21 bedre alternativer til "Mine tanker er med deg" | Kakeblogg (2024)

Kake verdsetter integritet og åpenhet. Vi følger en strengredaksjonell prosessfor å gi deg best mulig innhold. Vi kan også tjene provisjon fra kjøp gjort gjennom tilknyttede lenker. Som Amazon Associate tjener vi på kvalifiserende kjøp. Lær mer i våravsløring av tilknyttede selskaper.

Å sende et sympatikort til familiemedlemmer eller venner når noen dør eller når de er syke er en fin måte å vise kjærlighet og hengivenhet på. Sympatikort er også passende når du ønsker å trøste en person i sorgens tid. Sympati- og kondolansekort har sin plass, men det som er skrevet inni dem er det som betyr mest.

Gaveideer å kombinere med budskapet ditt

Gå videre til disse delene:

  • Hvordan si "Mine tanker er med deg" etter en død
  • Hvordan si "Mine tanker er med deg" når noen er syk
  • Hvordan si "Mine tanker er med deg og din familie"
  • Hvordan si "Mine tanker er med deg" etter at noen har gått gjennom en annen vanskelig tid
  • Hvor kan du dele meldingen "Mine tanker er med deg".

Her er en liste over 21 måter å tilby sympati og vise kjærlighet utover "mine tanker er med deg." Hver melding er personlig og formidler hvor mye du forstår.

Tips:En fin måte å si "mine tanker er med deg" etter et dødsfall er ved å skrive en hyllest og sympatimelding på enminneside på nett. Mange av meldingene nedenfor vil fungere godt som en melding på nettminnesiden. Du kan også inkludere en kort hyllest til den avdøde personen, og nevne noe spesielt ved vedkommende som du alltid vil huske.

Hvordan si "Mine tanker er med deg" etter en død

21 bedre alternativer til "Mine tanker er med deg" | Kakeblogg (1)

Når noen dør, er det første spørsmålet som kommer til tankene til venner og familie hvordan man kan kommunisere sorg og tap. Det er vanskelig å kommunisere disse tankene personlig, men kan være enda vanskeligere når du sender et kort eller blomster.

Det viktigste du kan gjøre er å kommunisere din kjærlighet og støtte. Å sende selv en enkel melding er bare én måteå være der for noen.

1. Mine tanker og bønner er med deg i disse vanskelige tidene.

Så mye som du kanskje ønsker å hjelpe de som opplever smerten ved å miste, er ofte det eneste du kan gjøre å komme med tanker og bønner for familien. Send denne meldingen for å la familien til den avdøde få vite at dine bønner er med dem i denne vanskelige og sørgelige tiden.

2. Mine dypeste medfølelser. Måtte [navn] hvile i fred.

Når et familiemedlem eller en venn dør, kan det være en svært vanskelig tid for slektninger og kjære. Det beste du kan gjøre er å sympatisere med de som sørger og gi dem kondolanser. Det er din evne til å sympatisere som gjør oss i stand til å dele sorg.

3. Jeg er så lei meg å høre om (den avdødes) død. Hvis det er noe jeg kan gjøre, ikke nøl med å gi meg beskjed.

Ord alene føles kanskje ikke som om de kan hjelpe sørgende kjære, men følelser av kondolanse er ofte sterke og oppmuntrende. Sympati pluss et tilbud om hjelp formidler ikke bare at du føler noens smerte og sorg, men at du er klar til å hjelpe på alle måter du kan.

Denne meldingen gir støtte mens du lider gjennom døden til en kjær. Send denne meldingen og la din venn eller kjære vite at du er der for å tilby all hjelp du kan.

4. Jeg var knust da jeg oppdaget døden til [navn]. Måtte du bli trøstet og oppmuntret av kjærligheten rundt deg.

En kjæres død kan være en veldig sorgfull hendelse. Når du hører at noen nær deg har dødd, kan du bli fylt av sjokk og sorg.

Den virkelige hensikten med livet er å elske de rundt deg. Det er andres kjærlighet som får folk gjennom tøffe tider. Send dette kortet til en sørgende familie slik at de vet at de ikke er alene i denne kampen.

5. Vit alltid at du ikke er alene, og jeg er her med deg i dine sorger.

Når din venn eller kjære sørger, kan den personen føle seg helt alene i verden. Send denne meldingen for å fortelle en sørgende person at du er der for å støtte hvert trinn på veien.

Tips etter tap:Hvis du er eksekutor for en avdød kjære, kan det å håndtere deres uferdige saker som å donere klærne være overveldende uten en måte å organisere prosessen på. Vi har ensjekkliste etter tapsom vil hjelpe deg å sikre at din kjæres familie, eiendom og andre saker blir tatt hånd om.

" MER:Utforsk den moderne måten å forberede seg til morgendagen.Kom i gang på få minutter.

Hvordan si "Mine tanker er med deg" når noen er syk

21 bedre alternativer til "Mine tanker er med deg" | Kakeblogg (2)

Sykdom er noe alle opplever. Når sykdom drar utover og blir noe som ikke ser ut til å ha en slu*ttdato, kan det bli veldig nedslående. Send noen du kjenner en oppmuntrende melding - det kan være akkurat det løftet en venn eller en kjære trenger for å komme seg gjennom en annen dag.

6. Jeg ber om at du snart blir frisk. Si i fra hvis du trenger noe.

Bønner kan spille sin rolle i å helbrede kropp og sinn. Vis litt kjærlighet og la vennen din vite at du ber, oppmuntrer, heier og til og med hjelper ham å komme seg raskere. Denne meldingen er perfekt for det formålet.

7. Jeg beklager at denne sykdommen er en del av livet ditt. Jeg er her med deg hvert trinn på veien.

Du vil sannsynligvis være i stand til å sympatisere med en person midt i en sykdom. Derfor er det viktig å vise sine kjære at du er der for dem og vil støtte dem uansett hvor syke de er.

Hvordan si "Mine tanker er med deg og din familie"

21 bedre alternativer til "Mine tanker er med deg" | Kakeblogg (3)

Når hele familier lider gjennom tapet av en eller annen vanskelig situasjon, vil du inkludere hele familien i meldingen. Bruk disse meldingene når hele familien trenger oppmuntring.

8. Selv om dette kan være en vanskelig tid for deg, vil jeg alltid være her for å støtte deg og gjøre alt jeg kan for å hjelpe deg og din familie.

Den eneste tingen en person trenger mest er støtte fra venner og familie. Tilby all hjelp og støtte du trenger når din kjære går gjennom tøffe tider. Dette budskapet formidler den følelsen.

9. All min sympati er med deg og din familie i denne tiden. Måtte du finne fred og trøst.

Det kan være lurt å sympatisere med familiemedlemmer for å dele smerten deres. Det føles kanskje ikke som om du sier mye, men det gjør en verden av forskjell for personen som lider. Denne meldingen vil fortelle noen at du føler smerten han eller hun opplever.

10. Familien din er min familie, og jeg vil gjøre alt jeg kan for å hjelpe deg i disse vanskelige tider.

Hvis du er nær din venns familie, er denne meldingen perfekt. Du vet at du ville gjøre hva som helst for å ta vare på familiemedlemmene dine som om de var blodslektninger. Det betyr å tilby alt du kan for å hjelpe. Denne meldingen formidler den tanken og lar den andre personen vite at de er familie for deg.

11. Kjærlighet og vennskap er det som får oss gjennom tøffe tider. Jeg gir dem både til deg og din familie.

Kjærlighet og vennskap er de to tingene som kan hjelpe deg å komme deg gjennom nesten hva som helst. Å minne vennen din på kjærligheten og støtten du tilbyr, kan fortelle vennen din at du er der for å hjelpe.

12. Jeg ber for deg og din familie. Måtte dere alle bli friske snart.

Dette er et enkelt budskap til en hel familie som sliter med sykdom. Dette er spesielt gunstig for religiøse familier som blir oppmuntret av dine bønner på deres vegne.

Hvordan si "Mine tanker er med deg" etter at noen har gått gjennom en annen vanskelig tid

21 bedre alternativer til "Mine tanker er med deg" | Kakeblogg (4)

Det er mange andre omstendigheter der du kan trenge sympati i tillegg til død og sykdom. Disse kan inkludere sykdom eller tap av et kjæledyr, jobb, hus og økonomiske vanskeligheter, for å nevne noen. Bruk disse meldingene til å gi en stråle av håp for en person som er overveldet og sliter.

1. 3.Hvis du trenger å snakke, en skulder å gråte på, eller ønsker å ta en kaffe, er jeg i nærheten. Jeg kommer til å tenke på deg.

Send denne meldingen til noen som går gjennom en vanskelig tid. Du kan være nær nok til at han kanskje vil snakke med deg om det han opplever. Dette er best for en nær venn eller kollega.

14.Jeg vil bare fortelle deg at familien min og jeg ber for deg. Måtte disse vanskelige tidene gå over snart.

Å be er en av de største gavene du kan gi til en religiøs person. Dette budskapet formidler nettopp det.

15. Jeg vet at dette er en veldig vanskelig tid for deg, men jeg vet også at du kommer deg gjennom den. Jeg er her for deg hvert trinn på veien.

Å tilby din støtte er veldig viktig når noen går gjennom vanskelige tider. Send denne meldingen og la vennen din vite at du er der uansett.

16. Ord er ikke tilstrekkelig for å formidle den sympatien jeg føler for deg. Hvis du trenger noe, ring meg og gi meg beskjed.

Å fortelle noen at du er tilgjengelig for å hjelpe er viktig når noen går gjennom en vanskelig tid.

17. Jeg vet at du vil komme sterkere gjennom dette på den andre enden. Du er en sterk mann/kvinne og jeg kunne ikke vært mer stolt av deg.

Denne meldingen hjelper din kjære å komme gjennom vanskelige tider og forteller ham eller henne at du støtter deg.

18. Jeg ber om at du finner trøst, håp og fred i disse vanskelige tider. Mine tanker er alltid med deg.

Fred kan være vanskelig å finne i vanskelige tider. Generelt, å fortelle folk at du vil at de skal finne trøst og fred, hjelper dem å vite at noen drar for dem.

19. Du har all min kjærlighet og vennskap og alt annet du trenger i denne vanskelige tiden.

Send denne meldingen til en venn slik at han eller hun vet at du er der, uansett hva.

20. Jeg vet hvor vanskelig disse tidene er for deg, og jeg gir deg min dypeste medfølelse. Måtte disse mørke tidene gå fort.

Uansett hva noen står overfor, betyr denne meldingen at du kan sympatisere og tilby hjelp.

21. Det knuste hjertet mitt da jeg hørte om den vanskelige tiden du går gjennom. Jeg vil bare fortelle deg at du alltid kan stole på meg.

Gode ​​venner er vanskelig å få tak i. Send denne meldingen og la din kjære få vite hvor trist du er og at du er der for alle behov.

Hvor kan du dele meldingen "Mine tanker er med deg".

Før du bestemmer deg for nøyaktig hva du vil si, er det en god idé å bestemme hvordan du vil formidle det budskapet. Her er noen alternativer for hvordan du deler en "mine tanker er med deg"-melding med noen som går gjennom en vanskelig tid.

" MER:Et testamente er bare det første trinnet.Få alle dokumentene du trenger.

Sympatikort

Et sympatikort er en ærefull måte å kondolere og støtte. Dette er et flott alternativ hvis du vil dele budskapet ditt på en måte som personen kan lese og reflektere over i sin egen tid.

Telefonsamtale

Å ringe noen for å fortelle dem at tankene dine er hos dem er et godt alternativ hvis du ofte snakker med dem på telefon. Husk at etter et tap er det vanlig at en person blir overveldet av sympatitelefonsamtaler fra velmenende venner og familiemedlemmer. Hvis du ikke snakker ofte med dem på telefonen, kan det være bedre å velge en annen metode.

Tekst

Å sende en kort tekstmelding er en gyldig måte å fortelle noen at du tenker på dem. Dette er en fin måte å sørge for at de mottar meldingen raskt, men ikke trenger å svare med en gang.

Sosiale medier

Hvis vennen din eller et familiemedlem skriver om den tøffe tiden de går gjennom, enten det er et tap, en sykdom eller noe annet, kan du bruke kommentarfeltet for å fortelle dem at du tenker på dem. Hvis de ikke har delt denne informasjonen på sosiale medier, er det en god idé å snakke med dem privat på en eller annen måte i stedet. Du kan gjøre dette via DM hvis du vil holde deg til sosiale medier.

" MER:Forplikt deg til å lage en juridisk plan.Bli medlem nå.

Minneside på nett

En minneside på nett skaper den perfekte muligheten til å fortelle noen at du tenker på dem hvis de har opplevd et tap. Du kan skrive en gjennomtenkt melding og tilby din støtte og dele et meningsfylt minne om den avdøde personen hvis du kjente vedkommende personlig.

Hvis de ennå ikke har opprettet en minneside,Kakes minnesiderer et flott alternativ. De er raske og enkle å lage, og de lar besøkende dele hyllester og bilder av de avdøde. Du kan til og med legge til en innsamlingsaksjon for å samle inn penger til begravelsesutgifter, og enkelt dele informasjon og oppdateringer om begravelsen.

Personlig

Ofte er den mest meningsfulle måten å vise noen at de er i tankene dine på personlig. Hvis det er et nært familiemedlem eller en venn du prøver å støtte, kan du spørre dem om de har tid til å samles eller spørre om du kan komme innom med en omsorgspakke.

Send en melding med kjærlighet

Sympatimeldingerer en fin måte å fortelle folk at du erbeklager tapet deres. Uansett om de står overfor en sykdom, tap av en kjær eller død av et kjæledyr, formidler disse meldingene attanker og bønnerer alltid med dem.

21 bedre alternativer til "Mine tanker er med deg" | Kakeblogg (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kelle Weber

Last Updated:

Views: 6331

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kelle Weber

Birthday: 2000-08-05

Address: 6796 Juan Square, Markfort, MN 58988

Phone: +8215934114615

Job: Hospitality Director

Hobby: tabletop games, Foreign language learning, Leather crafting, Horseback riding, Swimming, Knapping, Handball

Introduction: My name is Kelle Weber, I am a magnificent, enchanting, fair, joyous, light, determined, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.