt normalt å se på andre når du er i et forhold. Men hvis du ærlig talt ikke var tiltrukket av ekskjæresten din, er det på tide å la ham gå. Du kan til og med fantasere om noen annerledes eller ta små skritt for å bygge opp intimitet med noen andre. Hvis du følte en sterk dragning mot noen nye, er det ikke rettferdig for din gamle partner å svinge seg tilbake etterpå.

 • Noen andre fikk øye på ham

Hvis du dumpet ekskjæresten din fordi han var tiltrukket av noen andre, så må du spørre deg selv hvorfor du vil ha ham tilbake. Noen ganger ser vi til andre for validering og ønsker at de ønsker oss igjen.

Men hvis han forlot deg, forlot han deg. Så smertefullt som det er å la ham gå, kan det være vanskeligere å slippe ham tilbake bare for å ikke stole på ham igjen.

Hvorfor vil du ha tilbake din ekskjæreste?

Noen avvanligste årsakerhvorfor kvinner ønsker å komme tilbake sammen med sine tidligere kjærester er:

1) Jeg føler at han er hele livet mitt og jeg kan ikke leve uten ham

Vil du ha ham tilbake fordi du ikke føler deg komplett uten ham? Dette er et vanlig rop fra noen som er i et medavhengig forhold.

En mann er ikke noe som skjermer deg fra livet ditt. Du må leve livet ditt. En partner er noen som kan hjelpe deg med å feire og nyte livet. Men dette er bedre hvis han fungerer som et tillegg til dine allerede fantastiske opplevelser. Du kan ikke forvente at noen andre skal definere deg.

2) Jeg vil aldri finne noen andre

Ja, det er andre menn der ute. Selv om du bor på en liten øy midt i havet, er det andre menn. Vi kan aldri virkelig vite hvem som vil krysse vår vei eller hva som vil skje i fremtiden.

Hvis vi tror at det ikke er noen andre, kan dette hindre oss i å holde oss levende og åpne for livet. Ville du ha forventet at livet ditt skulle bli slik det allerede gjorde? Vi vet ikke hva som kommer, så det eneste vi kan gjøre er å gjøre oss klare til at noe utrolig kan skje.

3) Jeg er ikke fornøyd alene

Selv når du er sammen med noen, er du ikke sammen med dem til alle døgnets tider, hver eneste dag. Det er tider du vil være fra hverandre, tider vil du bli skilt.

Du kan ha perioder hvor du bor i samme by, langdistanserelatert eller opptatt med liv og prosjekter.

Og ikke for å være for sykelig, men i alle våre forhold vil noen dø før den andre. På et tidspunkt vil denne spesielle personen forlate ditt fysiske daglige liv.

Hva skjedde egentlig? Vær ærlig!

Dette er alle helt normale tilstander å være i etter et samlivsbrudd. Men er dissesterke nok grunner til å bli sammen igjen?

Du kan finnedu har sterke følelsesmessigereaksjoner som trekker deg tilbake til ekskjæresten din og får deg til å fikse på smerten ved bruddet.

Hvis du føler at du føler deg for emosjonell, prøv å reflektere over ditt tidligere forhold:

 • Har noe endret seg fra forholdet du hadde?
 • Hva var de positive sidene ved forholdet som gjør det verdt å spare?
 • Var bruddet en feil eller misforståelse som kan rettes opp?
 • Har du mental og følelsesmessig kapasitet til å jobbe med dette?
 • Vil du heller være singel og prøve med noen andre?
 • Hadde du en krangel eller konflikt som kan repareres?
 • Følte du deg fornøyd med ham før bruddet?
 • Deler du samme tro og verdier i livet?
 • Er dette noen du kan se deg selv med innen ti år?

Vil din ekskjæreste ha deg tilbake?

"Når vi er forelsket, er vi overbevist om at ingen andre vil gjøre det. Men etter hvert som tiden går, gjør andre det, og gjør det ofte, mye mye bedre.»

– Coco J. Ginger

Sliter du med å forstå om kjæresten din fortsatt elsker deg eller om han savner deg? Lurer du på hva han tenker og føler? Betyr det i det hele tatt?

Selv når du var den som gjorde det slu*tt, kan det føles hjerteskjærendeakseptere at forholdet er over.

Husk at mange følelser dukker opp på slu*tten av et forhold. Det er normalt å føle at du har gjort en feil.

Prøv å holde deg i din egen erfaring. Hans virksomhet er nå hans virksomhet. Hans liv er hans liv. Du trenger ikke lure på hva han går gjennom. Bare fokuser på livet ditt.

Jo mer tydelig du er på hva du ønsker og trenger, jo lettere er det å komme videre. Selv om ekskjæresten din vil ha deg tilbake,han ville nok komme tilbaketil noen som er sikker på hva hun vil og noen som er åpne for å dele positive interaksjoner.

Hvis du velter deg i elendighet og nærer hat og dårlig vilje mot ekskjæresten din, kommer han ikke til å føle seg veldig velkommen eller interessert. Hold fokus på deg selv nå. Det er den beste veien videre enten du ender opp med å koble til igjen eller ikke.

Vi ønsker alle dypt følelsen av tilknytning

"Mennesker, uansett hvor de er, søker etter å få kontakt med noen som skal hjelpe dem til å føle seg mindre alene i sin opplevelse"

– Esther Perel

Ifølge relasjonsekspert Ester Perel har mange av oss endypt ønske om å få kontakt med eros, det er følelsen av å være levende, levende og sunn.

Det er vanskelig nok for oss å føle dette når vi er alene. Så når andre finner den kvaliteten i oss, kan det føles som å oppdage en gullgruve.

Perel sier: "Jeg tror folk vil ønske å koble seg på nytt med det jeg kaller et sunt forhold til eros." Hun bruker ikke «eros» som et strengt seksuelt begrep, sier hun, men for å referere til «en følelse av nysgjerrighet, liv, utforskning – tilfeldighetene, det tilfeldige møtet».

Hvis du vekker den sjeldne følelsen av eros i livet hans ulikt noe annet, vil han sannsynligvis komme tilbake. Siden følelsen er så unik, kan det hende han ikke helt forstår den mens han er så nær deg.

Grunner til at eks-kjæresten din kan komme tilbake:

Han likte forholdet ditt

«Jeg tror vi drømmer så vi ikke trenger å være fra hverandre så lenge. Hvis vi er i hverandres drømmer, kan vi leke sammen hele natten.»

– Bill Watterson

Din kjærlighet var ment å være

Etter at ekskjæresten din har litt tid til å reflektere og til og med date andre, kan det hende han fortsatt tenker på deg. Han har hatt tid til å huske de beste og til og med de verste delene av forholdet ditt.

Hvis han dater andre, kan han fortsatt sammenligne deg med dem. Ditt åpenbare fravær kan få ham til å konkludere med at forholdet er verdt å starte.

Han har tid til å tenke på høydepunktene i forholdet ditt, den verste kampen du noen gang har hatt, hvordan du følte med hverandre og mer.

Hvis eks-kjæresten din tenker seriøst på forholdet ditt og dets verdi, er det en sjanse for at han vil finne veien tilbake til deg. Hvis du er ment å være det, vil han være klar til å gjenopplives. Det tar ikke lang tid!

Grunner til at din eks-kjæreste kanskje ikke kommer tilbake:

Han liker å være singel

Kommer han tilbake etter at jeg dumpet ham? Alt du trenger å vite - Love Connection (2)

«Single er ikke lenger mangel på alternativer – men et valg. Et valg om å nekte å la livet ditt bli definert av forholdsstatusen din, men å leve lykkelig hver dag og la Ever After fungere av seg selv.» – Mandy Hale

Han foretrekker friheten ved å være singel

Forhold er ikke for alle. Noen av oss liker å holde våre interaksjoner som og på overflaten. Når vi blir for intime med noen, begynner konflikter og forventninger å stige sammen med kjærligheten. For noen er dette så langt de går.

Hvis ekskjæresten din virkelig liker å være singel, vil han sannsynligvis fortsette å være det. Vennene hans kan også påvirke ham. Hvis de for det meste er enslige, kan han nyte å tilbringe tid med dem på friheten uten stress ved å måtte rapportere til noen andre.

Hvis han virkelig liker å være alene, må du akseptere det som hans virkelighet. Ingen ord eller handlinger vil overbevise ham om noe annet.

Grunner til at eks-kjæresten din kan komme tilbake:

Han føler seg heldig som har møtt deg

"Min alene føles så bra, jeg vil bare ha deg hvis du er søtere enn min ensomhet."

- Warsan Shire

Han savner deg virkelig

Ettersom ekskjæresten din husker hva du hadde, legger han kanskje merke til hvor heldig han var som hadde deg og hvor unik tilstedeværelsen din er. Din ekskjæreste kan være sammen med nye kvinner og legge merke til at ingen av dem er som deg.

Med avstanden, plassen og kontrasten kan han vurdere hvor kompatible dere begge virkelig er. Noen ganger må vi forlate noe for å forstå verdien. Ekskjæresten din kan komme tilbake hvis han innser hvor viktige øyeblikkene med deg var. Han kan angre på at han savnet dem da du avslu*ttet forholdet og vil kjempe for å få dem tilbake.

Grunner til at din eks-kjæreste kanskje ikke kommer tilbake:

Han flyttet til noen andre

«Jeg pleide å tenke at det verste i livet var å ende opp helt alene. Det er ikke. Det verste i livet er å ende opp med mennesker som får deg til å føle deg helt alene.»

– Robin Williams

Han fant noen ny

Noen menn begynner å date rett etter at de har gått ut av et forhold. Ekskjæresten din kan ha gjort nettopp det og funnet noen han liker. Det kan føles lettere og mer spennende å sette i gang noe nytt med noen enn å håndtere negative følelser eller problemer som dukket opp fra gamle forhold. Så vanskelig det kan føles, er det ikke riktig tidspunkt for dere begge. Alt du kan gjøre er å akseptere det og gå videre.

Grunner til at eks-kjæresten din kan komme tilbake:

Han vil sørge for at du har det bra

"Betingelsesløs kjærlighetfinnes i hver enkelt av oss. Det er en del av vårt dype indre. Det er ikke så mye en aktiv følelse som en tilstand av væren. Det er ikke «jeg elsker deg» av denne eller den grunnen, ikke «jeg elsker deg hvis du elsker meg.» Det er kjærlighet uten grunn, kjærlighet uten et objekt.»

– Ram Dass

Han bryr seg fortsatt om deg

Hvis ekskjæresten din er omsorgsfull og empatisk, kan han fortsatt bry seg om deg selv om du har påført ham litt smerte. Alle vet at forhold krever innsats og kan ha vanskelige øyeblikk. Samlivsbrudd er vanligvis enda vanskeligere.

Selv om han ikke innrømmer det, går ekskjæresten din gjennom mange av de samme følelsene som du. Han kan innse at hans kjærlighet til deg overstyrer alle vanskelighetene som har dukket opp i forholdet og være tilbake på døren din fordi han fortsatt bryr seg om deg, uansett hva.

Han kan komme tilbake for å være romantisk. Han kan komme tilbake som en kjær venn. Han kan fortsatt føle behov for å ta vare på deg og ta vare på deg fordi du er kjær for ham.

Noen trinn for å få tilbake ekskjæresten din hvis du forårsaket bruddet

"Noen ganger faller gode ting fra hverandre, så bedre ting kan falle sammen."

– Marilyn Monroe

Hvis du fortsatt føler at du vil ha ekskjæresten tilbake i livet ditt, føler du sannsynligvis trangen til å handle så raskt som mulig.

Ta deg litt tid til å tenke før du hopper inn i det igjen. Det er bra å ha en plan og å sette dine behov først.

Hvis du prøver å få ekskjæresten din tilbake i raseri, men ignorerer deg selv, kan du forårsake mye sorg og fortsatt ikke få ham tilbake.

I stedet, hvis du handler rolig og setter deg selv som din høyeste prioritet, så hvis han ikke kommer tilbake, har du fortsatt forbedret deg selv, vokst og blitt tydelig. Denne utviklingen kommer til syvende og sist deg og alle menneskene du er i forhold til. Så det er en vinn-vinn.

Hvis du ønsker å løse og gjenforenes med kjæresten din, her er noen av de beste rådene fra forholdseksperter.

Ok, la oss komme rett til en typisk gjenoppbyggingssekvens med en eks-partner:

1) La tiden gå før du prøver å få kontakt med eksen din igjen

"Med tiden lindrer smerten, kroppen kommer seg, og hjernen finner ut nye måter å gå videre på."

– Federico Chini

Hvis du dumpet eks-kjæresten din,han føler seg sannsynligvis såret, opprørt, i raseri og sint. Hvis forholdet dittendte dårlig, kan det være vanskelig å huske de positive sidene ved interaksjonene dine. Han assosierer deg sannsynligvis fortsatt med følelser av avvisning.

I tillegg til å gi ham litt tid til å la følelsene sette seg, er det noe annet du kan gjøre.

Du kan fokusere på å endre følelsene han forbinder med deg og få ham til å se hvordan et helt nytt forhold til deg vil se ut.

I hansutmerket kort video, James Bauer gir deg en trinn-for-trinn-metode for kvinner som ønsker å endre måten eksen deres føler for dem. Han avslører tekstene du kan sende (når tiden er inne) og ting du kan si som vil trigge dype følelser inni ham.

For når du maler et nytt bilde av hvordan livet ditt sammen kan være, kan du ende opp med å skape forholdet du alltid har drømt om.

Se hans utmerkede gratis video her.

2) Ikke kontakt ham ennå

"Knusingen av et hjerte når det blir knust er den høyeste stillheten noensinne."

– Carroll Bryant

Du har påført eksen din litt smerte. Ikke kontakt ham for å se hvordan han har det. Han må bearbeide følelsene sine og akseptere at noe var galt i forholdet hans. Gi ham tid til å reflektere.

Mange eksperter foreslår en periode på to til tre uker hvor du ikke kontakter eksen din i det hele tatt. Hvis han når ut til deg først, så gå med det. Men la det gå litt tid så sjokket av situasjonen forsvinner ogla ham være den som kommer tilbake til deg.

Ingen kontakt betyr neistalking på sosiale medier, ingen tekstmeldinger, ingen samtaler, ingen fylleoppringing, ingen videochatter, ingen spørre vennene hans om hvordan han har det, og ingen "tilfeldigvis" støter på ham på steder du vet han liker å gå.

3) Test hvordan han har det nå

"Jeg vil heller elske en million ganger og få hjertet mitt knust hver gang enn å holde et permanent tomt hjerte for alltid."

– H.C. Paye

Etter to eller tre uker, hvis duhar ikke hørt fra ekskjæresten din, lag en plan for å kontakte ham.

En enkel måte å se hvordan han føler mot deg er å sende en tekstmelding. Tenk på noe som er lett, vennlig og inviterer ham til å svare.

Dette kan være noe som å dele et positivt minne om et sted dere pleide å besøke sammen, og spørre ham hva navnet på den fantastiske restauranten var der dere hadde en flott date.

Prøv å snakke fra et sted med glede, hengivenhet og lykke. Ordene vil komme til deg.

4) Møt ansikt til ansikt for å begynne å gjenopprette forholdet ditt

«Kjærlighet går aldri tapt. Hvis det ikke gjengjeldes, vil det strømme tilbake og myke opp og rense hjertet.»

– Washington Irving

Når du foreslår å møte med eksen din, hold posisjonen og opplevelsen enkel, uformell og offentlig. Foreslå en kaffe eller en kort spasertur. Nevn at du har noe annet etterpå som kan hjelpe deg med å ta av press.

Husk at tanken med møtet er å nyte hverandres selskap. Det er det.

Du trenger ikke ta opp fortiden eller hva som skjedde. Du trenger ikke å snakke om hvordan du føler deg eller hva som skjer videre.

Bare hold energien oppe, og gleden flyter.

Det er som om du dater igjen for første gang.

5) Gjenoppbygg tillit med enkle, korte tekster over tid

Kommer han tilbake etter at jeg dumpet ham? Alt du trenger å vite - Love Connection (3)

"Hver gang hjertet ditt er knust, åpnes en døråpning til en verden full av nye begynnelser, nye muligheter."

-Patti Roberts

Du må være tålmodig. Selv om han ikke vil innrømme det, sårer du sannsynligvis følelsene til ekskjæresten din.

Det vil ta litt tid å gjenoppbygge tilliten igjen. Han vet at du var villig til å gå bort fra forholdet.

Han vil sannsynligvis føle seg mindre trygg rundt deg. Tekstmønstrene hans kan bli varme og kalde. Han kan knipse mot deg og la noen av de sårede følelsene hans vise seg.

Så hva kan du gjøre i denne situasjonen? Send denne teksten "Ingen kommunikasjon".

- "Du har rett. Det er best at vi ikke snakker sammen akkurat nå, men jeg vil gjerne bli venner etter hvert.» —

Denne må sendes til eksen din til rett tid for at den skal være virkelig effektiv.

Men hvorfor jeg liker det er at du kommuniserer med dem at du egentlig ikke trenger å snakke lenger. I hovedsak sier du at du egentlig ikke trenger dem til å spille noen rolle i livet ditt lenger.

Hvorfor er dette så bra?

Du induserer en "frykt for tap" hos eksen din som vil utløse deres tiltrekning for deg igjen.

Jeg lærte om denne teksten fra Brad Browning, som har hjulpet tusenvis av menn og kvinner med å få tilbake eksene sine. Han går under betegnelsen "relasjonsnerden", og med god grunn.

I denne gratis videoen, vil han vise deg nøyaktig hva du kan gjøre for å få eksen din til å ønske deg igjen.

Uansett hvordan situasjonen din er – eller hvor ille du har rotet til siden dere to slo opp – vil han gi deg en rekke nyttige tips som du kan bruke umiddelbart.

Her er en lenke til gratisvideoen hans igjen. Hvis du virkelig vil ha eksen din tilbake, vil denne videoen hjelpe deg med dette.

6) Lag nye ritualer og rutiner og øyeblikk

«For min del foretrekker jeg at hjertet mitt blir knust. Det er så nydelig, daggry-kaleidoskopisk inne i sprekken.»

– D.H. Lawrence

Når dere begynner å tilbringe mer tid sammen igjen, prøv nye steder og opplevelser. Det handler ikke om å komme inn i en kjent rutine med ekskjæresten din igjen, det handler om å bli kjent med dem igjen.

Så prøv å besøke forskjellige steder. Spis lunsj sammen i stedet for middag. Prøv nye aktiviteter. BeholdetilkoblingenFøle seg frisk.

Du kan aldri gå tilbake til det du hadde før. Hvis du går til steder eller gjør ting som er innebygd med gamle minner og nostalgi, holder det dere begge til å leve i fortiden.

Prøv å tenke på hver dag som en lys, ny og uventet fremtid.

7) Diskuter hva dere begge kan gjøre for å være mer tilpasset hverandre

"Kanskje vi trengte å bryte litt, så vi kunne sette oss sammen igjen vakrere enn før."

– Leah Raeder

Når freden begynner å sette seg og dere begge tilgir fortiden deres, er dere bedre i stand til å nyte hverandres selskap igjen.

Etter hvert som forbindelsen din styrkes, må du se på hvilke problemer som dukket opp for dere begge tidligere. Prøv å finne nye måter å forstå hverandre på, hvordan dere reagerer på disse problemene og hva dere begge synes er nyttig.

Når du vet at noe ikke fungerer bra for dere begge, hjelper det å aktivt og bevisst vurdere nye og forbedrede måter å utdype interaksjonene og holde båndene sterke.

8) Feir din gjentilkobling

"Hver lang separasjon er en test: En test for å se hvor kraftig eller hvor svak viljen til gjenforening er!"

– Mehmet Murat ildan

Å finne tilbake til hverandre er ment å få dere begge til å føle seg bedre! Det krever mye refleksjon, ærlighet, mot og ydmykhet for å stille opp for noen andre igjen og igjen og si, "ja, jeg er fortsatt i dette med deg!"

Det er mye lettere å kutte tapene våre. Skyld på forskjellene våre. Hold deg i samme sikre driftsmodus. Og for å unngå å slippe mennesker inn i livene våre og komme for nærme, fordi de kan skade oss når vi minst venter det.

Hvis vi tar skritt for å nå ut til hverandre, hvis vi kan finne tilbake til kjærlighet og glede, så er det absolutt verdt å feire.

Det betyr at dere begge setter pris på hverandre. Og forholdet ditt betyr mye for dere begge.

Så når dere finner dere tilbake i hverandres armer, prøv å diskutere og tenk på noe sammen som dere begge kan gjøre for å markere viktigheten av gjenforeningen.

Et ritual gir betydning og mening. Og det kan være ditt å skape med hverandre.

Feire hverandre. Og nyt starten på neste fase som et nytt par!

Så, vil han komme tilbake etter at jeg dumpet ham?

"Du er elsket bare for å være den du er, bare for å eksistere. Du trenger ikke gjøre noe for å tjene det. Dine mangler, din mangel på selvtillit, fysisk perfeksjon eller sosial og økonomisk suksess – ingenting av det betyr noe. Ingen kan ta denne kjærligheten fra deg, og den vil alltid være her.»

– Ram Das

Dette spørsmålet ligger dypt i hjertet ditt.

Det er vanskelig å si om dineks-kjæresten kommer tilbakeog vilkontakt med deg igjen. Alle våre relasjoner er uforutsigbare.

Vi vet aldri virkelig hva som skjer i andres hjerter og sinn. Det beste vi kan gjøre er å åpne døren til nye muligheter.

Velkommen kjærlighet når den kommer inn i livet ditt. Og vær takknemlig for enhver utveksling av vennlighet og kjærlighet som vi har i alle våre møter.

Det kan være mange grunner til at ekskjæresten dinkommer tilbake eller ikke. Du kan ikke kontrollere dette. Uansett hvilket utfall som skjer, vil du elske igjen, på alle måter, ikke bare romantisk.

Smerten av hjertesorg er en del av reisen til å elske. På et tidspunkt vil kjærligheten finne veien tilbake til deg igjen og igjen.

Samlivsbrudd er muligheter. Grip dette øyeblikket!

Den vanskeligste delen av hjertesorg er å føle ubehaget av smerte og separasjon. Men denne følelsen skal omfavnes. Med ordene til Brené Brown, en ekspert på følelser av mot og sårbarhet, "Noen ganger er den mest ubehagelige læringen den kraftigste."

Denne utsikten kan virke umulig, ikke sant?

Hvordan kan du se på dinbrudd som en mulighetnår det føles som om noen kutter ut en del av hjertet ditt. Disse følelsesmessige flengene kan skade mer enn fysisk smerte.

Samlivsbrudd er grove. De er rett og slett forferdelige. Noen ganger kan de ramme oss hardere enn en buss i fart.

Når du åpner deg for en annen person, forteller dem ting du vanligvis ikke deler, deler private, intime øyeblikk, prøver å elske dem gjennom konflikter, og setter forholdet som en prioritet i livet ditt, investerer du ganske mye av deg selv inn i noen andre.

Når det slu*tter, er det naturlig å føle seg tapt, forvirret, såret og uvillig til å gå videre når den forbindelsen blir revet bort fra deg.

Du trodde det gikk bra, men du tok feil. Du ga forholdet alt du hadde, og nå er det oppløst.

Samlivsbrudd kan lære oss noen av livets vanskeligste leksjoner: Ingenting forblir det samme. Og vi kan ikke kontrollere noen utfall.

Være snill mot deg selv. For med stor hjertesorg følger stor lidenskap. Å føle følelsene sine betyr sterkt at våre hjerter er åpne for alle følelser. Å undertrykke og unngå smertefulle følelser vil ikke vare lenge. Du må møte dem frontalt og la det passere rett gjennom deg.

Elsk deg selv først og alltid

"Jeg er ikke interessert i å være en 'elsker'. Jeg er interessert i å bare være kjærlighet."

– Ram Dass

Brene Brown minner oss om detTenk til historiene vi forteller oss selv etter et samlivsbrudd.

«De farligste historiene vi finner på er fortellingene som reduserer vår iboende verdighet. Vi må gjenvinne sannheten om vår elskelighet, guddommelighet og kreativitet, sier hun.

Browns viktigste råd til folk som går gjennom smerten av hjertesorg er å huske: "Bare fordi noen ikke er villig eller i stand til å elske oss, betyr det ikke at vi er uelskelige." Følelsen av egenverd og kjærlighet er noe du skaper for deg selv. Vær øm mot det du slipper inn i livet ditt, men til syvende og sist kan ingen virkelig skade deg hvis du strømmer ut av sømmene av selvkjærlighet.

Bare fordi vi ikke målte opp til en standard for hva vi trodde et forhold er, har jeg ikke mislykteså elske.

Bare fordi noen ikke klarte å se verdien i det vi kan dele og tilby dem, endrer ikke vår verdi eller deres verdi.

Dette er ditt liv, ditt hjerte. Omfavn alt.

Smerten, såret, oppstemtheten og all kjærligheten.

Kan en relasjonscoach hjelpe deg også?

Hvis du vil ha konkrete råd om situasjonen din, kan det være svært nyttig å snakke med en relasjonscoach.

Jeg vet dette av personlig erfaring...

For noen måneder siden tok jeg kontakt medForholdsheltda jeg gikk gjennom en tøff lapp i forholdet mitt. Etter å ha vært borte i tankene mine så lenge, ga de meg en unik innsikt i dynamikken i forholdet mitt og hvordan jeg kan få det tilbake på sporet.

Hvis du ikke har hørt om Relationship Hero før, er det et nettsted der høyt trente relasjonscoacher hjelper folk gjennom kompliserte og vanskelige kjærlighetssituasjoner.

På bare noen få minutter kan du få kontakt med en sertifisert relasjonscoach og få skreddersydde råd for din situasjon.

Jeg ble imponert over hvor snill, empatisk og oppriktig hjelpsom treneren min var.

Klikk her for å komme i gang.

Linken ovenfor vil gi deg $50 i rabatt på den første økten - et eksklusivt tilbud for Love Connection-lesere.

Likte du artikkelen vår? Lik meg på Facebook for å se flere artikler som dette i feeden din.

Kommer han tilbake etter at jeg dumpet ham? Alt du trenger å vite - Love Connection (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated:

Views: 6151

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.