Slik kler du deg når du har store muskler (2023)

Skrevet avBenjamin Fitzgerald

Siden alle i disse dager er fans av å holde seg i form (det er en forutsetning for å være australier, ikke sant?), er det på høy tid at vi tar en titt på mote for treningsheltene, muskuløse menn eller rett og slett de med anatletisk kroppsform.

Vi vet at det er sjelden å ha en rullebaneklar midje i størrelse 30′ og være 6 fot 2′, og det er derfor det kan gå fryktelig galt å se på moteuken og magasinets redaksjoner for antrekksinspirasjon.

Og med chunky mener vi muskuløs, veltrent, flerårig strandklar. Har det? Klesmerket ditt kan lese L eller XL, men vi vet at det er fordi du regelmessig slår vektene og bryr deg om ditt fysiske utseende. Så, med treningsøkten unnagjort for dagen og proteinshake i hånden, er det nå på tide å piske garderoben din i form.

Du vil kanskje også like

 • 35 måter å rocke en enkel T-skjorte på

I denne historien …

 • Du vil kanskje også like
 • Sannheten om mote for muskuløse menn
 • Lag lys
 • Slim-Fit denim
 • Skreddersy det
  • Finn din merkevarematch
 • Hold det klassisk
 • Viktige moteartikler

Sannheten om mote for muskuløse menn

Slik kler du deg når du har store muskler (1)

Til tross for populær tro, trenger ikke muskuløse gutter overdimensjonerte passformer for å kompensere for deres store størrelse. Fordi du har jobbet hardt for å være en stor eller ekstra stor skjorte, må vi fortelle deg at merker varierer mellom land og kontinent, og selv om du kanskje er en "L" i London, kan du godt være en "M" i Melbourne . Kjenn størrelsen din like "godt" som du kjenner din favoritt-t-skjorteprodusent. Hvis du kjøper en etikett for første gang, prøv den.

For stor? Gå ned en. Du har armene å vise frem og ingen mage å skjule, så når det kommer til mote for muskuløse menn, ikke vær redd for å trappe ned.

Hold det naturlig og nøytralt

Slik kler du deg når du har store muskler (2)

Store gutter bør generelt holde seg til nøytrale og ikke-se-på-meg-farger. Folk på gaten føler seg generelt skremt av den gigantiske størrelsen din, så legg fra deg fluoro-t-skjorten.

Mens lyse farger har sin plass på sommertanker, singlets og poloer når stranden kaller, holder seg om vinteren til monokrome og dystre farger – marine, blå, brun, oliven og kamel – spesielt på yttertøy. På grunn av din ruvende kroppsbygning har fargebiter en tendens til å virke mer støtende på øyet enn når de bæres avMr Slim.

Lag lys

Slik kler du deg når du har store muskler (3)

Fordi du ikke trengernoenekstra hjelp i Hulk-avdelingen, hold yttertøy og strikketøy (spesielt om vinteren) lett. Med lite eller ingen kroppsfett, vet vi at kulden må kjøle deg ned, så velg lagdeling. Si nei til kabelstrikkede gensere og dunkledde pufferfrakker, som vil ta ut brystet og få deg til å se stor ut.

Legg i stedet lag med lette ting – langermede skjorter, rullehalser, cardigans og tynne gensere (tre eller fire hvis du trenger) før du velger de tynneste skyttergravene eller macene for å få vinterlooken sammen. Velg kashmir og mohairull, unngå tykke tweeds. Biker jakker ilæreller denim er også bra for fritidsklær og sommertid, og unngår det pumpede utseendet til strikket ull.

Slim-Fit denim

Slik kler du deg når du har store muskler (4)

Ja, du har store quads, sønn av Thor – men det betyr ikke at du trenger flere hektar med benplass i jeansene dine. Med mote for muskuløse menn, hold deg i harmoni med moderne denim, velg en jeans med smal passform eller mer avslappet passform for de tungbeinte guttene. Denim er et naturlig stoff og er designet for å forme seg etter kroppen din, og det er derfor det kan ta et par slitasjer å "bryte" et nytt par.

Med all den treningstiden vet vi at du er utholdende, men å velge en stretchdenim (i motsetning til rå eller selvage, som har en tendens til å være ganske tykk) er et godt alternativ. I disse dager er denim din beste venn som kommer innmange forskjellige passform (med like absurde navn) som du kanskje må prøve en serie for å få en som passer best for deg. Siste ord om denim? En kardinalsynd for mote for muskuløse menn, unngå skinny jeans; de vil knuse din sjel før engangdinbena får sjansen til å knekke dem først.

Skreddersy det

Slik kler du deg når du har store muskler (5)

Din lokale skredder er like viktig for helsen din som legen din. Finn ham og få ham på hurtigvalg. For når det kommer til mote for muskuløse menn du har valgt å "tilpasse" formen på kroppen din, slipper ikke klærne dine unna noen endringer heller. Mens skreddersydd dressing er det beste alternativet og ikke så dyrt i disse dager, er det enkelt å kjøpe en dress fra hylla og kan enkelt tilpasses etter kjøp.

Sørg for at buksene og jakken passer i nøkkelområdene, og så kan alt annet etter det passe deg ordentlig. I tillegg vil det å kjøpe dressen din separat – det vil si å velge jakke og buksestørrelse individuelt – gi deg en mer kortfattet passform før du søker klippet og sy.

Finn din merkevarematch

Slik kler du deg når du har store muskler (6)

Ta deg tid til å forstå dine pålitelige etiketter, for mote for muskuløse menn, de som passer til armene, brystet og bena, og hold deg til dem. På slutten av dagen, bareduvil legge merke til at garderoben din har syv chinos av samme merke i syv farger. Noen ganger kan det å nærme seg ting som er vanskelig å passe, som bukser, som en uniform tar stresset ut av påkledningen og gjør deg til slutt mer selvsikker og derfor stilig.

Du har sikkert oppdaget at de fleste superluksuriøse kolleksjoner ikke er designet for buff gutter også, så søk etter de vanlige etikettene dine og vev dem blant dine Armani's og Gucci's. Vil du ha mer luksus? Arbeid det inn i uret og skoene.

Hold det klassisk

Slik kler du deg når du har store muskler (7)

Fordi du ikke passer til den typiske silhuetten som de fleste merker designer for, er det å være klassisk i stedet for trendy din beste tilnærming. Mange forhandlere produserer ikke mote for muskuløse menn, så fyll garderoben din med hvite t-skjorter med rund hals og gensere med nøytrale fargetoner, og smale jeans i mellomvask og khaki chinos med avsmalnende ben.

Invester deretter i en beskåret ertfrakk, en minimal mac eller trench som er tettsittende i marine eller svart. Hold mønstre og utskrifter uklare, og la ypperlig kuttede dresser og frodig stoff være stilens forskjell – ikke dype V-hals-t-skjorter og sebrastriper.

Viktige moteartikler

Jakke

For å fremheve V-torsoen tilbyr bomber- eller Harrington-jakken den perfekte silhuetten med den avkortede midjen. Den runder brede skuldre og gir en antydning om store armer (selv på de tynne gutta), så ingen vil vite om det er jakken som får deg til å se litt tøff ut eller ditt eget harde arbeid.

Velg en i en ull-bomullsblanding for pusteevne og dybde i materialet for ekstra polstring som legger til hentydningen: Er han eller er han ikke en muskelmaskin? For show-offs vil polyester-bomullsblanding i en tettsittende passform gjøre deg til en (stilig) Varsity-jock.

Cardigan/Genser

Hold deg tynn og lagdelt med din tilnærming til strikk. Cashmere (aldri polyester) eller ull er din vintervenn og holder de pirkene varme uten ekstra bulk. Åpenheten til cardigans gjør dem til en uformell kåpe på noen måter, så arbeid det for all verdi. Sjekk ut noen eksempler fra vår5 måter å rocke strikkevarer.

Drakter

Single-breasted er ditt førstevalg. Dobbeltspent og crossover av frontstoff kan noen ganger legge til uønsket bule og liker fritidsklær, unngå tunge mønstre: ruter og store pyjamasstriper, spesielt på blazere ogjakker. Hold deg i stedet til strukturelle flekker og mohair-stoffer for en subtil glans. Lin er supert om sommeren siden det er lett og sitter flatt mot kroppen. Men sjekkatletisk dress fra Paul Smith; lett ull konkurrerer medpraktiske forhold ved lin, men uten bretter. Par den med en skarp hvit t-skjorte og matchendejoggeskofor et urbant utseende; mens en bomullsknapp-down og et par skinnmunker ser deg på kontoret.

Jeans/Chinos

Avslappet passform eller slank og ikke stram på rumpa eller låret er det beste alternativet. Unngå tynne eller baggy støvlerjeans, siden dine knebøy fortjener litt eksponering. Viktige chinos mainstream-merker er J.Crew, Dockers, Banana Republic og JAG.

Skjorter

T-skjorter slanke, alltid, men ikke i betydningen treningsskinn – la det stå i treningsstudioet. Og henley-t-skjorten – de som åpner opp midt på brystet fra halsen – vil hjelpe deg godt med å frigjøre brystområdet. Button-ups bør være avsmalnet under lats for å imøtekomme det brede skulder-til-hofte-forholdet på grunn av din V-form. Her har du sjansen til å legge til litt farge – pasteller er din type nyanse – i grønt, rosa og blått. Og Hugh & Crye har en flott skjorte med atletisk passform, tilgjengelig på nettether.

Sko

Vingetipsko vil gi antydningen om bredere fot og balansere bredden med lårene og skuldrene enn vanlige, spisse sko. Og gå for en hæl, som vil forlenge musklene i dine tykke ben. Kraftige støvler med industrielle hæler er også flotte – og best av alt, de er supertrend. Treningssko er et åpenbart og ypperlig valg for deg, Mr Muscles – så gå helt ut med neon, retroNikesog skarpe hvite plimsolls. Sko er der du skinner, så lek deg rundt.

Les Neste

 • Beste brede sko for gutter å kjøpe akkurat nå

Slik kler du deg når du har store muskler (8)1/9

Slik kler du deg når du har store muskler (9)2/9

Slik kler du deg når du har store muskler (10)3/9

Slik kler du deg når du har store muskler (11)4/9

Slik kler du deg når du har store muskler (12)5/9

Slik kler du deg når du har store muskler (13)6/9

Slik kler du deg når du har store muskler (14)7/9

Slik kler du deg når du har store muskler (15)8/9

Slik kler du deg når du har store muskler (16)9/9

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. Nancy Dach

Last Updated: 01/10/2023

Views: 6059

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. Nancy Dach

Birthday: 1993-08-23

Address: 569 Waelchi Ports, South Blainebury, LA 11589

Phone: +9958996486049

Job: Sales Manager

Hobby: Web surfing, Scuba diving, Mountaineering, Writing, Sailing, Dance, Blacksmithing

Introduction: My name is Prof. Nancy Dach, I am a lively, joyous, courageous, lovely, tender, charming, open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.