Hvordan få tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup [stilguide] (2024)

Marineblå er en av disseuniverselle fargersom er alltid populært og stilig, og med god grunn!

42+ morsomme engasjementssitater

42+ morsomme engasjementssitater

Innhold forestilling

Den passer til enhver hudtone, passer utrolig godt til både gull- og sølvtilbehør, og ser rett og slett fantastisk ut!

Hvordan få tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup [stilguide] (1)

ENmarineblå kjoleer et perfekt svar på hva du skal ha på noens bryllup, siden det er tidløst elegant!

Med det riktige tilbehøret og klesstilen kan du bruke denne universelt flatterende fargen til å delta i praktisk talt alle bryllupsstiler som finnes!

Les videre for vår definitive guide om hvordan du styler en marineblå kjole for å delta i et bryllup!

Hvordan style en marineblå brudekjole

Enkel og elegant, en marineblå kjole kan se fantastisk ut alene! Med et par sko og din foretrukne frisyre, hvorfor ikke se hvordan den marineblå kjolen din ser ut akkurat som den er!

Det beste med en marineblå kjole? Det er enkelt å utstyre! Du kan enkelt matche en marineblå kjole med alt fra smykker til hæler.

Nøkkelen her er å velge stykker som er komplementære til fargen på kjolen. Hvis du har en marineblå kjole, (se også:40 fantastiske marineblå brudekjoler) så bør du se på å koordinere smykker og sko i samme nyanse.

La oss ta en titt på noen enkle kombinasjoner for å style marinen dinblå kjole for praktisk talt ethvert bryllupanledning!

1. Egnet opp sjømann

Sjømannslooken er en tidløs klassiker for en marineblå kjole og er alltid et flott alternativ for bryllup. Dette antrekket er enkelt, men sofistikert og fungerer godt med nesten alle typer bryllup.

Å pare en marineblå kjole med hvite eller kremfargede hæler vil få deg til å føle deg umiddelbart polert og satt sammen. Bruk en marineblå blazer over toppen hvis du vil legge til et ekstra lag med raffinement.

Det er imidlertid en fin linje mellom å se elegant ut på åpent hav og å se ut som et medlem av et kabinpersonale, så du vil unngå å se ut som om du er på jobb!

For å gjøre dette, prøv å holde tilbehøret stilig og minimalt, eller overdådig med perler og matchende bånd!

Denne looken er på sitt absolutte topp når den er kledd med en marineblå sirkelkjole i 50-tallsstil etter vår mening!

En annen ting å huske på når du bruker hvitt tilbehør, er å ikke gå over bord – det er den uskrevne regelen for et bryllup å ikke kle seg i hvitt, da du kan overskygge bruden, så husk dette!

2. Klassisk kjole og hvite hæler

Hvis du skal i et mer tradisjonell bryllup, vil dette klassiske utseendet fungere perfekt for deg.

Prøv å kombinere en marineblå kjole med en hvit blondekrage og et par naken- eller krempumper. Legg til en marineblå fascinator eller hatt for å fullføre utseendet.

3. Pop Of Color

Hvis du går for en kontrastfarge eller komplementærfarge for din marineblå look, kan det være vanskelig å velge en farge som fungerer med marineblått uten å se rart ut!

Brun -Farger du bør unngå inkluderer brun, da det kan elde utseendet ditt, og ikke på en god måte!

Se også 20 elegante kongeblå brudekjoler

Brunt og marineblått er ikke en god kombinasjon, og derfor er det viktig å velge ut skoene dine på forhånd, siden du ikke vil se best ut hvis du ender opp med et par brune sko som ikke passer til utseendet ditt!

Svart -Svart og marineblått er de fargene som aldri går av moten og er en klassisk kombinasjon som aldri vil date. Vi elsker denne kombinasjonen fordi den er både edgy og feminin på en gang.

Igjen, pass på å ikke overdrive det svarte til et bryllup, da det kan sende feil signaler og fremstå som en fornærmelse mot brudeparet!

Gull –Et gullbelte ville være et perfekt tilbehør til en marineblå kjole. Ikke bare gir det en fargetone, men det gir også et snev av glamour til antrekket.

Gul –Gult og marineblått er en annen klassisk kombinasjon som ser fantastisk ut og er veldig flatterende på de fleste hudtoner.

Imidlertid har gult en tendens til å overvinne andre farger og kan ofte kollidere med andre nyanser, og det er derfor vi anbefaler bare en eller to knall gul i utseendet ditt!

Og hvis du ikke føler deg så dristig, hold deg til nøytrale farger som grått, elfenben og til og med svart for et mer subtilt utseende.

Grønn –Grønn er en annen flott farge å bruke med en marineblå kjole og er en farge som vil komplimentere enhver hudtone.

Den har en friskhet som gjør at den skiller seg ut fra andre farger og er en favoritt blant bryllupsgjester som leter etter noe annerledes.

4. To-tonede stiler

For et enkelt, men elegant utseende, prøv å bruke en marineblå kjole med tofarget tilbehør.

Du kan velge en marineblå fascinator sammen med en marineblå clutchveske, eller et marineblått pannebånd sammen med et marineblått skjerf.

Dette utseendet vil få deg til å føle deg som kongelig og vil legge til et snev av eleganse til ethvert bryllup.

Tenk på forskjellige komplimenterende blånyanser du kan bruke sammen med kjolen din – vi tenker på Askepottblå halskjeder med matchende babyblå sko for et subtilt, men likevel koordinert utseende!

Et annet flott tillegg for et sommerlig bryllup kan være en vakker pastellblå solhatt kledd opp med et marinebånd for å knytte antrekket sammen!

Denne tofargede tilnærmingen fungerer ikke bare for marineblå stiler, den kan også brukes på alle mørke farger som dype grønne og lilla også!

Velge et smykketema

Hvordan få tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup [stilguide] (2)

Smykker er en fin måte å uttrykke deg selv gjennom antrekkene dine, og det er mange måter å innlemme smykker i brudestilen din. Her er noen ideer for å komme i gang:

1.Gull –Det klassiske valget når det kommer til smykker, gull er alltid et trygt valg. Hvis du vil gå for en mer moderne versjon av gull, bør du vurdere å legge til noen gylne detaljer i utseendet ditt.

Prøv å pare et gullkjede med enGullring, eller et gullarmbånd med gullbelte.

Igjen, fordi gult går så bra med marineblått, er dette alltid en vinnende kombinasjon.

2.Sølv –Et annet populært alternativ, sølv er et allsidig metall som kan brukes alene eller kombinert med andre metaller.

Vi elsker hvordan en sølvchoker kan komplementere nesten alle farger samtidig som den er elegant og sofistikert.

3.Edelstener -Å legge til edelstensjuveler til utseendet ditt er en fin måte å legge til interesse uten å gå over bord.

Se også Choosing A Mother Of The Bride Øvemiddagskjoler: Din ultimate guide

Tenk på steiner som perler, diamanter, rubiner og smaragder. De er tidløse og vil aldri gå av moten.

4.Metaller –Frasterling sølvtil gullbelagt, er det mange alternativer tilgjengelig når det gjelder å velge en metallisk finish.

Metalliske finisher er spesielt bra for personer med mørkere hudtoner siden de hjelper til med å balansere huden når de har på seg en mørkere nyanse som marineblå.

5.Blandet metall –Å blande metaller gir deg det beste fra to verdener. Når du kler deg til et bryllup, kan dette veldig lett se ganske rotete og ukoordinert ut hvis du prøver å få en full look sammen.

Så for denne anledningen anbefaler vi at du holder deg unna å blande gull og sølv og bare holder deg til det ene eller det andre når du kler opp et marineantrekk!

6.Uttalelsesstykker –Et statement-stykke er et smykke som skiller seg ut fra mengden. Det er noe som er med på å gi deg et forsprang når det gjelder mote. Disse brikkene skal skille seg ut og ikke passe inn med resten av antrekket ditt.

Når du kler opp et marineantrekk til et bryllup, foreslår vi at du bare holder deg til ett statement, og hvis det er i en dristig eller dristig farge, velger du en av fargene som er foreslått ovenfor, og parer den med et lignende (hvis ikke matchende) par sko eller veske.

Hvilke sko passer best med en marineblå kjole?

Svaret på dette spørsmålet avhenger av hva slags bryllup du skal delta på.

Hvis du planlegger enstrand bryllup, da vil trolig sandaler være det mest passende fottøyet for deg. Men hvis du ser på en formell begivenhet, så er hæler veien å gå.

Hvis du er usikker på hvilken skotype du skal bruke, så her er våre tre beste forslag til marine kjoler:

1.SandalerHvis du deltar i et uformelt bryllup, spesielt et i de varmere månedene, er sandaler et perfekt valg. Du kan til og med velge flipflops så lenge de ikke har en hæl som er over 3 cm høy.

2.hæler –Hvis du skal delta i et formelt bryllup, må du investere i et par hæler. Mens kiler kan være det perfekte valget for en kjole i femtitallsstil, har du ganske mange alternativer for et bryllup, og pumps eller stiletter er ideelle.

3.Flate/støvler –Støvler er et annet flott alternativ til hæler. Pass imidlertid på at de ikke har en tykk hæl som er over 3 cm høy, slik at de ikke kommer i konflikt med kjolen din.

Shoe Dos And Don'ts for en marineblå kjole

Det er et par ting du bør huske på når du velger et par sko som passer til din marineblå kjole.

Selvfølgelig vil dette avhenge mye av stilen til arrangementet, for eksempel et strandarrangement eller en formell middagsopplevelse, så husk alltid dette når du planlegger skokjøpet som vi alle vet – sko kan lage eller bryte et antrekk!

Gjøre

  • Vær komfortabel!Sørg for at skoene du velger å bruke til vennens bryllup er komfortable nok til å bruke dem hele dagen!
  • Hold det enkelt!Nå er tiden inne for noen elegante sko som ikke trekker for mye oppmerksomhet til dem. Et par stilige svarte sling-backs, noen enkle stiletter eller et par delikate pumps.
  • Koordiner antrekket ditt.Hvis du går for en tofarget look eller et antrekk med sjømannstema, hold deg til en lignende om ikke identisk nyanse av sko og tilbehør. Du kan alltid speile fargene du velger i hårfascinatorene eller veskene dine for å binde utseendet sammen.
Se også Disney Wedding Dress Collection (Kjoleideer for å få deg til å føle deg som prinsessene)

ikke

  • Gå med print.Sett de leopardprintede hælene tilbake i skapet! Med mindre dette er et bryllup med dyretema (finnes de?), er det ikke tiden for å vise frem den vågale skokolleksjonen din. Hold deg til elegante og tidløse klassikere; den vakre marineblå kjolen din burde snakke uansett!
  • Start støvlene.Men du vil være komfortabel?! Vel, ikke på bekostning av stilen, beklager! Støvler er sjelden et godt valg for et bryllup, formell eller ikke, så styr unna når du velger sko!
  • Overdriv Glitz.Sølv- eller gullsko kan være fantastiske, spesielt når de er koordinert med matchende smykker! Men hvis du går for en glamorøs sølv- eller gullsko, hold deg til sandaler med reim eller små detaljer. Definitivt ikke en helt utslitt gullhæl, takk!
  • Ban det brune.Selv for sandaler eller et strandbryllup, bli kvitt de brune sandalene. De sløver ned en marineblå kjole på et øyeblikk, og de går rett og slett ikke, selv om de er favorittparet ditt! Hvis du er innstilt på brune sko, tenk på å bruke en rødrosa eller gul kjole i stedet, da denne går langt bedre enn marineblå!

Siste tanker: Vær deg selv

Nå vet vi at vi har gått gjennom en hel rekke «nei», men på slu*tten av dagen bør du sørge for at du kler deg på en måte som viser frem din personlighet og får deg til å føle deg best!

Når du er kledd på en måte du føler deg bra på, er det langt mer sannsynlig at du viser deg i toppform og blir den beste versjonen av deg selv for brudeparet.

Til syvende og sist handler det om dem, så hvis du kan føle deg trygg og komfortabel, er det mer sannsynlig at du gir dem den oppmerksomheten de fortjener på den store dagen deres!

Så det er ikke egoistisk å tenke på hvordan du ser ut og føler deg på noens store dag!

Hvis det å være ditt mest autentiske jeg innebærer et par store statement-øreringer eller noen hæler som får deg til å føle deg som en million dollar, bør du gå rett foran og finne en måte å koordinere antrekket ditt slik at det fungerer sømløst!

Vi håper disse tipsene og triksene har hjulpet deg med å style din marineblå kjole, nå ha en flott kveld!

  • Forfatter
  • Siste innlegg

Lisa Plaitt

Hei, jeg heter Lisa Plaitt og jeg har vært gift med min fantastiske mann i nesten fem år. Vi møttes for nesten et tiår siden nå, og jeg elsker ham mer hver dag. Men på bryllupsdagen min – dagen som skulle handle om å feire oss – var jeg altfor stresset til å nyte det.

Mannen min fridde til meg i løpet av våren, og det var en veldig lavmælt setting, i bakgården vår uten at noen andre hadde sett det. Det var et perfekt forslag. Men så ble alt virkelig, og jeg ble plutselig satt i planleggingsmodus.

Siste innlegg av Lisa Plaitt(se alt)

  • Full oversikt: Hvor mye koster Disney-drømmebryllupet ditt egentlig?– 13. april 2023
  • Magisk begynnelse: 11 trinn for å planlegge Disney-drømmebryllupet ditt– 8. april 2023
  • 40 unike gaver til datteren på bryllupsdagen hennes– 25. mars 2023
Hvordan få tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup [stilguide] (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Cheryll Lueilwitz

Last Updated:

Views: 5613

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Cheryll Lueilwitz

Birthday: 1997-12-23

Address: 4653 O'Kon Hill, Lake Juanstad, AR 65469

Phone: +494124489301

Job: Marketing Representative

Hobby: Reading, Ice skating, Foraging, BASE jumping, Hiking, Skateboarding, Kayaking

Introduction: My name is Cheryll Lueilwitz, I am a sparkling, clean, super, lucky, joyous, outstanding, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.