Tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup - en komplett guide (2024)

Hva er reglene for tilbehør til en marineblå kjole til et bryllup? Sjekk ut guiden min med tips, antrekksideer og mer.

Er noen av dere skal du snart til bryllup og lete etter en perfekt kjole, men vet ikke hvilken farge du skal velge? Er du lei av klassiske nyanser og ønsker å gå med noen unike farger? Vel, mine damer, tenk på den marineblå! Denne fargen er trendy og vil alltid forbli tidløs! Det eneste du må fokusere på er å få tilbehør til en marineblå kjole til et bryllup på riktig måte.

Lurer du på hvilke farger som passer best med marine? Og hvilket tilbehør kan vi merke med?

Vel, hvis du aldri har brukt denne fargen før, er jeg her for å hjelpe deg med moteguiden min som viser deg alle typer tilbehør som passer for forskjellige stiler av marineblå kjoler.

Gjør deg klar til å se guddommelig ut!

Innholdsfortegnelse

  • Hvilke farger passer til marineblå klær
  • Tilbehør til forskjellige typer marineblå kjoler
    • 1) Langermet kjole
    • 2) Uformell kjole
    • 3) co*cktailkjole
    • 4) Maxikjole
    • 5) Omslagskjole
    • 6) A-linje kjole
    • 7) Drapert kjole
    • 8) Kjole med en skulderhals
    • 9) Kjole i gresk stil
    • 10) Marineblå buksedresser
  • Hvilke smykker passer best med marineblå kjoler
    • Hvilken smykkefarge å velge?
    • Halskjeder
    • Øredobber
    • Armbånd
    • Brosjer
    • Ringer
  • Hvilke sko å velge for en marineblå kjole?
  • Hvordan velge vesker til en marineblå kjole?
  • Tilbehør til en marineblå kjole for et sommerbryllup
  • Over til deg

Hvilke farger passer til marineblå klær

En farge så allsidig som marineblå kan kombineres med nesten alle andre farger. Derfor er det alltid en god idé å velge en marineblå kjole. Du kan oppnå et interessant utseende ved å utstyre en marineblå kjole til et bryllup med detaljer i følgende toner:

  • Kontrasterende lys

Nyanser som sitter overfor hverandre i fargehjulet passer perfekt. Et snev av oransje eller gult kan lage en fortryllende duo med marineblått. Alternativt vil varme toner av rosa eller rødt også heve det blå antrekket ditt. For å gi ensemblet et oppløft, gå for mandarin eller rosa.

  • Metallikk og nøytrale

For lavmælte entusiaster kan du blindt velge grått, brunt, svart og hvitt. Jakt på tilbehør i frodig mahogni og konjakk. Ellers, lys opp kombinasjonen din med beige eller brunfargede tillegg. Til slu*tt åpner sølv- eller gullnyanser ubegrensede motemuligheter, spesielt for smykker.

  • Nyanser av blått

Ikke vær redd for å si "ja" til en tonal tilnærming eller finne tilbehør i samme farge. Kjolen din kan skille seg enda mer ut ved å legge til lysere nyanser av kjolens farge. Jeg foreslår at du velger en iskald arktisk asurblå eller røykfylt safir.

Jeg tror du nå er flytende i bryllupskleskoden når det gjelder farger, så det er på tide å gå videre til å utstyre antrekket ditt!

Tilbehør til forskjellige typer marineblå kjoler

Jeg elsker marineblå kjoler – de er enkle, men likevel flatterende. Du kan trygt stole på denne nyansen fordi den ikke vil overvinne brudens kjole, men den vil fortsatt gjøre deg merkbar på en subtil måte. Imidlertid kan det noen ganger være en skikkelig prøvelse å bruke tilbehør til en marineblå kjole!

Så la oss avsløre kunsten å utstyre en marineblå kjole til et bryllup. Som alltid har jeg laget antrekksideer perfekt for allevielsen– tilfeldig eller formell.

1) Langermet kjole

Et vinterbryllup krever lange ermer, så jeg har valgt en marineblå kjole som du kan bruke flere ganger til alle slags formelle begivenheter og se spektakulær ut.

Tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup - en komplett guide (1)

Denne marineblå kjolen for et bryllup er et vakkert valg, spesielt for kvinner som ønsker å beholde et sofistikert og elegant utseende. For å få dette enkle antrekket til å skinne, legg til noen metalliske sølvaksenter og tilbehør. De elegante smykkene, hælene og clutchen virker som bestevenner med dette antrekket.

2) Uformell kjole

La oss danse hele natten i denne flytende uformelle kjolen, damer! Følgende design er flott for sommeren, spesielt for strandbryllup. Ta en titt:

Tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup - en komplett guide (2)

Den ryngekanten gir en feminin look, mens den smockede midjen gir en flatterende passform.

Turkis tilbehør passer perfekt sammen med denne dype, marineblå kjolen, og skaper en avkjølende effekt. Dette antrekket er et godt eksempel på hvordan du kan få øynene opp for deg på den enkleste måten.

3) co*cktailkjole

For et mer vågalt og dristig utseende er ingenting bedre enn enco*cktail kjole. Kutt rett over knærne med den knipede midjen, det får dine beste eiendeler til å springe ut. De brede stroppene og den dype utringningen viser en del klyving og ser superattraktivt ut. Sjekk det ut:

Tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup - en komplett guide (3)

Når det gjelder tilbehør, gå med en varm rosa nyanse for å oppnå et funky og fancy utseende. Denne rosa nyansen er veldig slående, bryter mørket og gir liv til hele antrekket. Dingler øredobber, en mini veske og sandaler med hæl er en fantastisk kombinasjon.

4) Maxikjole

Maxikjoler er min favoritt, og jeg tror at hver kvinne som leser denne guiden må ha minst én maxi i garderoben. Hvis du tenker på å bruke en marineblå kjole i et fremtidig bryllup, se følgende maxi-kjoleinspirasjon.

Tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup - en komplett guide (4)

Den en-skulder-av-stilen holder denne kjolen flørtende og feminin, mens den lårhøye splitten viser de fantastiske bena dine.

Her garanterer det helsvarte tilbehørskonseptet maksimal klasse. Dingler øredobber og et armbånd med perler bidrar til kjolens eleganse.

5) Omslagskjole

Hvis du leter etter en kjole som bestemmer beskjedenhet og stil, gå med omslagskjoler.

La meg vise deg en nydelig kjole med asymmetrisk kant og lukkede lange ermer som ser super stilig ut:

Tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup - en komplett guide (5)

Det kontrasterende, lyse gule tilbehøret tilfører en levende fargeklatt. Siden kjolen tillater deg å vise skoene, velg et par stilige hæler i samme nyanse!

Jeg må også påpeke en ting som kan være nyttig. Hvis du har enpæreformet figur, denne kjolestilen er et flott alternativ fordi den gir volum til smale skuldre og dermed skaper kroppsbalanse.

6) A-linje kjole

Vil du se ekstra flatterende ut? Velg trygt en kjole i A-linje – det vil øke motespillet ditt umiddelbart! La meg bevise poenget mitt med denne skjønnheten:

Tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup - en komplett guide (6)

Jeg er bokstavelig talt forelsket i denne marineblå kjolen med lav V-hals og korte ermer med blonder. Den smockede midjen gjør at kjolen ser oppblåst ut og skjuler alle ufullkommenheter i midtpartiet, så det er et ideelt alternativ for alleepleformede kvinner.

For å heve ensemblet, legg til noen lys oransje tilbehør som vil "wow" mengden. De brannskyggelagte tilbehørene, inkludert øredobber, et halskjede, sandaler og en veske, vil øke fargen på kjolen din uten å overvelde antrekket.

7) Drapert kjole

For et overlegent ensemble, velg en drapert kjole som omdefinerer ynde og femininitet. Ta en titt på denne fantastiske silkemyke kjolen:

Tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup - en komplett guide (7)

Denne blå kjolen til et bryllup med en-skulder-omslagsstil vil få deg til å se helt fantastisk ut.

Det hvite tilbehøret, inkludert perlearmbåndet, dinglende øredobber, søt veske og elegante høye hæler, passer perfekt sammen med denne mørke blåtonen.

8) Kjole med en skulderhals

Jeg vet at vi har dekket noen kjoler ovenfor med en-skulders hals, men her er et annet mesterverk som fortjener sin plass på listen. Ta en titt på denne marineblå skjønnheten:

Tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup - en komplett guide (8)

Hvis du har feminine skuldre og er stolt av dem, hvorfor ikke velge en kjole for å vise dem frem? Denne formtilpassedekjole med sløyfenpå den ene siden ser super stilig og unik ut.

Men dette antrekket ville ikke vært komplett uten det riktige tilbehøret. Selv om sammenkobling av rødt med marineblått høres ut som en høyrisikooppgave, kan vi se at det faktisk ser spektakulært og forførende ut.

9) Kjole i gresk stil

Når vi snakker om kjoler, er den andre stilen som vil se feilfri ut i marineblått en gresk kjole. Det er en grunn til at denne kjolen har vært verdsatt i århundrer og har blitt et symbol på femininitet.

Sjekk ut detteombre marineblå kjolemed en nydelig utringning:

Tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup - en komplett guide (9)

Mens kjolen i seg selv gir en formell stemning, får en-skulder-utringningen deg til å føle deg avslappet. Den er fullstilt og klar for en kveld som feirer kjærligheten!

Også, hvis du foretrekker detalternative ideer for bryllupet dittsom ikke inkluderer en hvit kjole og andre strenge tradisjonelle regler, er dette en kjole du kan bruke som brud.

Når det kommer til motetilbehør, hva passer bedre for en gresk gudinne enn gulldetaljer? Gylne sandaler, en veske og øredobber kler den blå kjolen på best mulig måte.

10) Marineblå buksedresser

Buksedrakter er den siste trenden i moteverdenen. For alle som ønsker å bryte stereotypier på en stilig måte, er buksedresser det beste alternativet.

Tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup - en komplett guide (10)

Denne elegante buksedressen med gyldne knapper, sidelommer og lange ermer er det perfekte valget for damer som ikke liker å vise mye hud. Du kan også bruke en bluse eller kortermet T-skjorte under hvis du foretrekker en mer avslappet look.

Siden dette antrekket er noe "business" og stilig, er klokken en uunnværlig del av kombinasjonen. Fokuser på gull og beige toner som vil opprettholde det sofistikerte utseendet til dette antrekket.

Hvilke smykker passer best med marineblå kjoler

Nesten alle smykker passer godt sammen med en marineblå kjole, så det ser ut som om du ikke kan gjøre noen store feil mens du bruker tilbehør. Det er imidlertid viktig å ikke overdrive og ikke velge smykker som blir for kitsch i stedet for elegante. Det er her jeg skal hjelpe deg.

Følgende seksjoner vil gi innsikt i det beste tilbehøret til en marineblå kjole, slik at du kan velge øredobber, armbånd, ringer og andre smykker.

Uten videre, la oss dykke ned i noe glitrende glam.

Hvilken smykkefarge å velge?

Det er umulig å snakke om noen smykker uten først å vite hvilke smykkefarger som passer godt til de marineblå kjolene. For å utstyre en marineblå kjole til et bryllup, vurder faktorer som vær, sted, klesstil og dine personlige preferanser.

For raske alternativer kan du alltid velge varme gule toner, gull, sølv, nøytrale og kjøligere blå nyanser for smykkene dine. En hvilken som helst metallisk nyanse kan også forsterke det marineblå ensemblet ditt. Når det kommer til fargene som skal unngås, passer ikke mørkegrønt og lilla sammen med marine.

Halskjeder

Gi marinekjolen din mer kraft ved å velge riktig kjede. Pass imidlertid på at den ikke viser for mange detaljer, ellers vil den kollidere med kjolen.

Her er ett smykkesett som du kan bruke for tilbehør til en marineblå kjole til et bryllup:

Tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup - en komplett guide (11)

Dette minimalistiske cubic zirconia-kjedet med høy polering og en fold-over-lås er et utmerket tillegg til alle marine kjoler.

Og for damer med en edgy motesmak, vil dette knalloransje statement-kjedet som inneholder store perler og to tråder være et feilfritt valg:

Tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup - en komplett guide (12)

Brudepikerkan definitivt rocke dette funky stykket, og jeg anbefaler å kombinere det med en elegant co*cktailkjole.

Øredobber

Øredobbene du bruker kan enten lage eller bryte antrekket. Ikke bare dette, å velge de riktige øredobber kan gi stemningen du ønsker – forførende, enkelt eller dramatisk.

Etter min mening er de beste øreringene å bruke med en marineblå kjole dinglende gull.

Tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup - en komplett guide (13)

Disse gulldråpeøreringene har en uregelmessig form, som er unik, men likevel estetisk. Den er både subtil og iøynefallende og vil passe godt sammen med den marineblå kjolen.

Og hvis du foretrekker nagler i stedet, er glansflimmer-diamantpiggene et utsøkt og minimalistisk alternativ du bør gå for.

Tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup - en komplett guide (14)

De lette, glitrende piggene gir et snev av glamour og passer perfekt til enhver kjoles lengde eller stil.

Armbånd

Armbånd er prikken over i-en og kan heve antrekket ditt til neste nivå. I tillegg elsker marineblått armbånd, så her er det første grasiøse armbåndet du kan velge:

Tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup - en komplett guide (15)

Dette gylne armbåndet pyntet med bittesmå diamanter gir en dose luksus til ethvert antrekk. Armbåndet alene er nok til å skille seg ut - ingen grunn til å bekymre deg for å sette på andre smykker!

Og hvis du ikke er en fan av gull, vurder perler. Enkelt og søtt er ordene som best definerer følgende perlearmbånd.

Tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup - en komplett guide (16)

Små perler gir et delikat og elegant preg til et mørkt marineblått antrekk. Du kan også legge til et perlekjede for å ha det perfekte smykkesettet på bryllupsdagen.

Brosjer

Jeg vet hva du tenker – hvem bærer til og med en brosje nå til dags? Men for kvinnene som virkelig ønsker å kle seg ut, vil dette smykket oppfylle formålet ditt. Stol på meg, en brosje ser spektakulær ut på en marineblå kjole.

Tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup - en komplett guide (17)

Ovenfor kan vi se en gullbrosje med krystallimitasjon og en perleblomst som legemliggjør bryllupsherlighet perfekt.

Tilbehør til en marineblå kjole til et bryllup er også mulig med en mindre og mer anstendig brosje som denne:

Tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup - en komplett guide (18)

Dette blomsterstykket gjenspeiler minimalisme og viktoriansk stil og ville se fantastisk ut med en langermet marineblå kjole.

Ringer

Tilbehør til en marineblå kjole til et bryllup er ufullstendig uten å legge til et snev av glamour til hendene dine. Og finnes det noen bedre måte å fremheve hendene og fingrene på enn med vakre ringer?

Ringer kan se spektakulære ut og legge til et snev av unikhet til ethvert antrekk. Men hvis du vil at ringen tar antrekket ditt til neste nivå, må du velge den rette!

Med begrepet "den rette" mener jeg riktig form, farge og mengde du vil velge.

Men hvilke ringer kan du ha med en marineblå kjole? Hvilke nyanser å velge? Lyse eller mørke? Hvilken stil vil se best ut? Enkelt eller glamorøst?

Det er ingen universell regel fordi, på slu*tten av dagen, avhenger alt av hvilken type kjole du har på deg. Jeg bestemte meg imidlertid for å skille ut to allsidige ringer som passet perfekt inn i nesten alle antrekk.

Her er den første ideen.

Tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup - en komplett guide (19)

Denne delikate pave-ringen har en briljantslipt oval diamant. 14k champagnen og gullsteinen ser bemerkelsesverdig ut med en marineblå kjole og får antrekket ditt til å se superglammy ut!

Og hvis du vil ha noe mer dramatisk, er følgende eksempel for deg.

Tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup - en komplett guide (20)

Tro det eller ei, den samme fargeringen ser bra ut også, siden den komplementerer kjolen og får den til å sprette enda mer ut. Denne halvmåne diamanten med en safir edelsten er et perfekt valg å kombinere med en elegant maxi kjole.

Hvilke sko å velge for en marineblå kjole?

Mens vi tilbehør til en marineblå kjole til et bryllup, kan vi bare ikke glemme skoene. Som en generell tommelfingerregel, velg komfortable hæler som ikke vil slite deg ut mot slu*tten av arrangementet.

Her er det første paret sko jeg anbefaler deg å bruke med din marineblå kjole:

Tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup - en komplett guide (21)

Beige er den sikreste fargen når det kommer til styling av en marineblå kjole. Disse trendy pumps med spisse tåer har et festlig utseende med ankelbåndet.

Og hvis beige er for monotont for deg, ikke vær redd for å velge mer livlige farger. Tenk på de avkjølte blå sandalene som passer veldig bra til den glamorøse marinekjolen din.

Tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup - en komplett guide (22)

Foruten gjester eller brudepiker, er disse søte hælene et flott alternativ for brudene. Jeg fant også det perfektebryllup strømpebåndsett som du kan kombinere med disse bedårende skoene!

Tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup - en komplett guide (23)

Ulike nyanser av blått vil gi et snev av friskhet og liv til bryllupsantrekket ditt, så ikke vær redd for å ta noen små risikoer – det er virkelig vanskelig å gå galt med blått!

Hvordan velge vesker til en marineblå kjole?

I den siste delen om tilbehør til en marineblå kjole til et bryllup, snakker vi om vesker. Å velge riktig veske dreier seg om å balansere funksjonalitet og se stilig ut.

Vurder å bruke en lyserød baguette-skulderveske som matcher med marineblå på best mulig måte.

Tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup - en komplett guide (24)

Denne typen veske tilbyr nok plass til å romme eiendelene dine, mens gullaksentene fungerer som en estetisk intrige. På denne måten vil du skape en komplett kontrast og tilføre livlighet til ditt marineblå bryllupsantrekk.

Og hvis du ikke vil at vesken din skal skille seg ut, gå med denne svarte kjedevesken i tweed. Den kombinerer modernitet med en vintage vri.

Tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup - en komplett guide (25)

Den klassiske tweeden brukes til å utføre en kombinasjon av mørk svart og gull. Denne vesken passer perfekt med alle slags marine kjoler – fra korte co*cktailkjoler til luksuriøse maxi-kjoler.

Tilbehør til en marineblå kjole for et sommerbryllup

Hvis du snart har et sommerbryllup og ikke er sikker på hvordan du skal innlemme marineblått i antrekket ditt, ikke bekymre deg.

I forkant har jeg delt en fabelaktig marineblå sommerkjole du kan bruke som inspirasjon til bryllupsantrekket ditt.

Tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup - en komplett guide (26)

Sommerantrekk må puste og tillate god ventilasjon, og det er nettopp dette denne midikjolen handler om. Den marineblå knappe kjolen med en delikat diagonal sløyfe og korte ermer gjenspeiler nåde og stil samtidig.

Dessuten forsegler det brune tilbehøret, inkludert en veske, blokksandaler og øredobber, avtalen.

Vil du ha noe kunstnerisk? Prøv denne mønstrede, lav V-hals-kjolen med knekk i midjen og rynket stil.

Tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup - en komplett guide (27)

Denne flytende kjolen vil svaie med sommerbrisen og få deg til å se fantastisk ut. Til slu*tt kan du krydre antrekket ditt med rosefarget tilbehør som dinglende øredobber, et kjedearmbånd, sandaler med hæl og en veske med lang reim.

Over til deg

Ok, damer, her slu*tter min detaljerte veiledning om tilbehør til en marineblå kjole til et bryllup. Jeg håper virkelig du likte brudekjoleideene mine som passer for brudepiker og gjester. Som en oppsummering diskuterte vi følgende anbefalinger:

  • Metallikk, kontrasterende lys, nøytrale farger og alle nyanser av blått passer perfekt med marinefarger.
  • De beste smykkefargene for en blå kjole er gull, sølv, varme gule nyanser, oransje, røde og kjølige blåtoner.
  • Unngå mørkegrønn og lilla mens du bruker en marineblå kjole.

Og det er det!

Hvis du vil ha mer mote- og bryllupsinspirasjon, sjekk ut minblogg!

Tilbehør til en marineblå kjole for et bryllup - en komplett guide (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terrell Hackett

Last Updated:

Views: 5609

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terrell Hackett

Birthday: 1992-03-17

Address: Suite 453 459 Gibson Squares, East Adriane, AK 71925-5692

Phone: +21811810803470

Job: Chief Representative

Hobby: Board games, Rock climbing, Ghost hunting, Origami, Kabaddi, Mushroom hunting, Gaming

Introduction: My name is Terrell Hackett, I am a gleaming, brainy, courageous, helpful, healthy, cooperative, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.