mRNA-vaksine: Covid-19 Spike-skaden du trenger å vite om - Global forskning (2024)

mRNA-vaksine: Covid-19 Spike-skaden du trenger å vite om - Global forskning (1)

Alle globale forskningsartikler kan leses på 51 språk ved å aktivere knappen Oversett nettsted under forfatterens navn.

For å motta Global Researchs daglige nyhetsbrev (utvalgte artikler),Klikk her.

Klikk på deleknappen ovenfor for å sende denne artikkelen på e-post/videresending til dine venner og kolleger. Følg oss påInstagramogTwitterog abonner på vårTelegram kanal.Reposter og del gjerne Global Research-artikler.

***

I videoen ovenfor gjennomgår John Campbell, Ph.D., en pensjonert sykepleierpedagog, funnene fra en systematisk gjennomgang1lagt ut på Preprints.org i midten av juli 2023, som konkluderte med at mRNA COVID-skudd er årsakssammenheng med dødelig myokarditt.

Forfattere av denne anmeldelsen inkludererDrs. Peter McCullough, Aseem Malhotra, Roger Hodkinson, Nicolas Hulscher og William Makis.Som forklart i abstraktet,2"COVID-19-vaksiner har vært knyttet til myokarditt som i noen tilfeller kan være dødelig. Denne systematiske gjennomgangen tar sikte på å undersøke potensielle årsakssammenhenger mellom covid-19-vaksiner og død fra myokarditt ved bruk av post-mortem-analyse."

McCullough og teamet hans gjennomgikk systematisk alle obduksjonsrapporter som involverte covid-19 jab-relatert myokarditt publisert til og med 3. juli 2023. Fjorten artikler som beskriver 28 obduksjoner passer til inklusjonskriteriene.

Årsakssammenheng i hvert tilfelle ble bestemt av "tre uavhengige anmeldere med hjertepatologisk erfaring og ekspertise." Bilder som viser piggproteininfiltrasjon av hjertemuskelen og tilhørende betennelse er inkludert i Campbells video.

mRNA Jabs kausalt knyttet til dødelig myokarditt

Som rapportert av forfatterne:3

"Det kardiovaskulære systemet var det eneste organsystemet som ble påvirket i 26 tilfeller. I 2 tilfeller ble myokarditt karakterisert som en konsekvens av multisystem inflammatorisk syndrom (MIS).

Gjennomsnittlig og median antall dager fra siste covid-19-vaksinasjon til død var henholdsvis 6,2 og 3 dager. De fleste dødsfallene skjedde innen en uke fra siste injeksjon. Vi slo fast at alle 28 dødsfall var årsakssammenheng med covid-19-vaksinasjon ved uavhengig avgjørelse.

Det tidsmessige forholdet, interne og ytre konsistens sett blant tilfeller i denne gjennomgangen med kjent COVID-19-vaksineindusert myokarditt, dens patobiologiske mekanismer og relatert overdreven død, supplert med obduksjonsbekreftelse, uavhengig bedømmelse og anvendelse av Bradford Hill-kriteriene på det generelle epidemiologi av vaksinemyokarditt, antyder at det er stor sannsynlighet for en årsakssammenheng mellom covid-19-vaksiner og død fra mistenkt myokarditt i tilfeller der plutselig, uventet død har skjedd hos en vaksinert person."

Tatt i betraktning disse urovekkende funnene ber McCullough og teamet hans om "hastende etterforskning ... med det formål å risikostratifisering og redusering for å redusere forekomsten av dødelig COVID-19-vaksineindusert myokarditt i befolkningen."

Moderna prøvedata avslører sikkerhetsproblemer

Den irriterende realiteten er at denne risikoen - så vel som mange andre - var tydelig i de opprinnelige forsøkene, til tross for deres korte varighet, men vaksineprodusentene brukte alle slags triks for å skjule disse effektene.

Som tidligere rapportert, hevder en varslerPfizer begikk svindel i sine COVID-jab-studier, og selskapets data utgitt gjennom rettskjennelse viserPfizers skudd var assosiert med rundt 158 ​​000 registrerte helseproblemersom aldri ble innrømmet offentlig.

Nå er data innhentet gjennom Freedom of Information Act (FOIA) rettssaker mot U.S. Food and Drug Administration (FDA) av den offentlige interessegruppen Defending the Republic (DTR)4kaste lignende tvil på Modernas Spikevax-forsøk.

DTR, som har innhentet nesten 15 000 sider med Modernas COVID-19 kliniske utprøvingsdata så langt, advarer om at de avslører alvorlige sikkerhetsproblemer. Som rapportert av Epoch Times 21. juli 2023:5

"Registrene ... inkluderer viktig informasjon relatert til sikkerhetsprofilen til Spikevax, som først ble autorisert for nødbruk i USA i desember 2020 og i januar 2022 fikk full godkjenning for voksne.

"Publikum kan være trygg på at Spikevax oppfyller FDAs høye standarder for sikkerhet, effektivitet og produksjonskvalitet som kreves av enhver vaksine godkjent for bruk i USA," sa fungerende FDA-kommissær Dr. Janet Woodco*ck i en uttalelse tidligere i år.

Men de nye dataene setter spørsmålstegn ved dette synet. Advokatgruppen sier at titusenvis av sider med data fra kliniske studier utgitt av FDA støtter konklusjonen om at det er "alvorlig tvil" om både sikkerheten til Spikevax og FDAs standarder for godkjenning."

For ordens skyld, som med Pfizers prøvedata, måtte FDA tvinges ved rettskjennelse til å frigi Modernas data. Byrået avviste først DTRs FOIA-forespørsel og hevdet at det ikke var "ingen tvingende behov" for publikum til å gjennomgå denne informasjonen. Som det viser seg, viser Modernas kliniske utprøvingsdata sjokkerende sikkerhetsproblemer som verken selskapet eller FDA har innrømmet offentlig.

Bivirkninger trukket på skuldrene uten etterforskning

For eksempel, i en av Modernas studier døde 16 deltakere i COVID-jab-gruppen plutselig, men bare to ble obdusert. Til tross for denne mangelen på etterforskning, konkluderte Moderna med at ingen av dødsfallene var assosiert med støtet. "Det ser ut til at de med vilje bestemte seg for ikke å undersøke mistenkelige dødsfall i tilfelle Moderna-vaksinen kan være årsaken," sa DTR i en pressemelding.6

Studiene registrerte også en rekke alvorlige uønskede hendelser i de rammede gruppene, inkludert Bells parese, helvetesild, hjerteinfarkt, lungeemboli, forbigående iskemiske angrep, lymfom og spontanaborter. Men selv når livstruende skader oppsto innen dager etter injeksjon, konkluderte Moderna vilkårlig med at ingen var assosiert med stikket deres.

Som bemerket av DTR, viser påfølgende analyser av skaderapporter arkivert til Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS), det amerikanske forsvarsdepartementets DMED-database og europeiske skaderapporteringssystemer "økte forekomster av disse sykdommene etter administrering av Moderna-vaksinen."

Fertilitet og fosterutvikling negativt påvirket

I det første partiet med dokumenter utgitt av FDA, mottok DTR også resultatene av en rottestudie7som vurderte effektene på svangerskap, fruktbarhet og pre- og postnatal utvikling hos gravide og ammende laboratorierotter. Funnene er urovekkende med tanke på anbefalingen fra FDA og US Centers for Disease Control and Prevention om å bruke dette skuddet på gravide kvinner. Viktige funn og observasjoner gjort i denne studien inkluderer:8

  • Skjelettdeformiteter (bølgede ribben og ribbeinsknuter) — "Bølgete ribben dukket opp hos 6 fostre i 4 kull med en fosterprevalens på 4,03 % og en kullprevalens på 18,2 %. Ribbknuter dukket opp i 5 av disse 6 fostrene. Foster- og kullforekomsten av bølgete ribber overskred området observert historisk ved testanlegget ..."
  • Høyere reproduksjonssykluslengder — "Det gjennomsnittlige antallet [reproduktive] sykluslengder var statistisk signifikant høyere i mRNA-1273-gruppen sammenlignet med kontrollgruppen."
  • Redusert parring - "Parring skjedde hos 95,5 % av rottene i kontrollgruppen og 88,6 % av rottene i mRNA-1273-gruppen."
  • Redusert graviditetsindeks - "Dreviditetsindeksen for hunner (antall rotter som parer seg/antall rotter i gruppen) var 93,2 % og 84,1 % i henholdsvis kontroll- og mRNA-1273-gruppene."
  • Nyresykdom - "Ved planlagt eutanasi ble 1 valp i mRNA-1273-dosegruppen observert med bilateral, liten, minimal nyrepapill og en annen valp fra samme kull ble observert med venstre, liten, moderat nyrepapill. Disse funnene ble ikke ansett som relatert til mRNA-1273 fordi observasjonene bare skjedde hos 2 unger fra et enkelt kull."

Moderna gjennomførte også en vevsfordelingsstudie9hos hannrotter, som avslørte mRNA, når det ble injisert intramuskulært, spredt over hele kroppen. mRNA ble påvist i alt analysert vev bortsett fra nyrene. Nivåene var spesielt høye i milten og øynene.

mRNA ble også funnet i hjernen og hjertet, noe andre studier - inkludert den omtalte obduksjonsgjennomgangen - antyder kan ha dødelige konsekvenser ettersom piggproteinet produsert av celler som svar på at mRNA er svært patogen og forårsaker betennelse i det berørte vevet.

Pfizer Booster Trial Trialy oppdaget

I relaterte nyheter, Drs. Vinay Prasad, Tracy Hoeg og Ram Duriseti fremhevet nylig bevis som viser at Pfizer også brukte "sunn vaksinebias" i boosterforsøket for å få COVID-boosteren til å virke mer effektiv enn den er. Hvordan? Pfizer ga rett og slett den virkelige boosteren til folk som var langt sunnere enn kontrollene.

De som fikk den virkelige boosteren endte opp med betydelig lavere COVID-dødsrater, men de hadde også den samme reduksjonen i dødelighet av alle årsaker, noe som betyr at de ikke døde av andre årsaker heller. I et brev til redaktøren av The New England Journal of Medicine (NEJM), publisert 20. juli 2023, forklarte Prasad, Hoeg og Duriseti:10

"Ved bruk av observasjonsmetoder har Arbel et al. (23. desember 2021, utgave) beregnet en justert 90 % lavere dødelighet på grunn av COVID-19 blant deltakere som fikk en første BNT162b2-vaksine (Pfizer–BioNTech) booster enn blant de som ikke fikk en booster.

De fant 65 COVID-19-assosierte dødsfall (rapportert som 0,16 per 100 000 personer per dag) blant deltakere i boostergruppen og 137 (rapportert som 2,98 per 100 000 personer per dag) blant de i ikke-boostergruppen – en forskjell på 94,6 %.

I et påfølgende brev (10. mars 2022, utgave) har Arbel et al. rapporterte 441 dødsfall som ikke er relatert til COVID-19 i booster-gruppen og 963 dødsfall som ikke er relatert til COVID-19 i non-booster-gruppen ...

[U]synge persondagene med eksponering inkludert i 2021-artikkelen av Arbel et al. og dødsfallene som ikke er relatert til covid-19 rapportert i det påfølgende brevet, estimerte vi dødeligheten som ikke er relatert til covid-19, i henhold til vaksinasjonsstatus, med følgende formel: forholdstallene mellom totale dødsfall som ikke er relatert til covid-19 og covid- 19-relaterte dødsfall, i henhold til vaksinasjonsgruppe, multiplisert med dødelighet på grunn av COVID-19, i henhold til vaksinasjonsgruppe, som står for eksponeringsdager.

Dødeligheten som ikke er relatert til COVID-19 ble beregnet til (441/65)×0,16=1,09 per 100 000 personer per dag i boostergruppen sammenlignet med (963/137)×2,98=20,95 per 100 000 personer per dag i ikke-boostergruppen .

Dette tilsvarer en 94,8 % lavere dødelighet som ikke er relatert til COVID-19 blant deltakere i boostergruppen og indikerer en markant lavere forekomst av uheldige helseutfall i boostergruppen.

Underliggende helse spiller en betydelig rolle i COVID-19-relatert dødelighet. De ujusterte forskjellene i dødelighet relatert til COVID-19 og dødelighet som ikke er relatert til COVID-19, i henhold til vaksinasjonsstatus, var i hovedsak de samme i 2021-studien av Arbel og kolleger.

Disse funnene vekker sterk bekymring angående ujustert forvirring. Den justerte 90 % lavere dødeligheten på grunn av COVID-19 rapportert blant deltakerne som mottok en booster kan med sikkerhet ikke tilskrives boosting.

"Sunne vaksinerte skjevheter" i denne populasjonen kan også ha ført til overvurderinger av vaksineeffektivitet i lignende studier fra Clalit Health Services. Inkludering av dødelighet som ikke er relatert til COVID-19 i alle observasjonsstudier av covid-19-vaksine, vil gi viktig kontekst."

I et Twitter-innlegg 20. juli 2023 kommenterte Prasad:11

"Denne uken i NEJM beviser Tracy Beth Hoeg, RD og jeg at israelske studier, som FDA stolte på, er FORVIRRET. Boostere reduserer ikke-COVID-dødsfall altfor mye til å være sant. Israelske forfattere innrømmer dette som svar. Wow! Millioner har uprøvde boostere. FDA mislyktes."

Hvorfor CDC endret definisjonen av gjennombruddsinfeksjon

Mens vi er på temaet lureri og skjevhet, avslører en fersk undersøkelse av Epoch Times at U.S. Centers for Disease Control and Prevention endret definisjonen av "gjennombruddsinfeksjon" for å unngå å måtte innrømme at skuddene ikke fungerte. Zachary Stieber med The Epoch Times skriver:12

"CDC endret sin definisjon av COVID-19-tilfeller blant vaksinerte, noe som førte til et lavere antall tilfeller klassifisert som et gjennombrudd, ifølge dokumenter innhentet av Epoch Times.

Tidlig i 2021 definerte CDC tilfeller etter vaksinasjon som personer som testet positivt syv eller flere dager etter mottak av en primærvaksinasjonsserie, ifølge et av dokumentene.1. 3Definisjonen ble endret 2. februar 2021 til å inkludere bare tilfeller oppdaget minst 14 dager etter en primærserie, et annet dokument14viser.

"Vi har revidert saksdefinisjonen," skrev Dr. Marc Fischer, leder av CDCs Vaccine Breakthrough Case Investigation Team, til sine kolleger den gang. Begrunnelsen for endringen ble redigert ...

Definisjonen av banebrytende tilfelle ble revidert etter at flere CDC-tjenestemenn sendte e-post om at vaksinene ikke kunne forhindre infeksjon. Dr. Fischer sa i en e-post 21. desember 2020 at han ble instruert av en overordnet «å begynne å jobbe med en protokoll for å evaluere feil på COVID-vaksine eller gjennombruddstilfeller».

Daværende CDC-direktør Dr. Rochelle Walenskyfremheveten lederartikkel 30. januar 2021, som beskrev varianter som en «økende trussel» om å unnslippe beskyttelsen mot vaksiner …

Omtrent samtidig sirkulerte CDC-tjenestemenn et dokument på én side om etterforskning av saker etter vaksinasjon … Versjonen av dokumentet som Epoch Times mottok ble fullstendig redigert … CDC nektet å gi noen andre versjoner av dokumentet.”

Hvorfor ble begrunnelsen for denne avgjørelsen endret? Og hvorfor ble dokumentet som kunngjorde en etterforskning av etter-jab-saker redigert? CDC-talsmann Scott Pauley forsvarte endringen i definisjon, og sa "mange tilfeller av COVID-19 inkuberte i opptil to uker før de ble symptomatiske," men avklarte ikke hvorfor denne forklaringen - hvis den var sann - ble ansett som nødvendig.

Dr. Harvey Risch, professor emeritus i epidemiologi ved Yale School of Public Health, sa til Stieber «det var 'ingen overbevisende begrunnelse' for å ekskludere tidlige tilfeller og andre hendelser blant de vaksinerte, enten de skjedde innen syv dager eller 14 dager.»

Stieber tok også kontakt med Dr. Jay Bhattacharya, professor i helsepolitikk ved Stanford University, som sa at "i stedet for å spille spill med definisjonen av gjennombruddstilfeller" burde CDC ha informert de nylig tiltalte at de hadde liten eller ingen beskyttelse for de to første uker.

På slu*tten av dagen, ved å redefinere gjennombruddsinfeksjon, var CDC i stand til å ekskludere en rekke post-jab COVID-tilfeller, og derved blåste opp skuddets effektivitet, samtidig som det matet den falske fortellingen om at COVID var "en pandemi av uvaksinerte."

Har du Jab? Ta handling for å beskytte helsen din

Hvis du allerede har fått ett eller flere stikk og nå har bekymringer om helsen din, hva kan du gjøre? Vel, først og fremst, aldri ta en ny COVID-booster, eller et annet mRNA-genterapiskudd. Du må avslu*tte angrepet på systemet ditt.

Hvis du utviklet symptomer du ikke hadde før skuddet, vil jeg oppfordre deg til å oppsøke eksperthjelp. For tiden ser Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) ut til å ha en av de beste behandlingsprotokollene for skader etter jab. Det heterJEG BEREGNERog kan lastes ned fra covid19criticalcare.com.15

Dr. Pierre Kory, som var med å grunnlegge FLCCC, har gått over til å behandle vaksinen som er skadet mer eller mindre utelukkende. For mer informasjon, seDrPierreKory.com.Dr Michelle Perro16hjelper også pasienter med post-jab-skader.

Verdens helseråd har også publisert lister over rettsmidler som kan bidra til å hemme, nøytralisere og eliminere piggprotein, som de fleste eksperter er enige om er den primære synderen. Jeg dekket disse i artikkelen min fra 2021, "Verdensrådet for helse avslører Spike Protein Detox."

Andre nyttige behandlinger og rettsmidler

Andre behandlinger og rettsmidler som kan være nyttige for COVID-jab-skader inkluderer:

Hyperbar oksygenbehandling, spesielt i tilfeller som involverer hjerneslag, hjerteinfarkt, autoimmune sykdommer og/eller nevrodegenerative lidelser. For å lære mer, se "Hyperbar terapi - en svært underbrukt behandlingsmetode."

Senk omega-6-inntaket. Linolsyre konsumeres i mengder 10 ganger høyere enn det ideelle hos godt over 95 % av befolkningen og bidrar til massivt oksidativt stress som svekker immunresponsen din. Frøoljer og bearbeidet mat må nøye unngås. Se "Linolsyre - den mest ødeleggende ingrediensen i kostholdet ditt" for mer informasjon.

Metylenblått av farmasøytisk kvalitet, som forbedrer mitokondriell respirasjon og hjelper til med mitokondriell reparasjon. En dose på 15 til 80 milligram per dag kan gå en lang vei mot å løse noe av trettheten mange lider av etter jab.

Det kan også være nyttig ved akutte slag. Den primære kontraindikasjonen er hvis du har en G6PD-mangel (en arvelig genetisk tilstand), i så fall bør du ikke bruke metylenblått i det hele tatt. For å lære mer, se "De overraskende helsemessige fordelene med metylenblått."

Nær-infrarødt lys, da det utløser produksjon av melatonin i mitokondriene dine17der du trenger det mest. Ved å tørke opp reaktive oksygenarter, bidrar det også til å forbedre mitokondriell funksjon og reparasjon. Naturlig sollys er 54,3 % infrarød stråling,18så denne behandlingen er tilgjengelig gratis. For mer informasjon, se "Hva du trenger å vite om melatonin."

Lumbrokinase og serrapeptidase er begge fibrinolytiske enzymer som, når de tas på tom mage en time før et måltid, eller to timer etter, vil bidra til å redusere risikoen for blodpropp.

Den opprinnelige kilden til denne artikkelen erMercola

Copyright ©Dr. Joseph Mercola,Mercola, 2023

Kommenter globale forskningsartikler på vår Facebook-side

Bli medlem av Global Research

mRNA-vaksine: Covid-19 Spike-skaden du trenger å vite om - Global forskning (2024)

FAQs

What is the spike protein in COVID vaccination? ›

After vaccination, the mRNA will enter the muscle cells. Once inside, they use the cells' machinery to produce a harmless piece of what is called the spike protein. The spike protein is found on the surface of the virus that causes COVID-19.

What is the success rate of mRNA vaccine? ›

In clinical trials, BNT162b2, an mRNA vaccine developed by Pfizer/BioNTech, showed 95.0% efficacy (95% CI: 90.3–97.6%) in preventing symptomatic COVID-19 with onset seven or more days after the second dose.

How safe is the mRNA vaccine review? ›

Yes. The two mRNA vaccines, Pfizer and Moderna, authorized by the U.S. Food and Drug Administration (FDA) and recommended by the Centers for Disease Control and Prevention (CDC), are very safe and very good at preventing serious or fatal cases of COVID-19.

What happens when you get mRNA vaccine? ›

How does the vaccine work? The mRNA in the vaccine teaches your cells how to make copies of the spike protein. If you are exposed to the real virus later, your body will recognize it and know how to fight it off. After the mRNA delivers the instructions, your cells break it down and get rid of it.

How long does spike protein remain in the body? ›

The exciting difference was the high level of circulating full-length spike protein in the plasma of myocarditis patients, at a mean of ~34 pg/mL. Furthermore, the protein was not bound to antibodies and remained detectable for up to three weeks from the vaccination date.

What are the disadvantages of mRNA vaccines? ›

Table 2
SymptomsFrequency
Heat and cold intolerance8.56
Increased thirst3.24
Increased appetite1.62
Increased urine1.62
48 more rows

Has an mRNA vaccine ever been approved? ›

Thanks to decades of research and innovation, mRNA vaccine technology was ready. With COVID, this technology got its moment and has proven to be extremely safe and effective. Pfizer's COVID-19 vaccine is the first mRNA product to achieve full FDA approval in the U.S.

Who should not take the COVID vaccine? ›

Current vaccines are not authorized for children younger than age 6 months. People who have a severe allergic reaction after receiving a COVID-19 vaccine or have an allergy to a component in the vaccine should not receive that vaccine and should consult a healthcare professional with expertise in allergy or immunology.

Is mRNA vaccine good? ›

The Pfizer/BioNTech mRNA vaccine directed at COVID-19 is much better than natural infection at revving up key immune cells called killer T cells to fight future infection by SARS-CoV-2, the virus that causes COVID-19, Stanford Medicine investigators have found.

Are COVID vaccines safe long term? ›

Serious side effects that could cause a long-term health problem are extremely rare following any vaccination, including COVID-19 vaccination.

What other mRNA vaccines are FDA approved? ›

COVID-19 Vaccines Authorized for Emergency Use or FDA-Approved
  • Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine, Bivalent.
  • Moderna COVID-19 Vaccine, Bivalent.
  • Novavax COVID-19 Vaccine, Adjuvanted.

What other vaccines use mRNA? ›

What other mRNA vaccines are currently being researched?
  • Influenza (flu) Flu vaccine effectiveness is estimated to be between 40% and 60%. ...
  • Zika virus. A Zika virus infection can be especially risky for some people. ...
  • Respiratory syncytial virus (RSV) ...
  • HIV. ...
  • Cytomegalovirus (CMV) ...
  • Cancer.
Jun 16, 2023

How long does it take for mRNA vaccine to leave the body? ›

mRNA, which is the technology used in the Pfizer and Moderna vaccines, degrades in the body naturally after a few days, and the spike protein it creates only stays for a couple weeks [3].

Do vaccines last a lifetime? ›

Ever wonder why some shots last a lifetime while other vaccines need a booster dose a few months or years later? We're advised to get a tetanus shot every 10 years, Shingrix needs a booster 2-6 months after the first jab and the Hepatitis A and B vaccine comes in a 2-dose series administered over six months.

What happens when vaccines enter your body? ›

Vaccines can train your body to prevent sicknesses before they even start. They do this by introducing something called an antigen into the body, which imitates an infection and primes the immune system to respond.

How does the coronavirus spike protein work? ›

The spike protein is located on the outside of a coronavirus and is how SARS-CoV-2 (the coronavirus) enters human cells. Its location on the outside of the virus makes it so the immune system can recognize it easily. The spike protein is unique to SARS-CoV-2 – it doesn't look like other proteins your body makes.

What is the spike effect of COVID-19 vaccines? ›

COVID-19 vaccines increase the endogenous synthesis of SARS-CoV-2 spike proteins. Once synthetized, the free-floating spike proteins circulate in the blood, interact with ACE2 receptors and resemble the pathological features of SARS-CoV-2 ("Spike effect" of COVID-19 vaccines).

Is the spike protein in the brain from COVID-19? ›

Researchers in Germany found that part of the virus, the spike protein, remains in the brain long after the virus clears out. These investigators discovered the spike protein from the virus in brain tissue of animals and people after death.

How do you prevent spike protein? ›

To inhibit the harmful effects of the spike protein, it is possible to target the furin cleavage, either by directly binding to the furin cleavage site itself [123,124,125] or by interfering with the serine protease reaction [126,127,128] to block the interaction by binding to ACE2 [129], downregulating ACE2 expression ...

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Allyn Kozey

Last Updated:

Views: 5988

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Allyn Kozey

Birthday: 1993-12-21

Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

Phone: +2456904400762

Job: Investor Administrator

Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.