Hva er noen gode grunner til å dumpe kjæresten min? (2024)

  • HubPages»
  • Kjønn og relasjoner

Oppdatert 2. mai 2023

Hva er noen gode grunner til å dumpe kjæresten min? (1)

Sychofantastisk mer

Jeg er en eklektisk jente med mange forskjellige interesser. De inkluderer forhold, film, trivia og en rekke andre ting.

Kontakt forfatter

Han er en taper. Det er på tide å komme seg videre.

Vi har alle sett det: kjæresten vår skal ut med en taper. Han behandler henne dårlig. Kanskje han slår henne. Kanskje han bare er et kolossalt hull. Uansett årsak, vil mange kvinner bare gå frem og tilbake om å dumpe ham. De finner opp alle mulige grunner til hvorfor de bør bli eller hvorfor fyren bør få en ny sjanse. Men når en fyr du knapt kjenner begynner å behandle deg dårlig, er det på tide å dumpe ham. Kanskje du har vært ute på noen dater og du tenker på å kalle denne fyren kjæresten din. Hvis han begynner å vise noen av disse atferdene, er det på tide å dumpe ham.

Vel, jeg sier ikke flere andre sjanser. Hvis kjæresten din gjør en av disse tingene, bli kvitt ham og ikke se deg tilbake. Har aldri noen andre tanker om å slå opp med en kjæreste når han gjør noen av disse tingene.

Hva er noen gode grunner til å dumpe kjæresten min? (2)

Gjorde kjæresten din en av disse tingene? Så dump ham!

Han bæsj i skoene dine

Jeg pleide å ha en katt som gjorde avføring i skoene mine. Det skjedde da han var sint på meg. Jeg fikk han kastrert og declawet. Så jeg kommer tydeligvis ikke til å holde på en fyr som synes det er morsomt å tisse i skoene mine. For det første er det ikke morsomt å bæsje andre steder enn potten. For det andre har en mann som bæss i sko absolutt ingen anelse om hvor nære kvinner er med sko.

Og egentlig er dette punktet noe symbolsk. Du bør dumpe enhver fyr som ikke kan kontrollere seg med å bæsje og tisse umiddelbart. Dette inkluderer å tisse på toalettsetet.

Selvfølgelig er dette mest en metafor. Hva betyr det, metaforisk, når en fyr bæser i skoene dine? Det betyr at han setter deg ned. Kanskje du er ute i offentligheten, og fyren lovsanger bare ikke. Faktisk fornærmer han deg aktivt, og han gjør det foran andre mennesker. Dette er en slags måte å bæsj i skoene på. Han nedverdiger deg, tingene du liker, tingene du leser, tingene du ser på. Alt handler om ham og ikke om deg.

Dump enhver kjæreste som bæss i skoene dine.

Hva er noen gode grunner til å dumpe kjæresten min? (3)

Han kaller deg feit

Menn er totalt urealistiske når det gjelder kvinners kropper. De har egentlig ikke rett til å kommentere dem. Det er fordi svært få av dem har kropper som noen vil se på uansett. De fleste er ganske stygge nakne. Det er bare det at de fleste menn som er dumpy tapere tror at de burde gå ut med Jennifer Lawrence.

Kjenner mannen din vei rundt dine private deler som en kåt lesbisk? Nei? Så aksepter aldri at han har rett til å snakke om kroppen din på noen negativ måte. Er han perfekt? Enhver mann som kommer til å fornærme sin kvinne ved å fornærme kroppen hennes har noen problemer selv. Dump ham i det sekundet han kaller deg feit. Så sørg for at han hører hver eneste ting som er galt med kroppen hans. Hvis du trenger det, legg det ut i en blogg eller send et brev til arbeidsgiveren hans. Eller lei ut en reklametavle og legg ut et bilde av den stygge nakne personen hans.

Han sover med moren din

Hvis en fyr virkelig ønsker å skade deg, vil han sove med noen tilfeldige floozy på en bar. Da vil han påstå at han ikke visste hva han gjorde. Så du vet, du kan kanskje tilgi ham hvis du er virkelig desperat. Fortsett, overbevis deg selv om at det var en engangsting. Fordi å drikke på en eller annen måte gjør det til en rimelig unnskyldning.

Men når en fyr ligger med moren din, er det bare ingen som kan forklare det. Først av alt, hvis du tilgir ham, hvordan kan du noen gang forklare det til noen? Hva gjør du når det kommer opp i en uformell samtale? Selv krympen din kommer til å fortelle deg at du skal bli ekte. I utgangspunktet, hvis mannen din ligger med moren din, må du dumpe ham. Og dumpe ham så hardt at han får hjernerystelse av det.

Hva er den vanligste grunnen til at din eller noen av venninnene dine har dumpet en fyr?

Kjærestens beste vits er en fis

Hei, vi spiser alle av og til et stort måltid med meksikansk mat. Det er ingenting galt med en frokostburrito på en søndag. Da kan du ikke holde det inne under søndagens preken. Det er bare det at de fleste av oss prøver å gå høflig ut før den fiseskyen eksploderer. Jeg vet, de fleste gutter synes fising er en sport. Så når som helst de kan slippe en løs, vil de gjøre det. Farter er et latterbråk. Det er bare noen steder du ikke fiser og kirken er en av dem. Det er én ting hvis kjæresten din fiser i ansiktet ditt. Men når han fiser i Guds ansikt, er det på tide å ta et standpunkt.

Farting i kirken er åpenbart bare toppen av isfjellet. Du bør dumpe enhver mann med forferdelige manerer med mindre du opplever veldig betydelig og veldig rask suksess med å omskolere ham. Det kan være at en mann ikke kjenner måltidsgaffelen sin fra salatgaffelen. Men hvis du klarer å forklare det for ham og han lærer av det, kan det hende du har en keeper. Men han er alltid oksen i porselenbutikken, dump ham raskt. En mann som gjør deg forlegen offentlig er ikke verdt bryet.

Han sparker katten din

Folk som tar frustrasjonen ut på dyr er vanligvis seriemordere. Så hvis kjæresten din bestemmer seg for at han er sint på deg og det betyr å ta hevn ved å sparke katten din, er det mye mer galt med ham enn kommunikasjonsevnen hans. Innerst inne har denne fyren noen alvorlige problemer, og det er bare et spørsmål om tid før han gjør det verre. Bli kvitt ham nå og ikke se deg tilbake.

Hva er noen gode grunner til å dumpe kjæresten min? (4)

Kjæresten din kaster opp i munnen din mens han kysser

Jeg kan godta en raping i munnen min av og til. Hvis fyren er veldig varm eller vi begge har drukket, er det bare ting som skjer. Og jeg antar at hvis dere begge er alkoholikere, er det ikke uvanlig å kaste opp i munnen på hverandre. Du kan ikke bli høy og mektig med ham over en og annen ulykke.

Men hvis dere er et normalt par, er det en annen historie. Av en eller annen grunn bestemmer han seg for at han med vilje skal kaste opp i munnen din, det er en avtalebryter. Du må seriøst ta oversikt over forholdet ditt. Det er mye bedre menn der ute, spesielt de som ikke kaster opp i munnen din.

Kjæresten din slår deg

Det er altfor mange kvinner i verden som ikke har nok selvtillit. De kan ikke dumpe kjærestene sine når de slår dem. Hør her, verdens kvinner. Første gang kjæresten din slår deg, uansett årsak, dump ham. Og ring politiet. Fil avgifter.

Ikke la noen fortelle deg at det ikke er riktig å dumpe en fyr som bruker fysisk vold. Spesielt ikke fyren. Fyren kommer til å fortelle deg at han gjorde en feil eller at det bare er en engangsting. Imidlertid er sjansen veldig god for at det er en historie med fysisk vold i fortiden hans. Hvis raserianfallen hans kombineres med noen form for kontrollerende oppførsel, er han en kandidat for gjentatt overgrep. Det vil aldri stoppe. Ikke la den fyren kontrollere deg. Og ikke tenk to ganger på å dumpe ham, uansett hva han sier.

Be ham komme seg ut og aldri komme tilbake. Kast alle tingene hans ut av vinduet. Ring politiet. Aldri, under noen omstendigheter, godta en fyr som vil slå deg. Aldri.

Dette innholdet er nøyaktig og sant etter forfatterens beste kunnskap og er ikke ment å erstatte formelle og individuelle råd fra en kvalifisert fa*gperson.

© 2013 Sychophantastic

Hva er noen gode grunner til å dumpe kjæresten min? (2024)

FAQs

Når bør man avslu*tte et forhold? ›

Å miste noe man har verdsatt høyt, vil føre til at du selv blir ulykkelig, selv om du kun prøver å få forholdet til å fungere. Hvis det ikke lenger er glede knyttet til å komme hjem til din utvalgte, vil dette være et sikkert tegn på at forholdet bør avslu*ttes.

Når skal man innse at forholdet er over? ›

Negativ kommunikasjon – Stadige uenigheter, krangling og diskusjoner om bagateller. Fysisk behov for å holde avstand. Mangel på sex og fysisk kontakt – Det er et dårlig tegn om dere ikke gir hverandre klem, kyss eller sex. Manglende prioritering – Hvis partneren aldri har tid til deg.

Hvordan vet man om man skal slå opp? ›

Her er tyve tegn du ikke kan ta feil av.
  1. Du føler et sykt behov for å være alene. ...
  2. Dere finner ikke på noen ting sammen. ...
  3. Du foretrekker å møte vennene dine fremfor partneren. ...
  4. Dere har ikke sex lenger. ...
  5. Dere rører ikke hverandre lenger. ...
  6. Dere kysser ikke lenger. ...
  7. Han får deg ikke til å le lenger. ...
  8. Dere småsnakker ikke sammen.
Jul 21, 2022

Hvordan slå opp med kjæresten på en fin måte? ›

Fortell at du er lei for det, men at du velger å gjøre det slu*tt. Det går for eksempel an å si «Jeg føler ikke at de store følelsene er der lengre, så jeg synes vi ikke skal være sammen mer» hvis du synes det passer. Hvis det er slik at du føler dere ikke passer sammen lenger, så kan du fortelle det her.

Hva er en dårlig kjæreste? ›

Hva er en dårlig partner? Generelt kan man si at en dårlig partner er en som gjør forholdet veldig vanskelig for den andre (og kanskje begge parter) og som stadig gir partneren sin vonde følelser. Det kan for eksempel være ved å opptre veldig tilbakeholdent og likegyldig overfor den andre.

Hva er det viktigste i et forhold? ›

Et givende forhold handler om noe mer enn å unngå konflikter. Det å skape felles mening handler om å skape et indre liv sammen - med aksept for hverandres roller og mål for livet. Jo mer ærlige og respektfulle dere er, jo mer sannsynlig er det at dere klarer å skape en felles mening.

Kan han få følelser for meg igjen? ›

Det er aldri for sent å elske noen igjen. Hvis han er sjalu, kan dette komme av at han fortsatt har noen følelser for deg, eller at han ikke ønsker at du skal være med andre. Mange mennesker kan få en god følelse ved å kjenne på makt over en tidligere kjæreste. Det er ikke noe sunt eller bra for noen av dem.

Hva er et destruktivt forhold? ›

Å være i et destruktivt forhold, innebærer altså at man er i et forhold som er nedbrytende eller ødeleggende. Det kan være et forhold der du blir skadet fysisk og/eller psykisk. Eller på annen måte skades. Det betyr at man er i et forhold der man brytes ned eller ødelegges, istedenfor det motsatte.

Når er det på tide å gi opp forholdet? ›

Hvis du stadig føler at partneren din ikke viser respekt og gir deg den oppmerksomheten som du fikk tidligere i forholdet, bør du overveie å avslu*tte forholdet. Selv om den andre har blitt en naturlig del av hverdagen, er det likevel viktig å vise at man setter pris på hverandre.

Når et forhold er giftig? ›

Dette begrepet brukes ofte for å referere til tilstedeværelsen av atferd som fysisk og verbal mishandling, nedverdigende vitser og kommentarer, og sjalusi, blant andre. Å avslu*tte og komme over et giftig forhold kan være utfordrende.

Når vet man at det er slu*tt? ›

Ett tegn på at forholdet går mot slu*tten er at de fem kjærlighetsspråkene har slu*ttet å fungere. Dere slu*tter å investere tid i hverandre og foreslå noe å gjøre. Det går lang tid mellom hver gang dere tar kontakt og initiativ, eller du føler deg gjerne mindre verdsatt og ønsket.

Hvordan vet du at du har mistet følelser for noen? ›

Tegn på at man har mistet følelser kan være alt fra å ikke være like begeistret for å se dem, til at man glemmer å ta kontakt med dem. Dersom man ikke savner dem når man er fra dem, er det et tegn på at man kanskje har mistet følelser.

Hvordan få tilbake gnisten i forholdet? ›

Familieterapeuten presenterer fem enkle grep dere kan ta i hverdagen for å få gnisten tilbake i parforholdet.
  1. Tilbring minst 6 timer med kvalitetstid med hverandre i uken.
  2. Bli bevisst på den andre sitt kjærlighetsspråk.
  3. 3: Gi komplimenter.
  4. 4: Gjør noe som du vet den andre setter pris, men som du ikke har gjort på en stund.
May 6, 2019

Hvordan gå fra en man elsker? ›

Gjør det et sted der du kan dra etterpå også kanskje. Her burde du fortelle han at du trenger å si noe, og at du trenger at han lytter. Fortell deretter alt du føler og hva du føler at du trenger fremover. Så kan du si at du ønsker å avslu*tte forholdet, og her er det nok lurt å også si hvorfor du vil slå opp.

Hva betyr å bli tatt for gitt? ›

Hva betyr det å «ta ting for gitt»? I et parforhold betyr å ta ting for gitt at den ene eller den andre partneren oppfører seg på en måte som gjør at partneren ikke føler seg verdsatt. Slik oppførsel gir også inntrykk av at relasjonen blir tatt for gitt uten takknemlighet eller nærhet.

Når er det for sent å redde et forhold? ›

Alle har sine grenser for hva de vil akseptere og ikke i et forhold, og når den grensen er nådd er det vanskelig å spole tiden tilbake. Hvis du ikke føler deg sett og hørt over tid, dere aldri har sex eller følelsene dør på grunn av mangel på nærhet, er samlivsbrudd som regel neste stopp på veien.

Hvordan vet man at forholdet er slu*tt? ›

- Ett tegn på at forholdet går mot slu*tten er at de fem kjærlighetsspråkene har slu*ttet å fungere. Dere slu*tter å investere tid i hverandre og foreslå noe å gjøre. Det går lang tid mellom hver gang dere tar kontakt og initiativ, eller du føler deg gjerne mindre verdsatt og ønsket.

Hvordan vet du at forholdet er over? ›

Problemer som mangel på kommunikasjon, intimitet, tillit, lojalitet, konstant krangling og apati er nøkkelindikatorer på at et forhold er over. Disse problemene bør tas opp så snart som mulig, og hvis forholdet er verdt å redde, bør begge partnere være villige til å anstrenge dere.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated:

Views: 6149

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.