Svart skjorte for jenter - 27 beste måter å ha på seg en svart topp (2023)

Jenter svart skjorte antrekk.Svart er en vakker farge. Alle jenter har noen sorte antrekk i klesskapet. Det er en universell farge. På grunn av dybden er det lettere å blande den med andre farger. Hvis du har et par formelle svarte topper, kan du enkelt sette dem sammen med enkle underdeler og være klar til enhver anledning.

Les videre for noen av de nydeligste kombinasjonene av sorte skjorter vi noen gang har sett!

Klar for å se på noen antrekk? Rått! Vi vil også svare på noen spørsmål om hvordan du kan style en svart skjorte for kvinner. La oss komme i gang.

Det fine med svarte skjorter er hvor allsidige de er. Du kan stort sett bruke hva som helst med dem ... spørsmålet blir da, hvilket utseende går du for? Formell? Uformelt? Vær kreativ med ditt valg av toppen også. En t-skjorte er et godt valg hvis du vil ha en casual look, og en bluse med v-hals ser nydelig ut med noen slim fit-jeans hvis du vil ha noe litt mer dressy. Her er Miranda Kerr som viser oss hvor nydelig en v-halset langermet topp ser ut med jeans med belte, store krøller og rød leppestift. Pluss, her er20 måter å bruke jeans med hæler.

Svart skjorte for jenter - 27 beste måter å ha på seg en svart topp (1)

via

↓ 26. Hvilke bukser passer med en svart topp?

Du kan bruke alle typer bukser med en svart skjorte, fra jeans til capris til Palazzo-bukser til leggings. Du kan gå for en dristig farge eller beholde den monokrom. Eller du kan gå for en kontrastfarge som denne svarte toppen med hvite jeans. (Når du er i tvil, er svart-hvitt-fargekombinasjoner en klassiker.) Uansett hva du velger, husk reiseruten og anledningen din. Et antrekk som dette fungerer utmerket for en dag på shopping eller lunsj med venner.

Svart skjorte for jenter - 27 beste måter å ha på seg en svart topp (2)

via

↓ 25. Hva å ha på seg med en svart skjorte?

Hvilken som helst farge! Du kan gå for mørkvaskede jeans, mid-wash, light-wash (som avbildet), eller du kan forgrene deg helt bort fra jeans og velge tradisjonelle bukser, bukser, capri, kordfløyel, khakis osv. Hvis du vil lyse opp en svart skjorte, gå for en lys farge på nedre halvdel. Hvis du liker en monokrom look, gå helt svart! Himmelen er grensen.

Svart skjorte for jenter - 27 beste måter å ha på seg en svart topp (3)

↓ 24. Hvilke sko ser best ut med en svart topp?

I likhet med bukser er det et bredt spekter av alternativer tilgjengelig når det kommer til fottøy og svarte skjorter. Nå er tiden inne for å trekke frem den funky Converse, de smarte hælene eller de morsomme espadrillene. Siden svart er en nøytral nyanse, kan du gå for dristige alternativer som disse leopardprint Chucks, eller du kan holde det enkelt med noen søte ballettleiligheter. Husk å ha den generelle smaken av antrekket i tankene og gå derfra.

Svart skjorte for jenter - 27 beste måter å ha på seg en svart topp (4)

via

↓ 23. Hvordan style en svart bluse for formell bruk

Nøkkelen til å style en svart skjorte, bluse eller topp for et formelt antrekk handler mer om stilen på toppen i stedet for fargen, som er nøytral og kan kombineres med stort sett alt. Vi anbefaler å gå for en topp med en seriøs WOW-faktor... og en nydelig bluse som denne leverer. Med disse lekre gjennomskårne ermene anbefaler vi å holde tilbehøret ditt minimalt, og bare holde deg til en statement-veske. Sett sammen toppen med et hvitt skjørt med gullknappedetalj.

Svart skjorte for jenter - 27 beste måter å ha på seg en svart topp (5)

via

↓ 22. Ser søt ut mens du trener

Når du skal på trening er det et must å se stilig ut. Det holder deg motivert til å jobbe hardere og holder deg spent på treningsforbedringene dine. Svart er en flott farge for treningsrutiner på treningssenteret, spesielt hvis du er noen som føler deg selvbevisst om svetteflekker. Sjekk ut ulike merker for treningsantrekk og prøv å tenke utenfor boksen. En omslagstopp som denne med vri foran er et nydelig alternativ å kombinere med noen funky leggings. Her er noen fantastiske ogBeskjeden treningsantrekk.

Svart skjorte for jenter - 27 beste måter å ha på seg en svart topp (6)

↓ 21. Stilig svart skjorte med knapper

Den hvite og svarte kombinasjonen er en feilsikker kombinasjon. For et smart arbeidsutseende kan du kombinere en button-down bluse med hvite, slanke bukser og svarte pumps. For tilbehør kan du gå for noen små gulløreringer, sølvringer, eller bare holde deg til en rød leppestift for å fullføre utseendet ditt.

via

↓ 20. Styling nøytrale med svart

Nøytrale er minimalistens nøkkel til en flott garderobe. Å mikse og matche nøytrale farger er en enkel måte å få mest mulig ut av en begrenset garderobe. Dette gjelder for jenter i alle former og størrelser. For et superenkelt arbeidsantrekk, prøv å pare en svart bluse med svarte skinnies og sammen med en myk grå jakke.

Svart skjorte for jenter - 27 beste måter å ha på seg en svart topp (8)

via

↓ 19. Enkel måte å style en svart T-skjorte med rund hals

Når det kommer til svarte t-skjorter med rund hals, har vi ikke annet enn gode ting å bo. Det finnes utallige måter å style denne elegante t-skjorten på, men sannsynligvis er den enkleste denne her. Bare legg t-skjorten inn i favorittparet med slitte denimjeans og legg til et belte. For denne looken, ha det gøy med tilbehør og fottøy! En rosa bandana er et supersøtt tillegg til dette antrekket og gir litt av en musikkfestivalstemning til ensemblet. Legg til noen kalvehår, stablede halskjeder og statement-solbriller, og du er klar for hva dagen enn byr på deg!

Svart skjorte for jenter - 27 beste måter å ha på seg en svart topp (9)

via

↓ 18. Style en topp med svart paljetter for klubbing

En topp med svart paljett er et flott klubbutseende. Sett på et filthår, sett sammen toppen med et sateng-miniskjørt, og legg til litt sølvtilbehør! Her er flere ideer omJenter Casual Club-antrekk.

Svart skjorte for jenter - 27 beste måter å ha på seg en svart topp (10)

↓ 17. Monokrom Look for Party

Hvis du kommer på tomt for ditt neste festantrekk, prøv et monokromt antrekk. Helsvart er alltid elegant, og du kan pynte denne looken litt med en blendet clutch, reflekterende solbriller og et belte med sølvspenner. Gå for en off-the-shoulder topp og avslutt looken med svarte sateng pumps.

Svart skjorte for jenter - 27 beste måter å ha på seg en svart topp (11)

via

Svart skjorte for jenter - 27 beste måter å ha på seg en svart topp (12)

Du kan også legge til en svart kappe til antrekket ditt hvis været krever det:

Svart skjorte for jenter - 27 beste måter å ha på seg en svart topp (13)

↓ 16. Svart antrekk i retrostil

Du kan style en svart t-skjorte for å få en retrostil. Det er like enkelt som en, to, tre. Ta tak i favoritt-sitat-t-skjorten din (vi elsker den blekrosa skriften på denne) og legg den inn i noen jeans med middels høye bootcut. Gå for en lett vask og ingen rifter for å holde syttitallsstemningen i gang. Sett sammen med bleke lavendel-espadriller og noen solskinn med flaskekork og ta turen for litt sommermoro.

Svart skjorte for jenter - 27 beste måter å ha på seg en svart topp (14)

↓ 15. Grafiske svarte T-skjorter

Hvis du har et favorittband du elsker, vis frem fangirl-statusen din med en vintage band-t-skjorte, sammen med et langt gjennomskjært skjørt over et miniskjørt. Dette er et fantastisk helsvart utseende du kan avslutte med kampstøvler eller Doc Martens. Tilbehør med overdimensjonerte bøyleøreringer og en veske. Her er noen flere ideer omHvordan bruke en grafisk t-skjorte.

Svart skjorte for jenter - 27 beste måter å ha på seg en svart topp (15)

↓ 14. Grunge Look In Black

Hvis du elsker en grungy konsertlook, her er en flott en! De tomotstandsstykkerer støvlene i sneakerstil med hæl og den litt posete trenchcoaten. Men begge deler er perfekt bakteppet av en svart t-skjorte med rund hals gjemt inn i slitte jeans med lett vask. Tilbehør med et langt anhengskjede, en bandana og rød leppestift. Style håret i løse, rotete bølger.

Svart skjorte for jenter - 27 beste måter å ha på seg en svart topp (16)

↓ 13. Casual Road Trip-antrekk

En svart t-skjorte (med favorittmotiv, logo eller bandsymbol) er en flott topp å kombinere med leggings for bilturer, reiser, konserter og mer. Ikke bare vil du være superkomfortabel, men du vil også se supersøt ut. Det er en seier i vår bok.

Svart skjorte for jenter - 27 beste måter å ha på seg en svart topp (17)

via

↓ 12. Styling av en ermeløs svart topp for gravide

Trenger du inspirasjon til mammaklær, her er en nydelig look å prøve. Du kan enten gå for en ermeløs midikjole eller en ermeløs svart topp med gravidjeans eller leggings. Sørg for å lo-rulle klærne dine, da støv kan få svarte klær til å se matte og mindre polerte ut. Tilbehør med Aviator-solbriller, tykke bøyleøredobber, et kragehalskjede og et fargerikt pannebånd.

Svart skjorte for jenter - 27 beste måter å ha på seg en svart topp (18)

via

↓ 11. Enkelt skoleantrekk for tenåringsjente

Når du er i tvil, ta en svart grafisk ee og koble den sammen med dine favorittjeans. Dette er et enkelt skoleantrekk som det ikke tar tid å sette sammen.

Svart skjorte for jenter - 27 beste måter å ha på seg en svart topp (19)

↓ 10. Søt antrekk til sommeren

Selv om svart ikke er det mest populære valget for sommeren, trenger du ikke å bekymre deg for å tiltrekke deg for mye sollys når den brukes sammen med lettvaskede denimshorts. I tillegg, hvis du er en som svetter mye om sommeren, er det å bruke svart en enkel måte å skjule det på.

Svart skjorte for jenter - 27 beste måter å ha på seg en svart topp (20)

via

↓ 9. Høst antrekk med svarte T-skjorter

Sett sammen en svart t-skjorte med et supervasket miniskjørt og noen knallgule Converse eller joggesko for et enkelt antrekk å ha på seg når sommervarmen begynner å kjøle seg ned og går over til høst.

Svart skjorte for jenter - 27 beste måter å ha på seg en svart topp (21)

↓ 8. Style en svart tanktopp

Tank topper er vanligvis vanskelige å style. Imidlertid kan svarte tank topper gå med alle skjørt, bukser eller jeans. For en festlook, kombiner en vanlig tanktop (eller bodysuit) med et geometrisk paljettskjørt. Sjekk ut disse16 søte antrekk med skjorter.

Svart skjorte for jenter - 27 beste måter å ha på seg en svart topp (22)

↓ 7. Girly Grunge-antrekk: Svart topp med rutete skjørt

En søt måte å skape et jentete grunge-utseende på er ved å kombinere en svart t-skjorte med et rutete miniskjørt og utskårne tights. Avslutt looken med en ballerinabolle og noen små svarte joggesko.

Svart skjorte for jenter - 27 beste måter å ha på seg en svart topp (23)

via

↓ 6. Brodert svart topp og kakishorts til fest

Skal du på fest? Har du planlagt en datekveld? Uansett anledning, passer denne nydelige svarte broderte toppen! Kombiner den med khakishorts med høy midje og gulltilbehør for en knockout-look som daten sent vil glemme.

via

↓ 5. Designer Style Fashion

Få din "casual" look til å skille seg ut ved å gå i full designerstil. (Eller falsk det, hvis du ikke har deigen til å få den ekte varen!) En svart t-skjorte sammen med en motojakke i skinn, lettvaskede jeans og iøynefallende tilbehør er en morsom måte å vise frem kjærligheten til mote og merkevarer uten å måtte gå på en fest.

Svart skjorte for jenter - 27 beste måter å ha på seg en svart topp (25)

via

↓ 4. Ultimate fritidsklær for hverdagen

En vanlig svart t-skjorte med mom jeans er omtrent så behagelig som den blir. Hold det enkelt og ikke bekymre deg for mye om tilbehør. Sjekk ut disse30 beste uformelle antrekk for klubber.

Svart skjorte for jenter - 27 beste måter å ha på seg en svart topp (26)

↓ 3. Søt antrekk i strandstil

Hvis du har et langt og flytende skjørt eller en sarong og er usikker på hva du skal kombinere det med, prøv en svart t-skjorte. Tips for å bruke t-skjorter? Pass på at den sitter godt og stikk den inn for å definere og fremheve midjen din.

Svart skjorte for jenter - 27 beste måter å ha på seg en svart topp (27)

↓ 2. Semi-tilfeldig for en House Party

Trenger du et festantrekk til hjemmet? Dette i utgangspunktet monokrome utseendet tar ingen tid i det hele tatt å sette sammen. Bare sett sammen de svarte favorittjeansene dine med en tilpasset tank gjemt i (eller vurder en body hvis du ikke vil måtte justere toppen hele natten) og avslutt looken med noen stroppehæler.

Svart skjorte for jenter - 27 beste måter å ha på seg en svart topp (28)

via

↓ 1. Søt for sommeren

Det er så mye variasjon når det kommer til svarte skjorter. Du kan prøve så mange forskjellige design og stiler. Det er søte og komfortable svarte skjorter, og det er stilige og elegante for formelle arrangementer. Her er en enkel måte å style en svart t-skjorte for sommeren.

Svart skjorte for jenter - 27 beste måter å ha på seg en svart topp (29)

via

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arielle Torp

Last Updated: 12/11/2023

Views: 5547

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arielle Torp

Birthday: 1997-09-20

Address: 87313 Erdman Vista, North Dustinborough, WA 37563

Phone: +97216742823598

Job: Central Technology Officer

Hobby: Taekwondo, Macrame, Foreign language learning, Kite flying, Cooking, Skiing, Computer programming

Introduction: My name is Arielle Torp, I am a comfortable, kind, zealous, lovely, jolly, colorful, adventurous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.