Slik dumper du kjæresten din pent uten å skade og respektfullt (2024)

Å dumpe hvem som helst er ikke lett, og innebærer sår og smerte. Men noen ganger er det å avslu*tte et forhold med noen den eneste veien å gå. Selv om det ikke er noen fin måte å dumpe kjæresten din på, kan du sikkert gjøre det pent i stedet for å være slem og frekk. Hvis du avslu*tter et forhold med noen på en hyggelig måte, vil du selv føle deg bedre med det, og sjansen er stor for at den andre også vil føle seg bedre og lett videre.

Slik dumper du kjæresten din pent uten å skade og respektfullt (1)
Noen ganger må du bryte med noen, uansett hvor hyggelige eller flotte de har vært. Hvis fyren har utro mot deg eller ikke respekterer deg i det hele tatt, kan du være frekk og ufin og avslu*tte forholdet med ett slag. Men hvis kjæresten din har vært hyggelig mot deg og du har følelser for ham, fortjener han å bli fortalt om bruddet med respekt. Selv om smerte og vondt er uunngåelig, kan tipsene nedenfor bare gjøre det litt lettere for ham å akseptere det, og litt bedre for deg.

Første steg for å bryte et forhold

Det første trinnet du må gjøre er å gi deg selv litt plass. Ofte, når vi tar avstand fra partneren vår - er det et tegn på at vi ikke lenger føler oss interessert. Jeg mener ikke å ta ferie, men faktisk unngå dem. Gi forholdet litt plass, og når ting avkjøles - bør du være klar til å fortelle ham at du vil ut av forholdet.

Velg riktig tid og sted for å slå opp med ham

Dette er avgjørende, siden du ikke vil gjøre ham flau eller få ham til å føle seg direkte forlatt. Du må velge et tidspunkt som passer for ham, ikke for deg. Det er rett og slett grusomt å dumpe noen når de går gjennom en tøff tid i livet, og du bør aldri avslu*tte et forhold når noen av dere har drukket.

  • Velg en helg, slik at han får litt tid til å komme seg ut av den.
  • Du må aldri dumpe kjæresten din i ferier eller ferier. Det vil få ham til å føle seg ensom.
  • Velg et tidspunkt da han har spist lunsj eller middag, og unngå å sette ham i uro når han har en lang dag på jobben eller et viktig oppdrag.
  • Aldri dump ham på et offentlig sted, eller når han er sammen med vennene sine.
  • På samme måte, ikke dump ham når du er sammen med vennene dine - det vil få ham til å føle seg som til latter.
  • Når det gjelder å velge et sted, velg et sted han trives på – som stedet hans, og gå ut derfra. Spar deg selv fra å be ham om å gå - og gjør hele situasjonen vanskelig.
  • Og den siste, unngå å dumpe ham på et sted der du har hatt en romantisk date eller et sted som en bar hvor ting kan bli ganske vanskelig. Velg en privat setting, uten romantisk luft.

Velg de riktige ordene for å dumpe kjæresten din

Nå som du har valgt et nøytralt sted for å si det slu*tt, er det på tide å lete etter de riktige ordene som er klare, men milde og som ikke gjør vondt uansett. Hold følelsene bak deg, og vær praktisk. Forbered deg på eventuelle spørsmål du tror han kan stille, og planlegg i god tid. Noen tips som kan være nyttige inkluderer -

  • Unngå å fortelle ham at det er bedre å være venner enn å være et par. Dette høres verre ut enn selve dumpingen.
  • Ikke bruk utrolige linjer som "Jeg må finne ut hva jeg vil gjøre", og hold ham hengende på. Du vil dumpe ham, så gjør akkurat det.
  • Vær enkel, direkte og ærlig, uten dramatikk. Fortell hva du føler, og hva som virkelig skjer mellom dere to.
  • Siden to personer er ansvarlige for et brudd, ta litt av skylden på deg selv. Ikke alle par er ment å være det, og heller ikke alle par er kompatible. Feilen hviler på dere begge, ikke bare ham.
  • Unngå imidlertid å skylde på ham og få frem tidligere hendelser. Du dumper ham, og å gi en lang liste over ting han gjorde galt, vil ikke utgjøre en forskjell.
  • Hvis han har utro mot deg eller har misbrukt deg på noen måte, bare vær direkte, sørg for din sikkerhet, og bare gå bort etter at han har brutt opp.
  • Ikke hold ham forvirret om hva som forårsaker bruddet. Det er grusomt å ikke la noen få vite hva som skjedde og la dem være forvirret, så gi ham en grunn, unngå å si stygge eller sårende ting, og begrunn ting.
  • Unødvendig å si, unngå å lyve. Før eller siden vil han finne ut av det, så ikke gjør alt verre for ham. Hvis du har møtt noen andre, bra for deg, men ikke avslør detaljene for ham. Gi ham litt tid til å akseptere og gå videre.
  • Du kan bli fristet til å sukkerlakkere ting, men unngå det. Bare vær direkte, ærlig og tydelig, unngå å gjøre ham forvirret eller gjette resten av livet.
  • Ikke dramatiser, og vær ekte. Etter bruddet, ikke send en melding eller ring ham for å vite hvordan han har det og vis bekymring. Nå som det er over, er det over.
  • Ikke be dine vanlige venner om å passe på hva han gjør eller hvordan han har det. La vennene hans gjøre hva de vil for ham som hans venner, ikke som dine spioner.

Vær snill, mild og respektfull

Uansett hva, når de blir dumpet, fortjener alle litt vennlighet og respekt. Det er naturlig å føle seg opprørt over svikt i et forhold, og bruke harde ord, par med noen få tilfeller av overgrep her og der. Dette hjelper imidlertid ikke og gjør ting bare bittert mellom to mennesker som betydde noe for hverandre på en gang. Så

  • Bruk en myk tone, ikke rop, skrik eller gråt; sørg for at du er mild og respektfull til enhver tid.
  • Brudd med ham personlig; ikke over en tekst- eller telefonsamtale eller en e-post. Disse metodene er kalde tilnærminger og forårsaker mer smerte.
  • Elektroniske kommunikasjonsmåter kan leses feil, og anses som respektløse for hjertesaker.
  • Hvis det ikke er mulig å snakke med ham personlig, skriv til ham et detaljert brev. Nei, ikke en e-post eller et maskinskrevet brev, men et medfølende, hjertelig brev skrevet for hånd. Sørg for at han føler at forholdet betydde noe for deg.
  • Men ikke bare gå uten en forklaring. Ghosting er ikke den beste tingen å gjøre og etterlater ofte vondt og smerte. Møt ham, møte frykten din og utjevne ting med ham på ansiktet hans.
  • Kutt kontakten med ham fra alle kanaler, det nytter ikke å bli trukket til meningsløse, endeløse diskusjoner som ikke går noen vei.
  • Hvis det ikke er noen fremtid for begge sammen som et par, vær veldig tydelig og ikke få ham til å gi ham falske forhåpninger.
  • Hvis du kommer til å møte ham i en felles setting, ikke fortell ham at du savner ham eller rør ham eller vis noen følelser. Det ville være grusomt, faktisk.
  • Aldri forlat noen du har dumpet til med å håpe på noe som kan dukke opp i fremtiden og brødsmuler ham. Det er ingen grunn til å være slem, bare stå på og stå fast.

Til slu*tt, ikke bryt opp med håpet om å gjøre opp igjen. Behandle et brudd som et brudd, stå på og gå videre for dere begge.

Etter at du har gjort alt dette, vil du føle deg mye mer komfortabel. Du vil lettere kunne konsentrere deg om arbeidet ditt og få ting gjort raskere. Vær sikker på at når du har dumpet kjæresten din, ikke å date. Vent minst to måneder hvis du vil begynne å date. Nå er du kanskje klar over hvordan du kan dumpe kjæresten din? Så, hva venter du på!

Slik dumper du kjæresten din pent uten å skade og respektfullt (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rueben Jacobs

Last Updated:

Views: 6139

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rueben Jacobs

Birthday: 1999-03-14

Address: 951 Caterina Walk, Schambergerside, CA 67667-0896

Phone: +6881806848632

Job: Internal Education Planner

Hobby: Candle making, Cabaret, Poi, Gambling, Rock climbing, Wood carving, Computer programming

Introduction: My name is Rueben Jacobs, I am a cooperative, beautiful, kind, comfortable, glamorous, open, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.