Styling blå kåper | 25 antrekk å bruke med marineblå kåper (2024)

Antrekk med marineblå kåpe: Det er få nødvendigheter som enhver kvinne bør ha i skapet sitt, uansett hva! Navy Blue Coat er en slik nødvendighet. Det er noe du kan kombinere med hva som helst og fortsatt se penest ut.

Enten det er arbeidsplassen din eller et hangout med bestien din, marineblå kåpe er der for å redde. Her har vi samlet noen 25 måter å bruke en marineblå kåpe på og forbli i stil uten å gå for tungt på lommen.

En marineblå kåpe er et stilig stykke som kan by på noen gåter. Hva går det med? Hvordan styles det? Vel, vi dekker alt det og mer i dette innlegget! Her kommer vi i gang med fem tips for hvordan du kan bruke marineblå kåper:

Her er våre 25 valg for flotte marineblå jakkeantrekk. Sjekk de ut!

↓ 25 – Everyday Street Style

Elsker du stilige plagg som brukes i hverdagslig gatestil? Oss også! Ikke bare er antrekk som disse komfortable, men de kan skryte av noen ganske eksklusive plagg også. Som denne utrolige ullkåpen som bæres over en kjæresteskjorte sammen med en glamorøs slouchy-veske.

Styling blå kåper | 25 antrekk å bruke med marineblå kåper (1)

via

↓ 24 – Arbeid-hjemme-antrekk

Vi har alle måttet jobbe hjemme på et eller annet tidspunkt (i år, spesielt), og det er ingen hemmelighet at man har en tendens til å få gjort mer arbeid og føle seg mer produktiv når de er riktig kledd. Det er vanskelig å komme i riktig headspace når du tusler rundt i pyjamasen. Så her er et enkelt, stilig og søtt antrekk du kan sette sammen mens du jobber hjemme eller til og med løper ærend på en lørdag! Dens allsidighet er en livredder. Bare par en søt camisole med dine favoritt-high-rise jeans og legg til en marineblå kordfløyel- eller fløyelsjakke. Husk å ta på deg litt leppestift for å binde looken sammen!

Styling blå kåper | 25 antrekk å bruke med marineblå kåper (2)

via

↓ 23 – Uformelt kontorantrekk i store størrelser

Kontorantrekk kan bli ganske irriterende å prøve og reimagine hver uke, uansett størrelse. Men hvis du føler at du vil tilføre litt mer smak til ditt vanlige mandagsutseende, kan du prøve å legge til en søt marineblå blazer sammen med en langermet t-skjorte i pop-of-color. Denne litt overdimensjonerte modellen er stilig og komfortabel. Bruk sammen med dine favorittjeans med kurver for å fullføre looken.

Styling blå kåper | 25 antrekk å bruke med marineblå kåper (3)

via

↓ 22 – Uformelt antrekk i en marineblå blazer

Her er et godt eksempel på å inkorporere et business-chic stykke i et uformelt antrekk. Skal du ut på kveldstur? Har du en middagsdate med venner? Trenger du å kle opp et grunnleggende sommerensemble? Denne blazeren vil gjøre susen. Sett sammen en lang maxi-kjole (merk fargepaletten) med jakken din, vend opp ermene. Legg til et slankt belte for å feste midjen og tilbehør med enkle sølvsmykker. Her er noen søteAntrekk med blekrosa blazere.

Styling blå kåper | 25 antrekk å bruke med marineblå kåper (4)

via

↓ 21 – Sporty utseende

Fordi det er så kaldt ute, ikke gå uten en lang, tykk marineblå kåpe når du skal på sporty aktiviteter. Kåpen vil holde deg varm og du vil se super chic ut i denne looken.

Styling blå kåper | 25 antrekk å bruke med marineblå kåper (5)

↓ 20 – Parisisk motestil

For glam på høyt nivå og uforglemmelig skjønnhet, parisisk stil, prøv en statement marineblå kåpe med runde gullknapper, en rød leppe og brune semskede støvletter. Denne looken er perfekt for en vinterfotografering eller motebegivenhet. Her er en liste over de siste

Styling blå kåper | 25 antrekk å bruke med marineblå kåper (6)

↓ 19 – Vinterantrekk

Hvorfor gå til kontoret i alle de kjedelige kjolene når du kan gå helt utkledd og uformelt elegant? Dette supersøte ruteskjørtet sammen med en grå genser og en marineblå kåpe er ikke bare behagelig, men også super stilig.

Styling blå kåper | 25 antrekk å bruke med marineblå kåper (7)

via

↓ 18 – Hva du skal ha på deg med marineblå frakk til brunsj

Hvis du planlegger en brunsjdate, men ikke vil ha noe for fancy, vil en enkel marineblå kåpe med svart skjorte og jeans se nydelig ut. Ta med deg en dristig veske også, den vil lyse opp utseendet ditt. Her er de besteSøndagsbrunchantrekk.

Styling blå kåper | 25 antrekk å bruke med marineblå kåper (8)

via

↓ 17 – CEO Fashion

En administrerende direktør får mye oppmerksomhet, så antrekk er viktig. Vi elsker denne dristige og imponerende looken med en enkel kjole, en marineblå jakke med smart passform og et knallblått statement-kjede. Dette utseendet vil garantert gi en uttalelse. Sjekk ut disseDate-antrekk for middag.

Styling blå kåper | 25 antrekk å bruke med marineblå kåper (9)

via

↓ 16 – Uformelt profesjonell antrekk

Selv om du ikke alltid kan gå helt funky på kontoret, har du til tider offisielle møter å delta på og presentasjoner å presentere, så hva med noen kakibukser med en himmelblå skjorte og en marineblå kåpe i slim fit. Perfekt, ikke sant?

Styling blå kåper | 25 antrekk å bruke med marineblå kåper (10)

↓ 15 – Hva du skal ha på deg til et jobbintervju

Når du skal inn på et intervju, ønsker du alltid å gjøre et positivt inntrykk, så når den tid kommer, forbereder du deg på intervjuet, koble sammen din marineblå favorittkåpe med et blyantskjørt og en pen prikkete skjorte. Her er vår eksklusive guide omHvordan kle seg til jobbintervjuer.

Styling blå kåper | 25 antrekk å bruke med marineblå kåper (11)

↓ 14 – Uformell universitetsstil for høsten

Vi elsker en business-chic casual look... Prøv en litt overdimensjonert blazer over en turtleneck, jeans og noen knehøye støvler til høstvær. Tilbehør med en knallfarget veske.

Styling blå kåper | 25 antrekk å bruke med marineblå kåper (12)

via

↓ 13 – Kle deg ut for vennetreff

Med de travle hverdagene våre får vi knapt sjansen til å møte venner, så når du får sjansen, benytt muligheten og bli glad med dette superfasjonable antrekket, en body fit skjorte med en silke marineblå frakk, bomullsgrå bukser og en veldig stilig veske i fuskepels. Posh, men likevel elegant.

Styling blå kåper | 25 antrekk å bruke med marineblå kåper (13)

via

↓ 12 – Klart for shopping

Shopping kan være et problem når du ikke er riktig kledd for det, siden du ønsker å være bekymringsløs, men likevel komfortabel. Et par behagelige jeans med rutete skjorte og en lang marineblå overfrakk er din perfekte antrekk.

Styling blå kåper | 25 antrekk å bruke med marineblå kåper (14)

via

↓ 11 – Kle deg ut som en hertuginne

Hvem vil ikke se ut som den vakreste Kate Middleton! Få hertuginnen ut i deg med denne stripete skjorten, de uformelle jeansene dine og en veldig søt kåpe med smal passform. Bruk dristig leppefarge med antrekket for å gi litt glam til utseendet ditt.

Styling blå kåper | 25 antrekk å bruke med marineblå kåper (15)

↓ 10 – Det perfekte universitetsantrekket

Universitetslivet kan være veldig hektisk, og det er aldri lett å bestemme seg for hva man skal ha på seg til daglig. Så hvorfor ikke bare ha et par hvite bukser og en marineblå frakk i garderoben? Du kan alltid kombinere disse to tingene med t-skjorten du ønsker. Her er15 raske og søte frisyrer for universitetsjenter.

Styling blå kåper | 25 antrekk å bruke med marineblå kåper (16)

via

↓ 9 – Egnet for møtet

Forretningsmøter er en viktig del av arbeidsplassens vaner, derfor er måten du bærer deg på like viktig som presentasjonen du har laget for møtet. Et blyantskjørt med en kort, marineblå kåpe og høye hæler - dette er alt du trenger for å komme med en uttalelse.

Styling blå kåper | 25 antrekk å bruke med marineblå kåper (17)

via

↓ 8 – Perfekt Friends Day-Out-kjole

For en latterlig elegant og glamorøs look, gå for en lang marineblå jakke som er forskjellig fra den vanlige kåpen, par den sammen med skinny jeans og de stilige blyanthælene. Bruk en cat-eye liner for å fullføre looken.

Styling blå kåper | 25 antrekk å bruke med marineblå kåper (18)

via

↓ 7 – Stilig festkjole

Hvorfor bruke de vanlige festkjolene når du kan se sofistikert, men likevel voguish ut i denne elegante marineblå jakken og nydelige pelskjørtet? En vakker skinnveske vil være et tillegg til utseendet ditt.

Styling blå kåper | 25 antrekk å bruke med marineblå kåper (19)

via

↓ 6 – Street Style

Gå til gatene i favorittbyen din eller dra avgårde for en midtvintersferie i denne vakre marineblå kåpen, sammen med en genser, skinnbukser og svarte ankelstøvletter. Bruk sammen med en lys bredbremmet filthatt for å lyse opp utseendet. Her er16 populære vårlige streetstyle-antrekksideer for kvinner

Styling blå kåper | 25 antrekk å bruke med marineblå kåper (20)

via

↓ 5 – The Vintage Street Style

Vintage mote vil, ironisk nok, aldri bli gammel. Så i stedet for de kjedelige antrekkene vi bruker til daglig, bruk noe fargerikt som vil lyse opp dagen din fordi farger har en effekt på humøret vårt. Pene, søte prikkede bukser og en skjorte med marineblå frakk og nyanser ville være den rette kombinasjonen for vinterettermiddager.

Styling blå kåper | 25 antrekk å bruke med marineblå kåper (21)

via

↓ 4 – Glam Up for Office

For å legge til farger i garderoben din, kjøp fargede skjorter du kan bruke på arbeidsplassen din. Denne ryslede smaragdgrønne kjoleskjorten med uformelle jeans og blå blazer er ikke bare veldig sofistikert, men også veldig moteriktig.

Styling blå kåper | 25 antrekk å bruke med marineblå kåper (22)

via

↓ 3 – A La Mode Business Style

For en stilig jobblook er en burgunderbukse sammen med en printet skjorte (vi elsker sløyfekragen) og en skreddersydd blazer antrekket du bør gå for. En frisyre med høy bolle vil fullføre din preppy-look.

Styling blå kåper | 25 antrekk å bruke med marineblå kåper (23)

↓ 2 – Hverdagsstil

La oss innrømme det, man kan ikke kle seg ut hver dag, men det betyr ikke at fritidsklær ikke kan være kult. En enkel skjorte med en marineblå jakke er et pent, men trendy utseende som er lettere å bære uten å gå på kompromiss med stil eller komfort.

Styling blå kåper | 25 antrekk å bruke med marineblå kåper (24)

via

↓ 1 – Den ultimate formelle kjolen

Enten du har et møte å delta på, en presentasjon å lage, en dag ute med vennene dine eller en offisiell forelesning å gå på, er dette stilige blondeskjørtet med en hudfarget skjorte og den slanke marineblå blazeren det komplette antrekket du bør tenke på å bruke. Dette erBlikket:det ene antrekket perfekt for enhver profesjonell anledning. En chignon ville se veldig elegant ut med utseendet også.

Styling blå kåper | 25 antrekk å bruke med marineblå kåper (25)

via

ofte stilte spørsmål

Her er noen vanlige spørsmål om hvordan du bruker en marineblå kåpe eller jakke, hva som passer bra med den og mer. Sjekk de ut.

Q.Hvordan bruker du en marineblå jakke?

EN.Som med enhver farge frakk eller jakke, er passformen av største betydning. Å kjenne din egen figur er også nøkkelen. Ser du best ut med en hoftelang jakke eller en lårlang? Ser din hudfarge best ut med mørk marineblå og lyse farger eller en mer nøytral palett? Uansett, sørg for at jakken din sitter godt og skummer over figuren din med strukturert kvalitetsmateriale. Du kan bruke en marineblå jakke tilfeldig (sjekk antrekk #6 og #10) eller business chic som sett i antrekk #1, #8 og #11.

Q.Hvilken farge passer buksene til en marineblå jakke?

EN.Fordi marineblått er en så allsidig farge, kan du bruke den med nesten hvilken som helst farge (selv om vi anbefaler å holde deg unna alt for glorete). Vi elsker å se marineblå jakker sammen med denimjeans, mursteinsrøde bukser, sennepsgul og olivengrønn.

Q.Hva passer til en marinejakke?

EN.Alt du vil ha det til! En marineblå kåpe er et super allsidig stykke. Prøv den med en kjole og knehøye støvler eller en bluse og jeans. Eller du kan bli litt fancy og pare den med et miniskjørt med frynser eller et blyantskjørt.

Q.Kan du bruke helt marineblått?

EN.Selvfølgelig kan du! Men husk at det kan se litt kjedelig ut å være i marineblått fra topp til tå, og det kan se bedre ut hvis du bruker en annen farget topp eller en nøytral bukse for å balansere utseendet.

Hvis du elsket denne artikkelen og vil se mer som den, gi oss beskjed i kommentarene nedenfor! Hva er dine største skapgåter? Hvilket klesplagg bør vi dekke neste gang? Vi elsker å høre fra våre Outfit Trends-følgere!

Styling blå kåper | 25 antrekk å bruke med marineblå kåper (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Saturnina Altenwerth DVM

Last Updated:

Views: 5593

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Saturnina Altenwerth DVM

Birthday: 1992-08-21

Address: Apt. 237 662 Haag Mills, East Verenaport, MO 57071-5493

Phone: +331850833384

Job: District Real-Estate Architect

Hobby: Skateboarding, Taxidermy, Air sports, Painting, Knife making, Letterboxing, Inline skating

Introduction: My name is Saturnina Altenwerth DVM, I am a witty, perfect, combative, beautiful, determined, fancy, determined person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.