10 grunner til å dumpe ham umiddelbart - CoachingwithRoy.com - Å hjelpe single med å tiltrekke seg varig kjærlighet (2024)

Når folk oppdager at jeg er enrelasjonscoach,de spør meg ofte: "Hva er den største feilen single mennesker gjør i kjærlighetslivet?" Mitt svar er alltid det samme: De hører ikke på sangeren Kenny Rogers.

I sangen hans,Gambleren,Kenny tilbyr kanskje de mest dyptgripende og viktige datingrådene som noen gang er skrevet for single når han synger:

"Du må vite når du skal holde dem, vite når du skal kaste dem,

Vet når du skal gå bort og vet når du skal løpe"

Her er den største feilen singler gjør:De legger for mye oppmerksomhet påattraksjonsstrategierog ikke nok påexit-strategier.

Jeg var "plakatbarnet" for denne feilen. Da jeg var singel, gjorde mitt ønske om kjemi, kombinert med det å føle meg ganske ensom, meg besatt avhvordanoghvorå finne min partner. Jeg tenkte veldig lite, om noen, på hva som ville gjøre megdumpmin partner eller avslu*tte et forhold. Hvorfor bekymre deg for å avslu*tte noe du ikke har?

Kenny vil si (og jeg er enig) at det er en stor feil. Du bør vite når du skal gå bort og når du skal løpe - før du begynner i et forhold.

Alle ser ut til å ha enliste over kvaliteterde vil ha en partner, men svært få har en liste over ting som vil føre til at de umiddelbart avslu*tter forholdet.

Etter år med coaching av single vet jeg dette:Det eneste som er verre enn ingen forhold er et dårlig forhold.Det er min mening at du ikke er klar til å være i et forhold før du vet nøyaktig hva som får deg til å avslu*tte forholdet.

Et par forbehold før jeg deler noen "røde flagg":

  • Denne artikkelen er skrevet for singelstrålende kvinnerfor tiden i datingscenen. Å dumpe en kjæreste og skille seg fra en mann er ikke de samme tingene, og hver har et helt annet sett med "røde flagg".
  • Jeg henvender meg til enslig kvinne som er ferdig med "frat boys", "mama's boys" og "bad boys", og i stedet ønsker enoverlegen mannav dybde, integritet og modenhet.
  • Selv om jeg deler mine "røde flagg" dogmatisk, er de bare mine meninger. Du må bestemme hva du vil tillate i livet ditt og hva du ikke vil.
  • Jeg skriver kort om svært komplekse problemer, så jeg forventer å høre noen «ja men». Vennligst kontakt meg hvis du har spørsmål eller bekymringer.
  • Til slu*tt, ikke gå glipp av min vekt påFrekvensi listen nedenfor. Jeg tar opp mønstre, ikke engangsting.

Ok, klar? I ingen spesiell rekkefølge, dump ham hvis...

1. Dine nære venner synes han er en dust

Hvis du har noen nære jentevenner og alle tror at fyren din er en idiot, er han sannsynligvis det. Lytt til vennene dine. Har du lagt merke til hvordan din"velger"kan bli ødelagt? Det er et helt rom fullt av gutter, og du vil bli tiltrukket av de gale eller kontrollerende! Kjemi er fantastisk, men det er en forferdelig karakterdommer. Vennene dine ser mannen din mye klarere enn deg. Hvis de sier «dump ham», gjør det.

2. Han bryter avtalene med deg regelmessig

Intimitet er bygget på tillit. Hvis en fyr gir løfter og ofte bryter dem, avslører han at han ikke er til å stole på. Hvis du ikke kan stole på at fyren din vil gjøre det han sier, så er det ikke grunnlag for et forhold. Selv om det ikke er sexy, må det være et grunnleggende nivå av pålitelighet og forutsigbarhet for ham og hans ord.

3. Han kontrollerer, spesielt tidlig.

Dette er en sann historie fra en av mine klienter: Deres første date var på en lørdag, og i løpet av samtalen nevnte hun at hun hadde en forretningsmiddag med en fyr på jobben påfølgende mandag. Det sa han at han varikkekomfortabel med det i det hele tatt og ville at hun skulle avbryte. Han sa at når han er sammen med en kvinne, forventer han at hun skal være eksklusiv. (Jeg finner ikke på dette.) Hun kom med en unnskyldning for oppførselen hans, og to måneder senere gikk de gjennom et veldig rotete brudd. Hvorfor spør du? Vent på det…. "Han var for kontrollerende."

Her er en generell regel: Når du dater, anta at negative egenskaper vil bli verre over tid. Hvis han er litt sjalu i begynnelsen, vil han bli mye sjalu senere. Hvis han er kontrollerende eller fornærmende eller slem tidlig, vil han være mer det senere.

Pause

Fordi dating kan være så komplisert, har jeg laget et dybdegående, videobasert e-kurs som beskriver omtrent to dusin betydelige problemer du vil møte i datingscenen. Her er en lenke til en 4-minutters video som forteller deg alt om det:

Dating i den digitale tidsalder: Finn din sjelevenn uten å miste sjelen din

Nå, tilbake til vår faste programmering...

4. Han snakker om eksen sin hele tiden

Hvis en fyr hele tiden snakker om sitteks, enten vil han fortsatt ha henne eller så hater han henne. Uansett er han ikke komplett med henne. Og inntil han er ferdig, er det ikke plass i hjertet hans for deg. Løp fra en fyr som fortsatt er fanget opp i fortiden hans.

5. Han beruset ringer deg ofte

Hvis en ringer deg når han er hamret, er dette et tegn på umodenhet og at han muligens ikke er i stand til å ha et voksent, modent forhold. Du vil ha en mann du kan stole på og respektere. "Frat-boy"-personaen er ok hvis du er på college, men vil du ha en fyr som synes "Animal House" er en livsstil?

6. Han forteller ofte "hvite" løgner

Ærlighet er et absolutt must i et forhold. Men vi bagatelliserer ofte de små «hvite» og tenker at de ikke er så farlig. Bedrag er et farlig tegn uansett hvilken størrelse det kommer i. Hvis du fanger fyren din i en løgn, spesielt hvis det er tidlig i forholdet, løp mot åsene. Det er ikke for mye å forvente den absolutte sannheten fra mannen din.

7. Han er utro mot deg

Når to personer bestemmer seg for å være eksklusive, er romantikken og kjemien deres vanligvis utenfor listene. Hvis noenjukserpå dette tidspunktet, hva tror du kommer til å skje etter hvert som forholdet utvikler seg? Nå kan vi snakke om hva som er utroskap og hva som ikke er det (er det å sende tekstmeldinger til en eks juks?), men dumpe en fyr som virker hemmelighetsfull eller hvis han direkte utro deg - spesielt hvis det er tidlig i forholdet.

8. Han besøker p*rnosider og/eller strippeklubber.

Å gå på et utdrikningslag på en strippeklubb eller se litt p*rno på hotell-TVen når du reiser på jobb er én ting. Men hvis p*rno eller strippeklubber er en vanlig del av en manns liv, dump ham umiddelbart. Moralen er ikke problemet. Det handler om en manns evne til å forholde seg tilfullt spekter av feminin energi. En god mann er i stand til å være tilstede med alle følelsesmessige tilstander, ikke bare når du er kåt. Menn som ser mye på p*rno eller hyppige strippeklubber er redde for ekte engasjement med kvinner.

9. Han er avhengig av alt.

Du kan ikke forholde deg til en rusavhengig på en sunn måte. Enten det er alkohol, narkotika, gambling, p*rno, pot, piller osv., må du gå bort fra en fyr som er hekta på hva som helst. Hvordan kan du overlate livet ditt til noen som ikke kan styre sitt eget? Du er på vei mot hjertesorg hvis du lurer på dette.

10. Han er arbeidsledig eller hater jobben sin

En mann er "på sitt spill" når han er med vilje. Det betyr at han iherdig og lidenskapelig oppfyller grunnen til å være i live. Hvis en fyr ikke vet hva det er, eller hvis han hater det han gjør, er livet hans på flukt og ut av kurs. (Det er mange "ya men" her, som kanskje han er i overgang.) Her er en analogi. En manns karriere er som om han kjører bilen sin. Hvis han løper av veien og krasjer i trær, vil du kjøre hagle? Den beste indikatoren på at en mann ertroverdiger hvor dypt han vet hva livet hans handler om.

Konklusjon

Så der har du det. Dette er det jeg anser som "røde flagg". Ignorer dem på egen risiko. Jeg oppfordrer deg til å lytte til Kenny Rogers når han sier, "vet når du skal gå bort, vet når du skal løpe."

Til slu*tt vil jeg peke deg mot en annen utrolig ressurs for å hjelpe deg med å tiltrekke deg et flott, varig forhold. Det er nok en e-kurs som består av video, og den inneholder min beviste og praktiske 5-trinns bevisste tilnærming til å finne din livspartner. Her er en 4-minutters forhåndsvisningsvideo som forteller deg hva det handler om:

Tiltrekke varig kjærlighet: En bevisst tilnærming til å finne din livspartner

Kommenter eller still spørsmål om alt du har lest i dette stykket. Jeg tar gjerne imot tilbakemeldinger og ønsker deg alt godt. Hvis du vil lære mer om min coachingpraksis og alle e-kursene jeg har å tilby, besøk nettsiden min påhttps://coachingwithroy.com/.

10 grunner til å dumpe ham umiddelbart - CoachingwithRoy.com - Å hjelpe single med å tiltrekke seg varig kjærlighet (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edmund Hettinger DC

Last Updated:

Views: 6141

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edmund Hettinger DC

Birthday: 1994-08-17

Address: 2033 Gerhold Pine, Port Jocelyn, VA 12101-5654

Phone: +8524399971620

Job: Central Manufacturing Supervisor

Hobby: Jogging, Metalworking, Tai chi, Shopping, Puzzles, Rock climbing, Crocheting

Introduction: My name is Edmund Hettinger DC, I am a adventurous, colorful, gifted, determined, precious, open, colorful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.