Jeg hater kjæresten min: 13 velprøvde måter å få ham til å dumpe deg på (2024)

Å avslu*tte et forhold er ikke lett. Når du bestemmer deg for å avslu*tte ting, må du finne noen gode metoder for å slå opp med kjæresten din, siden du ikke vil påføre ham unødvendig smerte. Du vil ikke gjøre ham sint og vil absolutt ikke at han skal bli en slags stalker. Men det er veldig viktig å forstå at ikke alle forhold som er bygget for å vare og komme ut av et slikt forhold er like utfordrende. Dette kan også være fordi du ikke vil ha en scene som du vet at kjæresten din vil lage, eller at du bare er for redd for å erkjenne at forholdet har gått sin gang. Selv om det alltid er best å si det direkte til kjæresten din og bite i det og få det overstått, er det andre måter å bryte det opp også.

Så hvis du leter etter måter å bryte det av uten å si det høyt,her er syv måter å få kjæresten din til å dumpe deg.

1. Begynn å opptre på avstand

Husker du i kjærlighetens første omgang hvordan dere pleide å hele tiden ringe hverandre fordi dere ikke klarte å holde dere fra hverandre? Vel, hvis du vil at kjæresten din skal dumpe deg er den oppførselen et stort nei-nei. I stedet er det på tide å legge litt avstand mellom ham og deg. Start medsvarer ikke på anropet hanseller svare på tekstmeldingene hans. I tilfelle du snakker med ham, fortell ham at du er opptatt og ikke kan snakke med ham. Eller, hvis du har lagt planer om å gå på date, ring i siste liten og fortell ham at du har noe annet å gjøre.

Når du begynner å opptre fjernt, vil kjæresten din finne ut at du unngår ham og ikke vil tilbringe tid med ham. Før (eller senere) er han nødt til å avbryte forholdet.

2. Oppfør deg som meg Know-it-All

Ingen mann liker å være i et selskap med en kvinne som tror hun vet alt som er å vite. Og dette er en av de beste måtene å få kjæresten din til å dumpe deg. Vis ham ved enhver gitt anledning at du alltid har rett, og fortsett å gni det inn. Vedta denne holdningen selv om du ikke har rett. Begynn å nitplukke alt han gjør eller sier; foreslå å gjøre ting på din måte fordi det er den "riktige" måten.

Du vil bli overrasket over hvor raskt denne oppførselen vilskyve bort kjæresten dinfra deg. Han vil synes du er arrogant og frekk, og i løpet av noen uker vil han dumpe deg. For en lettelse!

3. Flørt med andre gutter

Sjalusi har drept mange forhold. Så hvorfor skulle din være annerledes? Sjalusi kommer av å være usikker, paranoid eller obsessiv. Derfor, hvis du har detteklam og trengendekjæreste du ikke lenger vil ha i livet ditt, brenn den sjalusien ved å flørte med andre gutter. Bat øyevipper mot menn, sasha rundt, og del ut mobilnummeret ditt som varmt hvetebrød.

Dette vil gjøre kjæresten din opprørt. Men ikke stopp. Fortsett å flørte, og du vil bli dumpet før du kan si «Jack Rabbit»!

4. Bli klam og trengende

Ingenting er mer skremmende enn en partner som er trengende, klam og usikker. Et sunt forhold betyr å ha venner og sysler utover partneren og forholdet. Men du kan bruke dette til din fordel. Anklage partneren din for ikke å ha tid til deg; tilbringe for mye tid med vennene sine eller hobbyen; og ser på andre jenter. Begynn så å insistere på at du hele tiden vil være sammen med ham og at du ikke har et liv utover forholdet.

Suksessen vil din snart, med kjæresten din som dumper deg siden det er veldig vanskelig å takle en sjalu og mistenksom partner.

5. Ta opp kamper uten grunn

Se etter små ting for å starte en kamp. Klandre ham for alt. Fortsett å snakke om negativene hans, og det vil frustrere ham uendelig. Til å begynne med vil han prøve å berolige deg og få deg til å se en eller annen grunn. Men ikke gi opp. Husk målet ditt - han må dumpe deg. Så fortsett å kjempe, krangle og være urimelig. Kjæresten din vil bli så frustrert at han vil kaste inn håndkleet etter en stund.

Han vil takke de heldige stjernene sine for at han kom vekk fra deg før det var for sent, mens du kan skrike av fryd mens du har funnet hemmeligheten for å få kjæresten din til å dumpe deg.

6. Ikke fortell ham at du elsker ham

Å si at du elsker en person bekrefter troen på forholdet, og partnere elsker å høre disse tre dyrebare ordene. Så hver gang kjæresten din forteller deg at han elsker deg, unngå å si det tilbake. Vær heller uforpliktende og mumler noe usammenhengende. Hvis du ender opp med å si at du elsker ham, vær så lite overbevisende som mulig at kjæresten din begynner å tvile på følelsene dine for ham.

Det vil nå et stadium hvor han vil bestemme at han ikke kan bo hos en kvinne som ikke elsker ham eller bryr seg om ham, og han vil dumpe deg.

7. Stopp fysisk intimitet

Fysisk intimitet er nødvendig for at et forhold skal bli en suksess; og når det mangler i et forhold, er det en grunn til bekymring. Så, enten det er sex, kyssing, holde hender, klem eller kos, stopp alle former for fysisk intimitet. Kom med unnskyldninger for å unngå intimiteten eller trekke deg unna. Han vil bli forvirret i begynnelsen og lure på hva som forårsaker denne reaksjonen fra deg. Han kan til og med prøve å få deg til å snakke om det. Ikke gi ham et svar.

Om noen uker eller måneder vil kjæresten din dumpe deg fordi et sunt forhold ikke kan fungere uten en viss grad av fysisk intimitet.

8. Snakk mer om Eks

Dette er en av faktorene som gjør de fleste av gutta sjalu og gale. Enten du nevner eksens navn av gode eller dårlige grunner, vil kjæresten din aldri være i stand til å håndtere det med positivitet. Så hvis du vil sette en stopper for ditt nåværende forhold og vil ha dittkjæresten til å forlate deguten melodrama, så er det å bruke eksens navn den beste måten å gjøre det på. Ros eksen din foran kjæresten din, lat som om du fortsatt elsker ham og vil ha ham tilbake i livet ditt.

9. Glem viktige dager

Å glemme viktige dager som bursdager og merkedager er noe som irriterer mange mennesker. Så hvis kjæresten din noen gang nevner noen viktige anledninger eller dager, bare fortell ham at du helt glemte eller ikke vil komme. Fortell ham at de tingene som betyr noe for ham kanskje ikke er så viktige for deg, og at du har så mange andre prioriteringer som trenger tid og fokus. Gjenta denne oppførselen noen ganger, og jeg er sikker på at dette sikkert vil irritere fyren din, og han vil be om bruddet snart.

10. Date bestevennen hans

Det være seg en fyr eller jente, nesten alle hater denne ene faktoren. Ingen jente eller fyr kan se kjæresten sin eller kjæresten dating sine beste venner. Så bruk sjansen og gå ut med bestevennen hans og skap vennskapet for å gjøre kjæresten din sjalu. Spør ham små tjenester som å fikse den bærbare datamaskinen din eller rørleggerarbeid, inviter ham hjem til deg, gå ut på kino, introduser ham for vennene dine. Alle disse tingene vil få kjæresten din til å bli gal og rød av sinne. Og du vet aldri, han kan forlate deg en dag på grunn av frustrasjon.

11. Oppfør deg som om du ikke bryr deg

Når du ikke bryr deg om noen, vokser avstandene og forskjellene automatisk. Så oppfør deg litt rart og oppfør deg som om du ikke bryr deg. Oppfør deg rart når du går ut på en middag eller fest. Ikke la kjæresten din snakke med noen, spesielt jenter, og hvis han snakker med en jente, lag en scene og klandre ham for flørting. Hev stemmen til du får oppmerksomheten til alle tilstedeværende. Hele denne handlingen vil plage kjæresten din mye, og han vil ikke sitte igjen med noe annet alternativ enn å dumpe deg. Så gjør det, tross alt, det er det du vil.

12. Bli venn med vennene hans

Det er et stort faktum at gutter er mer følsomme enn jenter når det kommer til vennskap. Og hvis du vil skape uenighet mellom deg og kjæresten din, så er det å mislike vennene hans, klage på dem og bli venn med dem en av de beste måtene å gjøre det på.

13. Fortell dem at du er opptatt

Når kjæresten din kommer opp med en plan, fortell ham at du er opptatt og har andre planer. Hvis han fortsatt insisterer, fortell ham at du trenger din egen plass og vil tilbringe litt tid alene borte fra ham. Dette vil gi ham en anelse om at du ikke lenger er interessert i ham og vil hjelpe deg å bli dumpet.

Prøv disse erfarne måtene å få kjæresten din til å dumpe deg på. Selv om du bruker én taktikk, er du allerede på vei til å ødelegge forholdet ditt. Prøv selv og fortell oss hvordan det fungerte for deg!

Jeg hater kjæresten min: 13 velprøvde måter å få ham til å dumpe deg på (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ouida Strosin DO

Last Updated:

Views: 6137

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ouida Strosin DO

Birthday: 1995-04-27

Address: Suite 927 930 Kilback Radial, Candidaville, TN 87795

Phone: +8561498978366

Job: Legacy Manufacturing Specialist

Hobby: Singing, Mountain biking, Water sports, Water sports, Taxidermy, Polo, Pet

Introduction: My name is Ouida Strosin DO, I am a precious, combative, spotless, modern, spotless, beautiful, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.